به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

• نداره

رای‌ها: 76 43.4%
  • داره

رای‌ها: 99 56.6%

• رای‌دهندگان
    175

deniz_nabege

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
پاسخ : به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

به نقل از deniz_nabege :
به نظر من تو جامعه باید آزادی باشه اگه یه زن دوست داره بره قصاب بشه یا راننده اوتوبوس بشه یا هر چیز دیگه حتما که اگه کاریو بکنه که بهش علاقه نداره به جامعه و خودش هم آسیب میرسه اگه امروز وضعمون اینه بخاطر اینه که یه سری ادم سر کار اومدن که به کارشون علاقه ندارن
بره یه کاری رو بکنه که بهش علاقه نداره بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

usboy

کاربر حرفه‌ای

نميشه گفت كار زنونه مردونه داره
چون زنها هم به اندازه ي مردها توانايي هاي لازم رو براي كارهاي امروزي دارن
شايد در گذشته براشون جنگيدن غيره ممكن بوده ولي الان ديگه كارها فرق داره
ولي در هرصورت بنظر من در هر شغلي هم بايد زن داشته باشيم هم مرد
پنجا پنجا
هركس حال كرد به زنها مراجعه ميكنه هركس حال كرد به مردا

pouya BT

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور

این فقط یه تفکر غلطه!
مث همه ی تفکر های غلط دیگه در مورد زن ها که در جامعه مرسوم شده
باید توسط خود خانم ها اصلاح بشه!!

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

دوستان
هر انساني وقتي در خودش توانايي براي انجامه كاريو ميبينه و يك سري افراد بتونن بدون هيچ نيته ديگه اي ( X-() آمادگيه اونو براي اون كار بسنجن ،اون آدم ميتونه اون كارو انجام بده
همه جا گفتم آدم چون زن و مرد نداره
خب يعنيدوستاني كه ميگين شغل ربط به جنسيت داره يه سوال دارم:
خانمي پيدا نميشه كه اينقدر دل و جرات+ استعداد داشته باشه كه .... بشه مثلن(شغله خفن يادم نيس چون هيچ شغلي واسه اهلش سخت نيست)
برعكس آقايي هم پيدا نميشه كه از سايه خودش ميترسه و بي نهايت بي دستو پاست....؟؟؟؟
نه واقعا
خداييش پيدا نميشه؟؟؟؟؟
اين كاملا بستگي به خوده اون آدم داره كه شغليو انتخاب كنه كه مناسب همه چيش(روحيات+اخلاق+استعداد+علاقه و.......) باشه

Im Myself

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید ...(دستغیب)
شهر
ناکجا آباد
مدال المپیاد
ی مدال دوره 17
دانشگاه
hard war

درسته ولی ما داریم درباره ی عموم حرف میزنیم
خیلی بعیده یه زن باربر باشه با فیزیک بدنیش هم خونی نداره پس میشه گف باربری یه کار مردونس دیگه
کار زنونه مردونه داره ولی نه از نوع مطلقش :)

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از Im Myself :
خیلی بعیده یه زن باربر باشه با فیزیک بدنیش هم خونی نداره پس میشه گف باربری یه کار مردونس دیگه

حرفت درسته ولی بحث کلی سر اینه که آیا میشه گفت اون استثنا هایی که وجود دارن حق کاری که دوست دارن رو ندارن؟!

که طبق بحث هایی که شد جوابش نه س و هر کی کاری که علاقه و شرایطش رو داره میتونه انجام بده !

milad.a

milad.a
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر

به نقل از Im Myself :

خب شما دقت کن از بین این همه اقا تعداد بسیار کمی می رن رفتگر یا باربر شن

اگه همین تعداد رو حساب کنید خانومایی ههستن که قدرت بدنیشون در حد اون اقایونه و می تونن اون کار ها رو انجام بدن

ولی هنوزتو جامعه این جورچیزا عادی نشده پس اگه خانوما خودشون دست به کار نشن و منتظر این بمونن که تو جامعه عادی شه امکان نداره که کارا زنونه مردونه نداشته باشه

من منظورم این نیست که خانوما برن رفتگر شن ولی تا وقتی خودشون نرن و تو کارایی که می خوان فعالیت نکنن کار درست نمیشه

