چکیده ی شماره ی دو
سلام
با چکیده ی شماره ی دو که شامل تعدادی لینک و تعدادی پرسش و پاسخ بین دوستان هست در خدمت شما هستم
× یه تعدادی از بچه ها اومدن و گفتن که با خوندن نقشه مشکل دارن و نمیدونن چه جوری بخوننش، دو دوست عزیز دو تا نقشه ی متفاوت رو رج به رج براتون خوندن تا ببینید چ جوری نقشه هارو بخونید:
نقشه خوانی 1
نقشه خوانی 2
× از این شیوه ی دستبند بافی میتونین برای بافت بند ساعت هم استفاده کنین، یکی از دوستان این کار رو انجام داده و توی
این پست عکسش رو گذاشته. یه سری پست هم بعد این پست هست که پیشنهاد میکنم بخونین. راجب همین بافت بند ساعت.
× برای بافت آلفای چند رنگ به
این لینک مراجعه فرمایید
× برا بافت تعدادی از پرچم ها میتونین از این
الگویی استفاده کنید که دوستمون گذاشته.
× این دوستمون روی دستبندش از منجوق استفاده کرده، ایده ی تزئینی جالبیه. میتونید
اینجا ببینیدش.
× یه
پیشنهاد در استفاده از نخ، با استفاده از گیره ی لباس.
× آقایون محترم!
این پست رو ببیند
ببنید پسر ها هم میتونن این هنر رو یاد بگیرن :)
حالا یه سری پرسش و پاسخ مفید:
×عاقا اینجا کسی بوده که با دنبال کردن همین تاپیک یاد گرفته باشه این کارو؟
اینو یه تعدادی اومدن جواب دادن بله. ببینین فاز نا امیدی و بی استعداد پنداری [
] نگیرین! همونایی که تو صفحه های اول میگفتن امیدی ندارن بتونن یاد بگیرن، الان عکسای خیلی قشنگی از دستبندایی که خودشون میبافن، میزارن.
×واسه یه تازه کار یه طرح ساده چقد طول می کشه؟
+ساده ها رو یه سره بشینی پاش تازه کار هم باشی فکر کنم حدودا 2 ساعت و خورده ای، برا خودم همین جور شد.
× بعد به نظرتون اگه دستبندمو اتوش کنم خراب میشه؟
+اتوش نکن، گره هاش که پفه کارو قشنگ کرده، من یه بار اتو کردم، میشه مثل یه تیکه پارچه، اصن برآمدگی هم نداره خیلی بد میشه!
×بچهها؛ مثلاً همین
نقشهای رو که فاطمه م. پُست قبل داد خیلی خوشگله مثلاً، اما شدیداً باریک میشه. برای اینکه پهن بشه میتونیم بهجای شیشتا نخ، مثلاً هیجدهتا بزاریم با همین طرزِ چینشی که نقشه توضیح داده؟ بعد همونجورم ببافیم؛ پهن میشه؟ امکانپذیر هست اصلاً؟
+منطقا امکان پذیره.
×دستبند های پهن رو سرو تهش رو چیکار میشه کرد؟ میشه دوردیف گیس بافت ببافیم؟ آخه سروتهش مچاله میشه.
+دقیقا باید همین کار رو کنیم تا مچاله نشه. حتی 3 ردیف گیس ببافیم.
×اینکه حلقه ببافیم بعد اونطرفش دوتا گیس باف بعد باید یه بندشو از حلقه رد کنیم اون یکی رو گره بزنیم، اگه یه مهره بذاریم به جای گیس باف وای میسته؟ کسی تا حالا با دکمه امتحان کرده؟
+بله، من دکمه رو دیدم. قشنگ میشه. یا دوسر دستبند گیس بافت هستش. یا یه سر گیس بافت یه سر حلقه. یا یه سر حلقه یه سر دکمه.
× کاشف به عمل اومد که کلاً رنگایی که مثه همن رو قاطی میکنم ، تکلیف چیست؟
+ببین عزیزم
برای اینکه رنگا رو قاطی نکنی،پایین ِ هر نخ، یه نخ ِ یه رنگ دیگه ببند.
مثلاً برای نخ ِ شمارهی یک ِ زرد و شمارهی یک ِ قرمز[گفتن مثلاً!همینجوری دارم مثال میزنم] پایینشون یه نخ سبز ِ کوچولو گره بده که وقتی میبافی متوجّه بشی که این نخ ِ اول ـه!
بقیه رو هم به همین روال لنجام بده،نخ ببند پایینشون تا قاطی نکنی
چند تا پیشنهاد مفید:
× اگر از نخ کوبلن استفاده میکنید یا حتی کاموا، لازم نیست همهی نخها رو «همجنس» بردارید. مثلاً تو بعضی نقشهها نخهایی هستن که حکمِ «مرز» رو دارن. مثل مرزِ بین موزاییکها! حالا ممکنه هررنگی باشن. از اصلموضوع پرت نشیم حالا، ته حرفم اینه که اگر مثلاً بقیهی نخها رو مات انتخاب کردید، ایننخی که توضیحش رو دادم براق بردارید. وقتی بافته میشه همنشینیِ مات و براق خیلی قشنگ میشه و دستبندتون جلوهی بهتری داره.
× اگر خوشبخت هستید و بهمقدار فراوانی نخ دارید، میتونید سر و تهِ دوتا نخ رو گره بزنید بههم و وقتی دارید میبافید، دونخ رو یکنخ فرض کنید و ببافید. مطمئناً اینجوری دوبرابر حدّمعمول نخ مصرف میشه اما دستبند کلفتتر میشه.
×مواظبِ چرکِ دستانِ خود باشید!
بهخصوص اگه نخهاتون رنگِ روشنن. شده که من نخِ سفیدم در پایان به خاکستری تبدیل شده.
پس قبل از شروع حتماً دستـاتونو بشورید.
×نخی رو که میخواین باهاش حلقه ببافین حدودا 10 سانت بیشتر از بقیه ی نخا بگیرید.
چند تا درخواست:
× اگه عکسی از دستبندی رو که بافتین میزارین، لطفا الگوش رو هم بزارین.
× اگه تو بافت دستبندی متوجه میشین که مثلا یک نخ زود تر از بقیه تموم میشه، یا چیزهای این چنینی، وقتی دارید عکس دستبند یا الگوش رو میزارید، اینا رو بگید تا برای آیندگان مفید واقع شه
الان من تاپیک رو مثل کف دستم میشناسم دیگه
پست ها رو هم حفظ شدم انقد از اول خوندم که چیزی جا نمونه
امیدوارم مفید واقع بشه