• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا حالا تو تلویزیون بودی؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع آیدا :)
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تا حالا تو تلویزیون بودی؟!

یه برنامه ای بود(تو شبکه استانی) واسه بچه، میرفتن مدرسه های مختلف بعد یه تعدادی از بچه ها رو دورمیز جمع میکردن
و باهاشون حرف میزدن با بچه ها شعر و داستان میخوندن...
فک کنم کلاس سوم بودم...
یه بارم اومدن مدرسه ما
مارم برداشتم بردن!
منم که همچنان صدام میلرزید موقع حرف زدن! :))
آخه یه سوالایی میپرسیدن آدم میموند چی بگه از بس خنک بود... :-"
اما یادم نیس سوالاشو

آره بودم
کلاس سوم ابتدایی بودم عید رفتیم قم بعدش منم رفتم توی یکی از این برنامه کودکای شبکه استانی قم ;;)..اسم برنامه ش یادم نیس...شعرم هم خوندم اونجا /m\

کلاس سوم دبیرستان که بودم از یه برنامه ای اومدن مدرسمون برنامشون درباره امر به معروف بود اومدن کلاس ما فیلم گرفتن منم حرف زدم ;;)از تی وی پخش شد ولی خودم ندیدمش..این مجریه هست که اسمش ارسیا صنعتیه ؛ اونم اومده بود باهاشون از نزدیک دیدمش

اولین بار که تو تلویزیون بودم ، با مهدکودک رفته بودیم برنامه‌ی رنگین کمون و خاله نرگس و اینا . :-" :))
جاتون خالی هیچی نفهمیدم ازش ، ولی یادمه گفتم " به نام ِ خدا ، یکتا هستم از تهران ;;) "
:-"

بعد یه بار برای رباتیک که اول شده بودیم تو یه مراسم ِ تقدیر نشونمون دادن که لوح دادن بمون ؛
یه بار دیگه ـم "درشهر" بامون مصاحبه کرد و من حرف زدم جلو دوربین . :>

خیلی هم خوب ، کلی هم خوش گذشت . :دی

یه بار یه مسابقه واسه بچه ها تو شبکه استانی بود منم حدودا 4-5 سالم بود اسم مسابقه هه انگور و زنبور بود ;D بعد به یه گروه لباس انگور و به یه گروه دیگه زنبور می پوشوندن >:D< >:D< بعد لباساشون خیلی بزرگ بود =))اومدن گفتن اونایی که یکم تپل ترن بیان اینجا =))منم که خدای اعتماد به نفس رفتم :)) اصلا تو این لباس انگور داشتم گم میشدم هنوز فیلمشو دارم از اول تا آخر برنامه داشتم تلاش میکردم از تو این لباسه بیام بیرون ;D ;D ;D

روز اول مدرسه ( همین امسالا ، نَ اول ابتدایی :-" ) صف تشکیل داده بودیمو برنامه داشتیم :-" ;D
بعد من اول صف وایساده بودم ;D
بعد از رشت فیلمبردارو اینا اورده بودن ;D
بعد فیلمبرداری کردن ;D ( باور کنید :-" )
اونوخ چن شب بدش ک داشتن توی اخبار استان پخش میکردن ، منم نشون دادن ، برا یک ثانیه ;D :-"
همین ، رو دلم مونده بود :-" ;D

+

این یادم اومد الآن :دی
یکبار هم در زمان طفولیت ( پیش دبستانی :-" ) موقعی ک همدان بودیم ، همه ی بچه های پیش دبستانی کل شهر ریخته بودن تو خیابون :-" ( البته من چیز خاصی یادم نی ، تنها چیزی ک یادمه اینه ک ی خیابون پر بچه بودیم با معلمامون :-" )
بعد من عنوان نماینده ی مدرسمون ;;) ی شعر خوندم ک بعدش منو تو اخبار استان نشون دادن :دی :-"

خب دفعه اول کلاس چهارم بودم ، از شبکه استانی اومده بودن مدرسه مون قرار شد من جایزه ها رو به دانش آموزائی که برنده می شدن بدم ! آخرشم بهم یه جایزه دادن ;;)

پارسال هم استاد تئاترم من رو به صدا و سیما معرفی کرد و مجری برنامه کودک شبکه استانی شدم و یه برنامه نوروزی ساختیم .

من كلا ٣ بار تو تلويزيون بودم بكيش برنامه عموقناد و قلقلي بود كه رفتم و شعر خوندم دوميش برنامه عمو قناد و سازمان آب بود سوميش برنامه عمو قناد و فيتيله اي هابود
نخنديد مامانبزرگم مدير روابط عموميش بود پارتي داشتم 8-^

آره؛شبكه ي استاني !
شده بوديم تيزر برنامه كودك مثه منگلا از سر و كله ي هم بالا ميرفتيم...همين چند روز پيش هم شبكه ي نميدونم چي (همين شبكه جديدا :)) ) اومد در مورد ماه رمضون مصاحبه كرده!

من یه‌بار با مهدکودک رفته‌بودم رنگین‌کمان، چرا و چیه، ( ;D
بعد قشنگ یه پیرهن قرمز هم تنم بود و هر وقت میگفتن بیاین وسط ( :)) )، من قشنگ جلو دوربین بالاپایین می‌پریدم. :-"
خیلی هم خوب!
:-"

من كلاس دوم دبستان كه بودم بردنمون تو يه برنامه كودك تو شبكه استاني!مجريه قبل برنامه هي داد ميزد سرمون X-(بعدم تو برنامه پريد يه سوال ازمون پرسيد،ميگه مادو نوع غيبت داريم حالا اين دوتا چين ؟ماهم هي ميگفتيم غيبت موجه و غيبت غير موجه!اون هي مي گفت نه چي ميشه؟هي ما هم همينو مي گفتيم قشنگ برنامشونو زديم ضايع كرديم!آخرم بعد برنامه كه تموم شد گفت:اگه من ديگه از اين مدرسه بچه آوردم!نيار!به جهنم! >)اصن مگه تو مياري كه الان داري الكي زر ميزني!
ديگه كلن بنده اون روز، اون روي همه مجري هاي برنامه كودكارو مشاهده كردم!

Back
بالا