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

این که بخواد یه سری کار ها یا بهتره بگیم حرفه ها رو محدود کنیم به مرد یا زن خب درس نیس خیلی!شاید یه کاری یه جوری باشه که بیشتر مردا طرف دارش باش یا بیشتر مردونه به نظر بیاد،اما می تونه استثنا هم وجود داشته باشه! یه زنی پیدا بشه که همون کارو حتی از مردا هم بهتر بتونه مدیریت کنه!عکس این قضیه هم صادقه!

s.sh.14

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان

کار زنونه مردونه نداریم به نظر من.
چون به آدمش بستگی داره که چه کاری رو انتخاب کنه.شاید یه خانوم تو یه سری کارا توانایی داره یه مرد تو یه کارای دیگه....
نمیتونیم بگیم که یه خانوم نمیتونه راننده باشه،نمیتونه بنا باشه،نمیتونه نجار باشه...
چطور یه آقا میتونه آشپز باشه،طراح داخلی باشه،خیاط باشه.....
ولی یه خانوم نمیتونه....؟؟؟!؟!؟!؟؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟؟!؟!

منتظر

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان3
شهر
مشهد

بچه ها همه كارايي رو مثال مي زنن كه خانما نمي تونن انجام بدن خيلي از كارا هم هست كه اقايون نمي تونن انجام بدن .

مثلا هيچ مردي ( البته كه استثنا داره ) نميتونه مربي مهدكودك بشه! ( دم دستي ترين چيزي كه به ذهنم رسيد )

هيچ مردي نمي تونه مادر باشه ( مادر بودن به معني واقعيش! خيليا بچه ندارن ولي مادر هستن و بعضي هام چندتا بچه دارن ولي هنوز مادر نيستن! )

كاملا قبول دارم اينو كه كارا مردونه زنونه اس بعضي كارها هم مشتركه .

روحيه ي دو جنس متفاوته . پس قطعا به نفعشونه كه كاري كه انجام ميدن متناسب با روحيه شون باشه .

استاد مطهري عزيز ميفرمايد كه لازمه تساوي حقوق تشابه حقوق نيست

اگه ما بيايم خانمي رو وارد شغلي بكنيم كه با روحياتش سازگار نيست بهش ظلم كرديم .

همون قدر كه شنيدن مسابقه ي زنان اهنين و ديدن چندتا خانم كه دارن زورازمايي ميكنن و ماشين جابه جا ميكنن و . . . مضحكه وجود بعضي شغلها هم براي خانم ها خنده داره ( و شايد بيشتر گريه دار . به خاطر ظلمي كه به اونها ميشه )

به نقل از e$ 0/\/\ e/\/\ \-/ :
دوستان
هر انساني وقتي در خودش توانايي براي انجامه كاريو ميبينه و يك سري افراد بتونن بدون هيچ نيته ديگه اي ( X-() آمادگيه اونو براي اون كار بسنجن ،اون آدم ميتونه اون كارو انجام بده
همه جا گفتم آدم چون زن و مرد نداره
خب يعنيدوستاني كه ميگين شغل ربط به جنسيت داره يه سوال دارم:
خانمي پيدا نميشه كه اينقدر دل و جرات+ استعداد داشته باشه كه .... بشه مثلن(شغله خفن يادم نيس چون هيچ شغلي واسه اهلش سخت نيست)
برعكس آقايي هم پيدا نميشه كه از سايه خودش ميترسه و بي نهايت بي دستو پاست....؟؟؟؟
نه واقعا
خداييش پيدا نميشه؟؟؟؟؟
اين كاملا بستگي به خوده اون آدم داره كه شغليو انتخاب كنه كه مناسب همه چيش(روحيات+اخلاق+استعداد+علاقه و.......) باشه

چه دل پر دردي داري شما !

خودت جواب خودت رو دادي ديگه !

قوانين هيچ وقت براساس استثناها نوشته نميشن . بله ممكنه خانمي وجود داشته باشه كه قدرت بدني بالايي داشته باشه يا مردي كه ترسو باشه .

اما بايد ديد غالب اون جمعيت چيه ؟ حتي همون خانمي كه قدرت بدنيش بالا هست روحيه اش با اين كار مي خونه ؟

در مراتب بالاتر هم بايد رفت سراغ اهداف اون ادم ها .

مرد يا زن هركدوم چه هدفي توي زندگيشون دارن و اين شغل چقدر اونا رو به اين هدف نزديك مي كنه ؟ ( هدف اصلي منظورمه . هدفي كه دارن براش زندگي ميكنن .)

