پاسخ : پیشنهاد مدیریت در سمپادیا
آقا معذرت میخوام دوستان خودشون شرمشون نمیشه بیان اعلام کنن پیشنهادشون رو؟!

بحث سر این نیست ک بگم بترسین از انتخاب نشدن و غیره ولی آیا واقعا همه ی کسانی ک کاندید شدن برای هر سمتی خودشون آیا خودشون رو لایق میدونن؟...
دوستان در نظر بگیرید ک ب عنوان مثال شغل شریف مدیر کل شدن شغلی هست ک محمدمطهری ک سایت رو تاسیس کرده و این همه هم تجربه داره انقد توش بش انتقاد میکنن..انقد ساده انگاشتن درست نیستا
با توجه ب کسانی ک کاندید شدن بنده وظیفه ی شرعی خود میدانم کاندید شوم تا سایت را از گرداب حوادث آینده نجات دهم

اولویت اول دولت من

بر هم زد جو مسخره ی خاله زنک بازیه سایته.البته خب ما نمیتونیم ب دوستان بگیم ک فقط نرین تو بانگای هم نظر
بدین و پخ بازی کنین و کمی هم در تولید محتوای سایت کمک کنید.اما میتونیم دوستان رو در این مسیر با خودمون همراه کنیم ب نحوی ک کاربری ک الان ترجیحش اینه کل زمانی ک تو سمپادیا میگذرونه براش فان باشه و نهایتش تمام زورش رو جمع کنه و بره ی حرف بزن بده پاشه بیاد تو تاپیک های مفید سایت..
و برای آشتی محتوا و کاربران هم ب نظرم میتونیم از انجمن های مطرح اما مفیدی مثل گفت و شنود و شناخت شروع کنیم..
کاملا روابط و دید من نسبت ب افراد در دوره ی مدیریت من جای خودش رو ب خدمات هر شخص ب سایت میده.البته دوستی ها پابرجا میمونه اما یقینا از افرادی ک نزد من ناخوشایند باشند اما در کارآمد بودنشان تردیدی نباشد استفاده ی ب سزایی خواهد شد
مدیر داخلی شاید ب کل برداشته باشه و اگر هم نه وظایفش تقلیل پیدا کنه چون مدیر داخلی و کارهایی ک میکنه دیوار اصلی بین رسیدن سمپادیا ب صاحبان اصلیش یعنی کاربران هست.چون یک مدیر داخلی کاری رو میکنه ک خود کاربر میتونه ب سادگی با کمی نظارت بیشتر از جانب مدیران اجرایی انجام بده..
روی مدیران انجمن نظارت بیشتری خواهد شد.مدیری ک یک ماه نیاید(مسلما این یک ماه حد نیست.مثال است)دیگر جایی در میان مدیران نخواهد داشت و هر مدیر موظف ب تولید محتوا است و پر نزدن مگس در تاپیک بهانه ی خوبی برای محتوا تولید نکردن توسط مدیر آن انجمن نیست!
ب انجمن های روانشناسی فلسفه جامعه شناسی گفت و شنود ب شخصه رسیدگی خواهم کرد چون اندک سررشته ای در هر کدام دارم و قابلیت تولید محتوا در آن ها نزدم هست.
ابتدا زیر ساخت ها قوی و سایت از نظر محتوا تقویت میگردد و سپس تاپیک حرف بزن دوباره آزاد خواهد شد تا نمود بارز ترجیح بیشتر کاربران ب تولید محتوا(و نه پست حرف بزن)دیده بشه..
ب مقوله ی کنکور در حال حاضر در سایت بسیار خوب پرداخته میشه اما حتما دعوت میشه از شانس های خوب کنکور امسال در مدرسه ی خودم حلی تا در سایت ب بچه ها کمک کنن.
در آخر دو مسئله رو لازم ب ذکر میدونم
مسئله ی اول اینک بنده اگر ب کنکور توجه نمیکردم هرگز برای پست سنگینی مثل مدیر کل شدن درخواست نمیدادم.برنامه ریزی ها ب گونه ای خواهد بود ک ب هر دو برسم
مسئله ی دوم اینک قرار نیست دیکتاتوری بر پا بشه.من یک ماه پس از مدیر شدن نظر سنجی ای برگزار خواهم کرد و عملکرد شخص خودم رو ب معرض نقد میذارم و اگر دوستان از عملکرد راضی نبودن هیچ اصراری ب ادامه ی فعالیت ندارم و با کمال میل کنار میرم(فکر کنم هر حرفی پشت سرم باشه اینو قبول داشته باشن دوستان ک سر حرفم هستم :) )
درخواست برای مدیر کل
(خیلی ساده بهتون بگم.سایت اونقدر از روزهای خوبش دور شده ک تصور اون روزها سخته برای خیلیامون.کافیست ب بعضی از تاپیک های قدیمی مراجعه و بحث های چند تن از خاک انجمن ها با هم را ببینید.یقینا خاک انجمن بودن ب معنای دانای کل بودن نیست اما تفاوت نسبی پختگی پختگی بحث ها و آرا با آرای الان را خودتان مشاهده میکنید.سایت از روزی ب سمت خراب شدن رفت ک کم کم گروه گروه شدیم.این گروه ها البته ب اجبار در هم تلفیق نخواهند شد اما گزینه ی تلفیق پیش روی همه شان باید قرار بگیرد.
امید هست من یا هر کس دیگه بتونه گامی کوچک در راستای بردن سایت ب روزی برداره ک انجمن سمپادیا باز جایی فرای روابط اجتماعی شود)