دستبند بافی [بافتِ گره]

آیا با ایده‌ی دستبندبافی به نفع بنیاد کودک موافقید؟

• بلی.

رای‌ها: 72 94.7%
  • خیر.

رای‌ها: 4 5.3%

• رای‌دهندگان
    76

fa fa

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
پاسخ : دستبند بافی [بافتِ گره]

مممم....یه مشکلی هس الان....ته اینا رو چجوری میبافین؟الان من یکی بافتم نمیدونم چطو تهشو ببافم ک بتونم بپوشمش :-" :-"

jh.hamideh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
B!N@b
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ! ghasedak :
عاقا اینجا کسی بوده که با دنبال کردن همین تاپیک یاد گرفته باشه این کارو؟ :-/
من از الان شروع کنم میتونم تا قبل مهر یه چی درست و حسابی ببافم ینی؟ 8->
بعد اگه آدم به مقادیری در این زمینه ها خنگ و بی حوصله باشه چی؟ :-" (خودمو نمیگما :-" واسه یکی از آشناها پرسیدم :-" :D)
بعله بنده از وقتی این تاپیک رو دیدم شروع به بافتن کردم البته اول رفتم نخ خریدم که این رفتنم حدود یه هفته کشید!!!
بعد چند تا از دستبندام خوب نشدن ولی بقیشون خیلی قشنگن
اگه تو این جور کارا استعداد داشته باشی آره
بهتره سراغش نره چون معمولا یه وقتایی پیش میاد که اشتباه ببافی بعد مجبور شی اونارو باز کنی و این باز کرده واقعا اعصاب خوردکنه! باید حوصله داشته باشی

sahere

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

به نقل از ! ghasedak :

من خودم به شخصه از اینجا یاد گرفتم.اصنم تا قبل این به فکرش نبودم :-"

همونیه که یکی از بچه ها بافته بود.من همه نخارو یه اندازه برداشتم.اما دوتاش زود تموم شدن واسه همین دستبندم خیلی کوچیک شد همشو گیس باف بافتم :-<
همون دوتایی که هی به نخای دیگه بافته میشدن فک کنم.از کجا باید میفهمیدم که نخ بلند تر بردارم خب؟ :-<
خب عزیز من اونیکه اینو بافتی بیا بگو دیگه. با شمام فاطمه.م :-"

اینکه حلقه ببافیم بعد اونطرفش دوتا گیس باف بعد باید یه بندشو از حلقه رد کنیم اون یکی رو گره بزنیم؟ :-" اگه یه مهره بذاریم به جای گیس باف وای میسته؟ کسی تا حالا با دکمه امتحان کرده؟

همینا دیگه :-"

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

گویا عده ای تو خوندن نقشه مشکل دارن (حس مهندس عمران بودن بهم دست داد B-) :)) ) ، بنده وظیفه خودم دونستم یه نقشه رو براتون مثال بزنم :-" :D

برای مثال این نقشه پایینی ِ اولین دستبند بندس که با موفقیت (:-") به پایان رسید :))

1112.gif

شیوه کار کلا به این صورته که اول نخ هارو به همون ترتیبی که بالای نقشه نشون داده ( A B A B B A B A ) کنار هم می چینید :D (هرکدوم از حروف نماینده یه رنگن دیگه ) بعد زیر گیره ی تخته شاسی بذاریدشون و شروع کنید مثل نقشه گره زدن . مثلا اولین گره ما اینجا ، گره راست-چپه (بالا گوشه سمت چپ ) که خب اول یه گره راست بعد یه گره چپ میزنید .(برای کسایی که از نحوه گره اطلاعی ندارن توصیه میشه برین پست شماره 1 فاطمه ، قسمت چکیده اول ، یه فیلمی گذاشته از سایت بغبغو ، قشنگ توضیح میده بهتون ، اونو دانلود کنین .)

بعد یه ردیف رو که بافتین میایین پایین میرسیدن به ردیف 2(شماره زده کنار نقشه) یه نخ آزاد خاکستری داره . اونو بیخیال میشین (یعنی نخ A ) بعد نخ B رو به B بعدی میبافین و الا آخر :D

دو یو آندرستند دوستان عزیزم !؟ ;;)

• شروع کننده موضوع

فاطمه م.