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از منتظر؟! :
بچه ها همه كارايي رو مثال مي زنن كه خانما نمي تونن انجام بدن خيلي از كارا هم هست كه اقايون نمي تونن انجام بدن .

مثلا هيچ مردي ( البته كه استثنا داره ) نميتونه مربي مهدكودك بشه! ( دم دستي ترين چيزي كه به ذهنم رسيد )

هيچ مردي نمي تونه مادر باشه ( مادر بودن به معني واقعيش! خيليا بچه ندارن ولي مادر هستن و بعضي هام چندتا بچه دارن ولي هنوز مادر نيستن! )

روحيه ي دو جنس متفاوته . پس قطعا به نفعشونه كه كاري كه انجام ميدن متناسب با روحيه شون باشه .

همون قدر كه شنيدن مسابقه ي زنان اهنين و ديدن چندتا خانم كه دارن زورازمايي ميكنن و ماشين جابه جا ميكنن و . . . مضحكه وجود بعضي شغلها هم براي خانم ها خنده داره ( و شايد بيشتر گريه دار . به خاطر ظلمي كه به اونها ميشه )

قوانين هيچ وقت براساس استثناها نوشته نميشن . بله ممكنه خانمي وجود داشته باشه كه قدرت بدني بالايي داشته باشه يا مردي كه ترسو باشه .

اما بايد ديد غالب اون جمعيت چيه ؟ حتي همون خانمي كه قدرت بدنيش بالا هست روحيه اش با اين كار مي خونه ؟

مرد يا زن هركدوم چه هدفي توي زندگيشون دارن و اين شغل چقدر اونا رو به اين هدف نزديك مي كنه ؟ ( هدف اصلي منظورمه . هدفي كه دارن براش زندگي ميكنن .)
اون مثال مادر شدن که زدین که اصلا شغل نیس مادر شدن شغله ؟ اصولا یه مرد از جهت فیزیکی غیر ممکنه مادر بشه :D اگه منظورتون نگه داری بچه بود که ما پرستار بچه مرد هم میتونیم داشته باشیم .
قوانین بر اساس استثنا ها نوشته نمیشه ولی استثنا هارو حق نداره محدود کنه .
کسی هم نگفت خانمی رو به زور وارد شغلی کنیم که با روحیاتش سازگار نیست اگه خودش بخواد یعنی سازگاره .
وجود وزنه برداری خانم ها(زنان آهنین) شاید به نظر شما مضحک باشه لزوما همه با شما هم عقیده نیستن . اینکار هم ظلم نیست چون خانمی که میره زنان آهنین شرکت کنه به خواست خودش میره و دوست داشته که اینکارو کنه .
اینکه زنان در شغل هایی که زیاد برای اونها معمول نیست شاغل باشن یا برعکسش برای مردان هیچ ضرری نمی رسونه بنابراین قانون حق نداره جلوی پیشرفت کسی در زمینه مورد علاقشو بگیره .
اهداف هرکس رو هم شخص خودش تعیین می کنه چیز تعیین شده ای نیست . خود شخص هم انتخاب می کنه چی اون رو به اهدافش نزدیک می کنه .

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از منتظر؟! :

چه دل پر دردي داري شما !

خودت جواب خودت رو دادي ديگه !

1- دلم اگه پر درده مطمئنا دليلش بعضي آدماي دورو +پست هست
كه فقط بلد هسن تظاهر كنن [-(
2- جوابه خودم رو به اشتراك گذاشتم
نه اينكه مثه بعضيا كاملا بيام كه ديگرانو زير كنم
در ضمن ما كسيو وارده شغلي نمي كنيم
خودش بايد انتخاب كنه نه ما
اينكه شغل رو محدود به جنسيت كنيم يه تفكره(مخصوص همون بعضيا) كه فقط ميخواد مانع رشد جامعه بشه
و نيروي كار رو محدود به يك قشره خاص بكنه
"هيچ مردي نمي تونه مادر باشه"
پس هيچ زني هم نمي تونه پدر بشه
واقعا اين استدلاله؟؟؟؟؟؟؟
منم اگه زياد اين كتاباي استاده گرانقدرو ميخوندم همينجور ميشدم
كسيكه حتي شاگرداي خودش رو هم نتونست درست تربيت كنه كه دسته آخر زدن با تير تو مخش
چجوري ميخواد نظر بده برا يه جامعه؟؟؟؟؟//

منتظر

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان3
شهر
مشهد

به نقل از Bahar_R :
اون مثال مادر شدن که زدین که اصلا شغل نیس مادر شدن شغله ؟ اصولا یه مرد از جهت فیزیکی غیر ممکنه مادر بشه :D اگه منظورتون نگه داری بچه بود که ما پرستار بچه مرد هم میتونیم داشته باشیم .

