- شروع کننده موضوع
Melika Zangeneh
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان یک
- شهر
- تهران
هر چی که راجب ِ تاپیک به ذهنتون میاد و قابل ِ بحث هست ُ بنویسین . تفسیر کنین .
هــمم .. از کجا معلوم نیست همون هست نیست ؟ و بالعکس . من خیلی جاها این تاپیکو گذاشتم و به جواب ِ مشخص نرسیدم ..به نقل از K.M.W :ما خودمون "ظاهر" هستیم ک این احتیاجی ب عوامل دیگه نداره . ما هستیم . ب عبارت دیگه ما "هست" هستیم .اگر ما نپذیریم ک "هست " هستیم ، پس باید بپذیریم ک ما "نیست" هستیم ! اما هیچ عقل سلیمی میتونه باور کنه ک "نیست" ب جای "هست" موجود است؟
حالا موضوع دیگه ای ک باید بررسی بشه اینه ک ما "هست" مطلق هستیم یا "هست مقید" . از اونجایی ک ما مقید ب زمانیم ( ینی در ی دوره زمانی هستیم و در ی دوره زمانی نیستیم -->مرگُ زندگی) و ما مقید ب مکانیم(در اینجا هستیم و در جای دیگر نیستیم) و یا مقید در توانایی (این کا رو میتونیم انجام بدیم و اون کار رو نه ) پس ما "هست مقیّد" هستیم .
جواب فرد ِ بالایی رو بخون ! :)به نقل از ∞نیرمان :ببخشید یه سوال ، منظور شما از "هست" همون "اصل وجود" ئه ؟ چون یه بخش در فلسفه هست که در مورد "هست" ها و "باید" هاست من دقیقا موضوع تاپیک رو متوجه نشدم.
به نقل از mL!ka :) :هــمم .. از کجا معلوم نیست همون هست نیست ؟
به نقل از mL!ka :) :هــمم .. از کجا معلوم نیست همون هست نیست ؟ و بالعکس . من خیلی جاها این تاپیکو گذاشتم و به جواب ِ مشخص نرسیدم ..
راجب ِ اون مقید هم کاملاً موافقم . ولی باید برسونیم تفسیرو به یه جای ِ ثابت ! هنوز همه چی اثبات نشده ـس ..
به نقل از saba.e :اگر منظور از "هست "همون چیزی باشه که من فهمیدم بنابراین ما نمی تونیم "نیست" باشیم چون وجود داریم و اینجاییم اما "هست" و "نیست" نسبی و هست و مثلا من الان این جا "هست" هستم اما در جای دیگه ای که اونجا نیستم "نیست" هستم بنابراین همه ما همزمان هم "هست" هستیم و هم "نیست" بستگی به موقعیت داره پس "هست" همون "نیست" نیست.
به نقل از سیزیف :به نظر ِ من ما به هست آلوده ایم وخودمون هست کامل نیستیم چون میتونستیم نباشیم وما بایه احتمال اومدیم [یعنی یه درصدی که احتمال داشته ما نیایم مثن ] پس هست نیستیم ما نیست هم هستیم .
امّا ازنظر حکام دین واین ـا چون به دنبال اولویت هستن ما "هست" هستیم .
البته عنوان تاپیک مبین همه چیز هست ولی بد نبود یکم توضیح میدادیبه نقل از MelO :هر چی که راجب ِ تاپیک به ذهنتون میاد و قابل ِ بحث هست ُ بنویسین . تفسیر کنین .