فاطمه م.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبی
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از sahere :
اینکه حلقه ببافیم بعد اونطرفش دوتا گیس باف بعد باید یه بندشو از حلقه رد کنیم اون یکی رو گره بزنیم؟ :-" اگه یه مهره بذاریم به جای گیس باف وای میسته؟ کسی تا حالا با دکمه امتحان کرده؟
مهره نه اما من با دکمه دیدم. خیلی هم قشنگ شده. :)

Passenger.

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1394

به نقل از ! ghasedak :
بعد اگه آدم به مقادیری در این زمینه ها خنگ و بی حوصله باشه چی؟ :-" (خودمو نمیگما :-" واسه یکی از آشناها پرسیدم :-" :D)

آره! من خودم نمونه یه آدم بی استعداد بودم که اینقد این آموزش ها رو خوندم و عکسارو نگا کردم یاد گرفتم! دی:
البته از قبل فقط گره از سمت چپو بلد بودم :-" :-"
اولاش شاید خوب نبافی!
مثلا من سه تای اولیم فاجعه شده!
ولی بعدش یاد میگری که گره ها رو چقد سفت یا شل بزنی و اینا!
اولاش اگه اشتباه ببافی نخاتو دور میندازی ولی اگه مث من باشی تا بیست تا رجو باز می کنی...! :-"

• شروع کننده موضوع

فاطمه م.

فاطمه م.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبی
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از فَ فِ :
مممم....یه مشکلی هس الان....ته اینا رو چجوری میبافین؟الان من یکی بافتم نمیدونم چطو تهشو ببافم ک بتونم بپوشمش :-" :-"
ینی چی؟ :د یا یه سر حلقه و سر دیگش رو گیس بافت بباف، یا دو سرشو گیس بافت. یا یه سر حلقه یه سر دکمه.

• شروع کننده موضوع

فاطمه م.

فاطمه م.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبی
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
چکیده ی شماره ی دو

سلام ;;)
با چکیده ی شماره ی دو که شامل تعدادی لینک و تعدادی پرسش و پاسخ بین دوستان هست در خدمت شما هستم :D

× یه تعدادی از بچه ها اومدن و گفتن که با خوندن نقشه مشکل دارن و نمیدونن چه جوری بخوننش، دو دوست عزیز دو تا نقشه ی متفاوت رو رج به رج براتون خوندن تا ببینید چ جوری نقشه هارو بخونید:

نقشه خوانی 1
نقشه خوانی 2

× از این شیوه ی دستبند بافی میتونین برای بافت بند ساعت هم استفاده کنین، یکی از دوستان این کار رو انجام داده و توی این پست عکسش رو گذاشته. یه سری پست هم بعد این پست هست که پیشنهاد میکنم بخونین. راجب همین بافت بند ساعت.

× برای بافت آلفای چند رنگ به این لینک مراجعه فرمایید :D

× برا بافت تعدادی از پرچم ها میتونین از این الگویی استفاده کنید که دوستمون گذاشته.

× این دوستمون روی دستبندش از منجوق استفاده کرده، ایده ی تزئینی جالبیه. میتونید اینجا ببینیدش.

× یه پیشنهاد در استفاده از نخ، با استفاده از گیره ی لباس.

× آقایون محترم! این پست رو ببیند :D ببنید پسر ها هم میتونن این هنر رو یاد بگیرن :)

حالا یه سری پرسش و پاسخ مفید:

×عاقا اینجا کسی بوده که با دنبال کردن همین تاپیک یاد گرفته باشه این کارو؟
اینو یه تعدادی اومدن جواب دادن بله. ببینین فاز نا امیدی و بی استعداد پنداری [:D] نگیرین! همونایی که تو صفحه های اول میگفتن امیدی ندارن بتونن یاد بگیرن، الان عکسای خیلی قشنگی از دستبندایی که خودشون میبافن، میزارن.