مشكل اين جاست كه شما تعريف درستي از مادر بودن نداريد .

مشكل اينجاست كه "مادر بودن" رو مساوي با "پرستار چه " ميدونيد شما .

اما مادر بودن در ديدگاهي كه من بهش معتقدم خيلي فرق ميكنه با نظر شما.

مادر خالق هست از نظر من .

خدا به عنوان خالق بزرگ فقط و فقط يك جنس رو لايق دونسته تا خالق باشه ( مشخصه اصلا منظورم خالق مطلق نيست . )

تنها كسي كه ميتونه انسان سازي كنه يك مادره .

مادر بودن شغل نيست بله درست ميگيد .

حتي يه بچه چهار ساله هم ميتونه مادر باشه . مثل حضرت زهرا (س) كه ام ابيها ست در كودكي .

اما من خانم هايي رو ميشناسم كه چندتا بچه به دنيا اوردن اما هنوز مادر نيستن . هنوز روحيه مادرانه ندارن . هنوز لياقت ندارن مادر باشن

متاسفم براي نوع نگرشي كه داريد.

قوانین بر اساس استثنا ها نوشته نمیشه ولی استثنا هارو حق نداره محدود کنه .

استثنا ها محدود نمي شن اگه قوانين درستي وضع شده باشه . قوانين همه جانبه .

اما

اگه بخوايم بگيم تو چون استثنايي حق انجام اين كار رو داري و با اين كار به جامعه اسيب برسونيم خيلي ناعادلانه اس .
قرباني كردن جامعه براي يكي فرد اصلا عاقلانه نيست

کسی هم نگفت خانمی رو به زور وارد شغلی کنیم که با روحیاتش سازگار نیست اگه خودش بخواد یعنی سازگاره .
وجود وزنه برداری خانم ها(زنان آهنین) شاید به نظر شما مضحک باشه لزوما همه با شما هم عقیده نیستن . اینکار هم ظلم نیست چون خانمی که میره زنان آهنین شرکت کنه به خواست خودش میره و دوست داشته که اینکارو کنه .

مطمئنا متوجه هستيد كه منظور از زور ( سجع :D) اصلا اين نيست كه اسلحه بگيرن رو شقيقه طرف و تهديدش كنن تا كاري رو انجام بده !

اینکه زنان در شغل هایی که زیاد برای اونها معمول نیست شاغل باشن یا برعکسش برای مردان هیچ ضرری نمی رسونه بنابراین قانون حق نداره جلوی پیشرفت کسی در زمینه مورد علاقشو بگیره .
اهداف هرکس رو هم شخص خودش تعیین می کنه چیز تعیین شده ای نیست . خود شخص هم انتخاب می کنه چی اون رو به اهدافش نزدیک می کنه .

شما متوجه شديد كه ضرري نمي رسونه ؟
+
من نميبينم جايي از حرفم گفته باشم اگه به مردها ضرري برسونه بايد جلوي اون كار گرفته بشه! جامعه رو در نظر ميگيرم من نه جنس خاصي رو .

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از منتظر؟! :
مشكل اين جاست كه شما تعريف درستي از مادر بودن نداريد .

مشكل اينجاست كه "مادر بودن" رو مساوي با "پرستار چه " ميدونيد شما .

اما مادر بودن در ديدگاهي كه من بهش معتقدم خيلي فرق ميكنه با نظر شما.

مادر خالق هست از نظر من .

خدا به عنوان خالق بزرگ فقط و فقط يك جنس رو لايق دونسته تا خالق باشه ( مشخصه اصلا منظورم خالق مطلق نيست . )

تنها كسي كه ميتونه انسان سازي كنه يك مادره .

مادر بودن شغل نيست بله درست ميگيد .

حتي يه بچه چهار ساله هم ميتونه مادر باشه . مثل حضرت زهرا (س) كه ام ابيها ست در كودكي .

