پاسخ : به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟
به نقل از Bahar_R :
اون مثال مادر شدن که زدین که اصلا شغل نیس مادر شدن شغله ؟ اصولا یه مرد از جهت فیزیکی غیر ممکنه مادر بشه

اگه منظورتون نگه داری بچه بود که ما پرستار بچه مرد هم میتونیم داشته باشیم .
مشكل اين جاست كه شما تعريف درستي از مادر بودن نداريد .
مشكل اينجاست كه "مادر بودن" رو مساوي با "پرستار چه " ميدونيد شما .
اما مادر بودن در ديدگاهي كه من بهش معتقدم خيلي فرق ميكنه با نظر شما.
مادر خالق هست از نظر من .
خدا به عنوان خالق بزرگ فقط و فقط يك جنس رو لايق دونسته تا خالق باشه ( مشخصه اصلا منظورم خالق مطلق نيست . )
تنها كسي كه ميتونه انسان سازي كنه يك مادره .
مادر بودن شغل نيست بله درست ميگيد .
حتي يه بچه چهار ساله هم ميتونه مادر باشه . مثل حضرت زهرا (س) كه ام ابيها ست در كودكي .
اما من خانم هايي رو ميشناسم كه چندتا بچه به دنيا اوردن اما هنوز مادر نيستن . هنوز روحيه مادرانه ندارن . هنوز لياقت ندارن مادر باشن
متاسفم براي نوع نگرشي كه داريد.
قوانین بر اساس استثنا ها نوشته نمیشه ولی استثنا هارو حق نداره محدود کنه .
استثنا ها محدود نمي شن اگه قوانين درستي وضع شده باشه . قوانين همه جانبه .
اما
اگه بخوايم بگيم تو چون استثنايي حق انجام اين كار رو داري و با اين كار به جامعه اسيب برسونيم خيلي ناعادلانه اس .
قرباني كردن جامعه براي يكي فرد اصلا عاقلانه نيست
کسی هم نگفت خانمی رو به زور وارد شغلی کنیم که با روحیاتش سازگار نیست اگه خودش بخواد یعنی سازگاره .
وجود وزنه برداری خانم ها(زنان آهنین) شاید به نظر شما مضحک باشه لزوما همه با شما هم عقیده نیستن . اینکار هم ظلم نیست چون خانمی که میره زنان آهنین شرکت کنه به خواست خودش میره و دوست داشته که اینکارو کنه .
مطمئنا متوجه هستيد كه منظور از زور ( سجع

) اصلا اين نيست كه اسلحه بگيرن رو شقيقه طرف و تهديدش كنن تا كاري رو انجام بده !
اینکه زنان در شغل هایی که زیاد برای اونها معمول نیست شاغل باشن یا برعکسش برای مردان هیچ ضرری نمی رسونه بنابراین قانون حق نداره جلوی پیشرفت کسی در زمینه مورد علاقشو بگیره .
اهداف هرکس رو هم شخص خودش تعیین می کنه چیز تعیین شده ای نیست . خود شخص هم انتخاب می کنه چی اون رو به اهدافش نزدیک می کنه .
شما متوجه شديد كه ضرري نمي رسونه ؟
+
من نميبينم جايي از حرفم گفته باشم اگه به مردها ضرري برسونه بايد جلوي اون كار گرفته بشه! جامعه رو در نظر ميگيرم من نه جنس خاصي رو .