×واسه یه تازه کار یه طرح ساده چقد طول می کشه؟
+ساده ها رو یه سره بشینی پاش تازه کار هم باشی فکر کنم حدودا 2 ساعت و خورده ای، برا خودم همین جور شد.

× بعد به نظرتون اگه دستبندمو اتوش کنم خراب میشه؟
+اتوش نکن، گره هاش که پفه کارو قشنگ کرده، من یه بار اتو کردم، میشه مثل یه تیکه پارچه، اصن برآمدگی هم نداره خیلی بد میشه!

×بچه‌ها؛ مثلاً همین نقشه‌ای رو که فاطمه م. پُست قبل داد خیلی خوشگله مثلاً، اما شدیداً باریک می‌شه. برای این‌که پهن بشه می‌تونیم به‌جای شیش‌تا نخ، مثلاً هیجده‌تا بزاریم با همین طرزِ چینشی که نقشه توضیح داده؟ بعد همون‌جورم ببافیم؛ پهن می‌شه؟ امکان‌پذیر هست اصلاً؟
+منطقا امکان پذیره.

×دستبند های پهن رو سرو تهش رو چیکار میشه کرد؟ میشه دوردیف گیس بافت ببافیم؟ آخه سروتهش مچاله میشه.
+دقیقا باید همین کار رو کنیم تا مچاله نشه. حتی 3 ردیف گیس ببافیم.

×اینکه حلقه ببافیم بعد اونطرفش دوتا گیس باف بعد باید یه بندشو از حلقه رد کنیم اون یکی رو گره بزنیم، اگه یه مهره بذاریم به جای گیس باف وای میسته؟ کسی تا حالا با دکمه امتحان کرده؟
+بله، من دکمه رو دیدم. قشنگ میشه. یا دوسر دستبند گیس بافت هستش. یا یه سر گیس بافت یه سر حلقه. یا یه سر حلقه یه سر دکمه.

× کاشف به عمل اومد که کلاً رنگایی که مثه همن رو قاطی میکنم ، تکلیف چیست؟ :-"
+ببین عزیزم :-" برای اینکه رنگا رو قاطی نکنی،پایین ِ هر نخ، یه نخ ِ یه رنگ دیگه ببند. :-"
مثلاً برای نخ ِ شماره‌ی یک ِ زرد و شماره‌ی یک ِ قرمز[گفتن مثلاً!همینجوری دارم مثال میزنم] پایینشون یه نخ سبز ِ کوچولو گره بده که وقتی میبافی متوجّه بشی که این نخ ِ اول ـه! :-" بقیه رو هم به همین روال لنجام بده،نخ ببند پایینشون تا قاطی نکنی ;;) :-"

چند تا پیشنهاد مفید:

× اگر از نخ کوبلن استفاده می‌کنید یا حتی کاموا، لازم نیست همه‌ی نخ‌ها رو «هم‌جنس» بردارید. مثلاً تو بعضی نقشه‌ها نخ‌هایی هستن که حکمِ «مرز» رو دارن. مثل مرزِ بین موزاییک‌ها! حالا ممکنه هررنگی باشن. از اصل‌موضوع پرت نشیم حالا، ته حرف‌م اینه که اگر مثلاً بقیه‌ی نخ‌ها رو مات انتخاب کردید، این‌نخی که توضیح‌ش رو دادم براق بردارید. وقتی بافته می‌شه هم‌نشینیِ مات و براق خیلی قشنگ می‌شه و دست‌بندتون جلوه‌ی بهتری داره. ;;)

× اگر خوش‌بخت هستید و به‌مقدار فراوانی نخ دارید، می‌تونید سر و تهِ دوتا نخ رو گره بزنید به‌هم و وقتی دارید می‌بافید، دونخ رو یک‌نخ فرض کنید و ببافید. مطمئناً این‌جوری دوبرابر حدّمعمول نخ مصرف می‌شه اما دست‌بند کلفت‌تر می‌شه.

×مواظبِ چرکِ دستانِ خود باشید! :-" به‌خصوص اگه نخ‌هاتون رنگِ روشن‌ن. شده که من نخِ سفیدم در پایان به خاکستری تبدیل شده.:-" پس قبل از شروع حتماً دست‌ـاتونو بشورید.