اما من خانم هايي رو ميشناسم كه چندتا بچه به دنيا اوردن اما هنوز مادر نيستن . هنوز روحيه مادرانه ندارن . هنوز لياقت ندارن مادر باشن

متاسفم براي نوع نگرشي كه داريد.
خیلی اشتباه منظورم رو گرفتید . مادری شغل نیست . ما داریم در اینجا مشاغل رو در نظر می گیریم . شغل یعنی یک فعالیت اقتصادی و مادر شدن هیچ ربطی به این تعریف نداره . مثالی که زدید اصلا نمی تونه مثال نقضی برای گزاره ی "شغل زنونه و مردونه نداره" باشه .
مسلما نقش مادری بسیار مهم هست و مادر جایگاه بالایی داره و با پرستار بچه خیلی فرق داره .
به نظرم بد نیست آدم اول از درست فهمیده شدن یه مسئله توسط خودش مطمئن بشه بعد شروع به پیشروی کنه و در مورد طرف مقابل قضاوت کنه . :)

به نقل از منتظر؟! :
استثنا ها محدود نمي شن اگه قوانين درستي وضع شده باشه . قوانين همه جانبه .

اما

اگه بخوايم بگيم تو چون استثنايي حق انجام اين كار رو داري و با اين كار به جامعه اسيب برسونيم خيلي ناعادلانه اس .
قرباني كردن جامعه براي يكي فرد اصلا عاقلانه نيست
آسیب به جامعه ؟ اگر آسیب بزنه به جامعه بله ولی این مورد هیچ آسیبی به جامعه نمی زنه . زن یا مردی که شغلی رو دوست داره و تواناییش رو داره باید بتونه اون شغل رو داشته باشه و این هیچ آسیبی به جامعه نمی زنه .
به نقل از منتظر؟! :
مطمئنا متوجه هستيد كه منظور از زور ( سجع :D) اصلا اين نيست كه اسلحه بگيرن رو شقيقه طرف و تهديدش كنن تا كاري رو انجام بده !
خوب اصلا اون جایی که شما گفتید زور با هر معنایی تعریف کنید هیچ معنایی نداره . زنی که دوست داره بره زنان آهنین شرکت کنه با علاقه و در نظر گرفتن تواناییش اینکارو می کنه زور الان کجاست دقیقا ؟ کسی با زور وارد شغلی شده که باهاش سازگار نیست ؟ظلم کجاست الان ؟؟
به نقل از منتظر؟! :
شما متوجه شديد كه ضرري نمي رسونه ؟
+
من نميبينم جايي از حرفم گفته باشم اگه به مردها ضرري برسونه بايد جلوي اون كار گرفته بشه! جامعه رو در نظر ميگيرم من نه جنس خاصي رو .
شما متوجه شدید که ضرری میرسونه ؟ اگر چنین چیزی متوجه شدید ما رو هم در جریان ضرری که میرسونه قرار بدیدحتما .
سوءتفاهم انشایی براتون پیش اومد :D من گفتم چه زن چه مرد اگر در شغلی که برای اون جنس معمول نیست شاغل بشه هیچ ضرری به جامعه نمی رسه . نگفتم ضرری به مردها اگر برسه .

Miraneh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
97

بستگي به توانايي اون زن داره واقعا! :Dمثلا وقتي ميگن زن نميتونه قاضي شه پس چرا تو خارج زنا ميتونن بشن همچين مشكل زيادي هم در عدالت ندارن؟ :-wممكنه يك زني باشه كه از صد تا مرد بي رحم و قوي بي رحم تر و قوي تر باشه! ^-^جامعه ما هنوز توانايي هاي زنا رو نفهميده ولي بنظر من ديگه بعضي جاها هم امكانش وجود نداره كه زنا برن يه كارايي انجام بدن از قبيل تعميركاري،رفتگري،كارگري،نانوايي و ... :)..ولي بنظر من براي انتخاب يه شغل مث قاضي شدن بهتره اول ببينن عواطف اون زن درچه حده...ولي چون جامعه ما هوز فك ميكنه همه زنا عواطف بالايي دارن و عواطفشون به عقلشون برتري داره به اين دلايل زنا نميتونن بعضي كارا رو بانجامن! :)

منتظر

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان3
شهر
مشهد

@ بهار : ميشه بگيد اگه يه مرد دامن بپوشه و روسري سرش كنه يا يه زن سبيل بذاره . چه واكنشي نشون ميدي ؟

