• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ما به "هست" آلوده ایم .

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Melika Zangeneh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ما به "هست" آلوده ایم .

خب این خیلی ناواضحه . اول باید مشخص بشه منظور از "هست" چیه . بعد این که قراره ا چه جنبه ای بررسی بشه .
ایده ی تاپیک خیلی برام گنگه:-؟

به هست آلوده نیستیم. خودمون «هست» هستیم! و این تنها چیزیه که میتونیم ازش مطمئن باشیم.

تشکر از ایجاد کننده تاپیک. عنوان اینقدر جالب بود که ترغیب شدم نظر بدم.

تعریف ِ جامع ُ اینجا باید برسیم بهش . تعریف ندارم الآن ازش .. تعریفی که منطقی ُ اثبات شده باشه .. ثابت کن که ما خودمون همون "هست" ایم .. قدم ِ اول ِ فلسفه ـس این !

ما خودمون "ظاهر" هستیم ک این احتیاجی ب عوامل دیگه نداره . ما هستیم . ب عبارت دیگه ما "هست" هستیم .اگر ما نپذیریم ک "هست " هستیم ، پس باید بپذیریم ک ما "نیست" هستیم ! اما هیچ عقل سلیمی میتونه باور کنه ک "نیست" ب جای "هست" موجود است؟
حالا موضوع دیگه ای ک باید بررسی بشه اینه ک ما "هست" مطلق هستیم یا "هست مقید" . از اونجایی ک ما مقید ب زمانیم ( ینی در ی دوره زمانی هستیم و در ی دوره زمانی نیستیم -->مرگُ زندگی) و ما مقید ب مکانیم(در اینجا هستیم و در جای دیگر نیستیم) و یا مقید در توانایی (این کا رو میتونیم انجام بدیم و اون کار رو نه ) پس ما "هست مقیّد" هستیم .

ببخشید یه سوال ، منظور شما از "هست" همون "اصل وجود" ئه ؟ چون یه بخش در فلسفه هست که در مورد "هست" ها و "باید" هاست من دقیقا موضوع تاپیک رو متوجه نشدم.

به نقل از K.M.W :
ما خودمون "ظاهر" هستیم ک این احتیاجی ب عوامل دیگه نداره . ما هستیم . ب عبارت دیگه ما "هست" هستیم .اگر ما نپذیریم ک "هست " هستیم ، پس باید بپذیریم ک ما "نیست" هستیم ! اما هیچ عقل سلیمی میتونه باور کنه ک "نیست" ب جای "هست" موجود است؟
حالا موضوع دیگه ای ک باید بررسی بشه اینه ک ما "هست" مطلق هستیم یا "هست مقید" . از اونجایی ک ما مقید ب زمانیم ( ینی در ی دوره زمانی هستیم و در ی دوره زمانی نیستیم -->مرگُ زندگی) و ما مقید ب مکانیم(در اینجا هستیم و در جای دیگر نیستیم) و یا مقید در توانایی (این کا رو میتونیم انجام بدیم و اون کار رو نه ) پس ما "هست مقیّد" هستیم .
هــمم .. از کجا معلوم نیست همون هست نیست ؟ و بالعکس . من خیلی جاها این تاپیکو گذاشتم و به جواب ِ مشخص نرسیدم ..
راجب ِ اون مقید هم کاملاً موافقم . ولی باید برسونیم تفسیرو به یه جای ِ ثابت ! هنوز همه چی اثبات نشده ـس ..

به نقل از ∞نیرمان :
ببخشید یه سوال ، منظور شما از "هست" همون "اصل وجود" ئه ؟ چون یه بخش در فلسفه هست که در مورد "هست" ها و "باید" هاست من دقیقا موضوع تاپیک رو متوجه نشدم.
جواب فرد ِ بالایی رو بخون ! :)

به نقل از mL!ka :) :
هــمم .. از کجا معلوم نیست همون هست نیست ؟

اگر منظور از "هست "همون چیزی باشه که من فهمیدم بنابراین ما نمی تونیم "نیست" باشیم چون وجود داریم و اینجاییم اما "هست" و "نیست" نسبی و هست و مثلا من الان این جا "هست" هستم اما در جای دیگه ای که اونجا نیستم "نیست" هستم بنابراین همه ما همزمان هم "هست" هستیم و هم "نیست" بستگی به موقعیت داره پس "هست" همون "نیست" نیست.

به نظرم بهتره هدف و متن اصلی منظورتون رو در قالب یک قضیه منطقی (شامل 2 مقدمه و یک نتیجه ) بیان کنیدتا بتونیم از راه منطقی جواب بدیم.

Back
بالا