×نخی رو که میخواین باهاش حلقه ببافین حدودا 10 سانت بیشتر از بقیه ی نخا بگیرید.

چند تا درخواست:

× اگه عکسی از دستبندی رو که بافتین میزارین، لطفا الگوش رو هم بزارین.

× اگه تو بافت دستبندی متوجه میشین که مثلا یک نخ زود تر از بقیه تموم میشه، یا چیزهای این چنینی، وقتی دارید عکس دستبند یا الگوش رو میزارید، اینا رو بگید تا برای آیندگان مفید واقع شه :D

الان من تاپیک رو مثل کف دستم میشناسم دیگه :D پست ها رو هم حفظ شدم انقد از اول خوندم که چیزی جا نمونه :D
امیدوارم مفید واقع بشه ;;)

deniz_nabege

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب

سلام خوبین؟بچه ها من از این نخای dmc که گفتین گرفتم ولی اینا ریش ریش میشن با اینا کدوم طذحو ببفام اول خوبه :-/
کمک کنین من یکی از اینا رو درست کنم وگرنه افسرده میشماااااااااااا

• شروع کننده موضوع

فاطمه م.

فاطمه م.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبی
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از deniz_nabege :
سلام خوبین؟بچه ها من از این نخای dmc که گفتین گرفتم ولی اینا ریش ریش میشن با اینا کدوم طذحو ببفام اول خوبه :-/
کمک کنین من یکی از اینا رو درست کنم وگرنه افسرده میشماااااااااااا
اول یکم گره های مختلف رو تمرین کن، نقشه بلدی بخونی؟ اگه نه تو چکیده ها نماد گره ها و نقشه خوانی رو نگاه کن.
نخ دمسه خاصیتش همینه، اینا رو ریشه هاش رو جدا میکنن و سوزنشون رو باهاش نخ میکنن و گلدوزی دستی میکنن، یادش بخیر یه زمانی جو گلدوزی دستی گرفته بود منو 8->
این خیلی ساده و راحته. اول اینو بباف بعد سختارو شروع کن.

46909.jpg

این آلفا که نقشش هم اینه رو حدودا نخای عمودیش رو چند سانت باید بر دارم به نظرتون؟ :-?

پست های متوالی شما ترکیب شد .

deniz_nabege

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب

شما چجوری گره هارو یاد گرفتین؟
از رو شکلا من تونستم
اون ویدئو رو هم نشون نداد هر چقدرم روش راست کلیک کردم اصلا گزینه فلش نبود

• شروع کننده موضوع

فاطمه م.

فاطمه م.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبی
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از deniz_nabege :
شما چجوری گره هارو یاد گرفتین؟
از رو شکلا من تونستم
اون ویدئو رو هم نشون نداد هر چقدرم روش راست کلیک کردم اصلا گزینه فلش نبود
روی این لینک کلیک راست کن و Save link as رو بزن.

یه استفاده ی خوبی که میشه از این دستبندای آلفا که روش اسم مینویسیم کرد، اینه که: اعضای یه تیم، اسم تیم رو رو دستبنداشون داشته باشن. ما این کارو کردیم. اعضای تیم روبوتیکمون دستبندای UNIQUE رو مینداختیم.
dastband_atena.jpg

نهایت خلاقیتی که به خرج دادم این بوده که ته دستبندُ شطرنجی قرمزُ سفید رفتم :D
خب اینو بافتم دستم راه بیوفته واسه اون آلفای پیانو ;;)
ولی خب یه مزیتی که این دستبندا دارن اینه که خیلی خیلی سریع تر از اون یکی ها بافته میشن.

پست های متوالی شما ترکیب شد .

Sahar.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فـرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شريف
رشته دانشگاه
مهندسی كامپيوتر - IT
قبل از پست دادن ، مطالعه کنید .