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

نه دیگه مغلطه نکنید . دارید یه مثالی میارید که کاملا به بحث بی ربطه . الان مسئله ای که دارید اثبات می کنید اینه : کار زنونه و مردونه داره .
بعد الان این مثالی که الان دارید میارید یه چیز مسلمه که برای زن و مرد مشخص هست یه زن از نظر فیزیکی اصولا سیبیل(به معنای سیبیل مردها) نداره و نمی تونه بذاره . روسری هم جزو لباس های زنانه تعریف میشه . که البته کسی مانعی ایجاد نمی کنه برای این ها اگر کسی اینکارو انجام بده فقط به نظر همه عجیبه .
دامن هم جهت اطلاعتون بگم از لباس محلی بعضی اقوام هست چه برای مرد چه زن (مثل اسکاتلند) . دامن اگر به معنای لباس زنانه بپوشه هم فقط عجیب به نظر همه میاد . چون لباس زنانه و مردانه در بعضی موارد برای همه تعریف شده هست .
شما دارید یه مسئله ی مسلم و بدیهی رو با یه چیزی که اصلا اثبات نکردید و اثبات نشده یکی می کنید توی مثالتون .
زنونه و مردونه بودن لباس اصلا با شغل قابل مقایسه نیست .
استدلال های من هم همش بی جواب موند .

امیرارسلان

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
سمپادشهید بهشتی دهدشت
شهر
دهدشت(کهگیلویه)

به نظرمن داره زیرا بعضی ازخانم ها نمی تونن کار مردهاراانجام بدن وبعضی ازمردها هم نمی تونن کار خانم هاراانجام بدن

منتظر

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان3
شهر
مشهد

به نقل از Bahar_R :
نه دیگه مغلطه نکنید . دارید یه مثالی میارید که کاملا به بحث بی ربطه . الان مسئله ای که دارید اثبات می کنید اینه : کار زنونه و مردونه داره .
بعد الان این مثالی که الان دارید میارید یه چیز مسلمه که برای زن و مرد مشخص هست یه زن از نظر فیزیکی اصولا سیبیل(به معنای سیبیل مردها) نداره و نمی تونه بذاره . روسری هم جزو لباس های زنانه تعریف میشه . که البته کسی مانعی ایجاد نمی کنه برای این ها اگر کسی اینکارو انجام بده فقط به نظر همه عجیبه .
دامن هم جهت اطلاعتون بگم از لباس محلی بعضی اقوام هست چه برای مرد چه زن (مثل اسکاتلند) . دامن اگر به معنای لباس زنانه بپوشه هم فقط عجیب به نظر همه میاد . چون لباس زنانه و مردانه در بعضی موارد برای همه تعریف شده هست .
شما دارید یه مسئله ی مسلم و بدیهی رو با یه چیزی که اصلا اثبات نکردید و اثبات نشده یکی می کنید توی مثالتون .
زنونه و مردونه بودن لباس اصلا با شغل قابل مقایسه نیست .
استدلال های من هم همش بی جواب موند .

مغلطه نيست.

ببينيد شما وقتي براي امور ظاهري مثل لباس تفكيك مي كنيد مرد و زن رو خيلي عجيبه كه روحيات اون ها رو در نظر نمي گيريد .

وقتي به قول شما فيزيك متفاوته ( يكي ميتونه سبيل داشته باشه و ديگري نمي تونه ) چطور ممكنه روحيات اين دو با هم تفاوت نداشته باشه ؟
و اگه روحيات متفاوته چطور نمي تونيم بين كارهايي كه هركدوم متناسب روحيه اي خاص هستند تفاوت قايل بشيم؟
____
استدلال ؟

پژواک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
95

یه سری کارا هستن که فقط توی طبیعت خانوما یا آقایونن و جنس مخالفشون به هیچ وجه نمیتونه انجامشون بده مثل کارگری برای خانوما...

یه سری کارای دیگه هم هستن که متاسفانه توی جامعه ما بیشتر برای یه جنس تلقی میشن درحالیکه شاید جنس مخالف خیلی بهتر انجامش بده برای مثال ب نظر من خانوما مدیرای خیلی بهتر و لایق تری نسبت به آقایونن درمقابلش بنظرم یه مرد هم میتونه به اندازه ی یه زن اشپز کارامدی باشه(البته نه به همون اندازه تمیز و مرتب! :-")

درنهایت به استعداد و توانایی های شخصی خود فرد هم مربوط میشه...

پس درکل به جز استثنای اول بقیه کارا تقریبا برای هر دو جنس یکسانند...تقریبا البته!

• لایک
امتیازات: MiMeh
بالا