خُب تاپیک از اسپم های موجود و مواعظ من مبنی بر اینکه : « عزیزانم ، اسپم ندین . » پاکسازی شد . :D از اونجایی که قفل کردن تاپیک و تذکر مداوم و این چیزا اصلاً درست نیست و منم دوست ندارم وقتی شماها با ذوق و شوق اینجا پست میدین ، هی بپرم وسط و بگم اسپم نده و چی کار بکن و چی کار نکن ، تمام خواسته هامُ ازتون :-" تو این پست مینویسم و لینک این پست رُ هم تو قسمت توضیحات تاپیک میذارم .

چیزایی که ازتون میخوام :

1- لطف کنید غیر از سئوالاتتون درمورد شیوه ی بافت و پست هایی شامل محتوای آموزشی پستی ندید .

2- میتونین با لایک کردنِ پست طرف مقابل تشکرتونُ برسونین و نیازی نیست پست بدین که من مجبور شم پاکش کنم . :-"

3- لطفاً سایز عکس ـاتونُ کم کنین چون نمای قشنگی نداره . در غیر این صورت مجبور به ویرایش اون پست و قرار دادنِ لینک هستم .

4- اینکه صرفاً لینک بدید خیلی مفید واقع نمیشه چون کمتر کسی حوصله داره که اون لینک ها رُ بررسی کنه . ولی اگه به صورت خلاصه و جمع و جور توی پستتون بگید ؛ بقیه بیشتر رغبت به خوندن و دنبال کردنش پیدا میکنن .

5- گه عکس دستبنداتونُ میذارین ، لطفاً الگوشُ هم بذارین .

6- در صورتی که دفعه اوّلی هست که وارد تاپیک میشید و نمیدونید باید چی کار کنین ، نپرسین : « بچه ها من دفعه اوّلم ـه ، باید چی کار کنم ؟ » . به جاش لطفاً چکیده هایی که فاطمه زحمت کشیده و تو پست اوّل تاپیک گذاشته رُ مطالعه کنید و بعد اگر اشکالی داشتید بپرسید .

7- دخترای خوبی باشین و مراعات من که نتم تحریم ـه رُ بکنین . ;;)

با تشکر از همه تون که این همه تاپیکُ رونق دادین و به ویژه فاطمه‌ی عزیز . 8->

• شروع کننده موضوع

فاطمه م.

فاطمه م.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبی
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

Passenger.

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1394

.

• شروع کننده موضوع

فاطمه م.

فاطمه م.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبی
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

قفل همون حلقه ینی؟ مثلا مثل عکس بالایی؟
دو تا سوالت یکی هستن؟ :د 10 سانت.

ghasedak!

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
دانشگاه
دانشگاه مازندران- بابلسر
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

یه سوال :-?
طول این نخ هایی که واسه هر ردیف برمیدارین، واسه یه دستبند با اندازه ی استاندارد مثلا انداره مچ دست خودتون ، حدودا چند سانتی متره؟

• شروع کننده موضوع

فاطمه م.

فاطمه م.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبی
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از ! ghasedak :
یه سوال :-?
طول این نخ هایی که واسه هر ردیف برمیدارین، واسه یه دستبند با اندازه ی استاندارد مثلا انداره مچ دست خودتون ، حدودا چند سانتی متره؟
بسته به نقشه ی دستبند هم فرق میکنه اما حدودا 75 کافی و اندازست.

Niloo-jooon

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan shahriar
شهر
tehran-andishe

سلام دوستان...ممنون واسه تاپیک خوبتون،من با این تاپیک شروع کردم به دستبندبافی :D من که تا حالا از این کارا نکردم و دست به نخ و اینجور چیزا نزدم.
الگوی اینم میخواستم.از سایت تاروپود نمیخوام.نقشه اش رو میخوام...کسی داره عایا؟
untitled.bmp

ممنوم

sahere

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

فاطمه هستم :-" در حال تحقیق روی انتخاب رشته :-" :))))

اینو دکمه زدم خیلی شیک شد اصن :D
بعد الگوش هم انقدر راحت بود از حفظ میبافتم.به این نتیجه رسیدم که هر 1 سانت بافت تقریبا 3 سانت از هر نخ رو استفاده میکنه :D

این الگو
72wo9wehx51grog38w.gif

اینم هنر دستم :-"

ldipf0659mb04073df1.jpg

گره های آفبا چجورین؟

بالا