- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مواد و متالورژی
پاسخ : به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟
دوست عزیز گفتید حکومت برای زنان شغل مناسبی نیست . بنده هم براتون مثال نقض آوردم که در راس کشور های پیشرفته ی جهان زنان در پست های مهم حکومت قرار دارن پس دارای صلاحیت تشخیص داده شدن .
اگر فرق شغل و غیر شغل رو میدونید که تاپیک در مورد شغل هست لطف کنید مواردی که به بحث تاپیک مربوط نیست مطرح نکنین .
مسئله اینه که توی شغل هایی که شما مثال زدید بازدید زنان کم نیست و شما فقط دارید به صورت غیبی این مسئله رو میگید .
اشتباه بزرگی که خیلی افراد می کنن اینه که فکر می کنن زن ها برای این وارد مشاغلی میشن که معمولا مرد ها انتخاب می کنن چون می خوان بگن ما هم میتونیم . اصلا چنین چیزی نیست . زن هایی هستن که به اون رشته علاقمند هستن و مستعدن و باید بتونن در رشته ی مورد علاقشون کار کنن و بحث اینکه نشون بدن ما میتونیم نیست .
ضمنا آدم یا وارد یه بحثی نمیشه یا وقتی وارد شد فکر نکنم زیاد کار قشنگی باشه که هی بگه من از فلان پست به بعد هیچی نمیگم . :)
زن ها احساساتی ترن ولی هیچ لزومی نداره احساساتشون بر منطق غلبه کنه پس مقایسه کردن این مسئله نتیجه ای نداره .به نقل از The Last Horseman :من هم بحث رو فلسفی نکردم. صرفا برای این گفتم که قابلیت ها فرق میکنه.
همونطور که تو پرانتز گفتم تو این موارد کمتر قابلیت دارن . زن ها احساساتی ترن ٬ حکومت و دین هم چیزایی هستن که احساسات نباید توشون باشه. مثلا الآن بپرسیم کیا با اعدام مخالفن اکثریت حتما دختر ها خواهند بود. توی اون چند تا کشوری هم که عرض کردین یا مثل انگلستان نقش تشریفاتی دارن یا مثل آلمان ان که اصولا تو کشوری مثل آلمان ٬ بحث٬ بحث نفر نیست. کار ها با برنامه ریزیه.
اینجا هم من به هیچ کدوم از اینا نگفتم شغل ٬ میگم کار که اتفاقا تربیت بچه از جمله مهم ترین کاراییه که زن میتونه انجامش بده . وگرنه فرق بین شغل و غیر شغل رو میدونم.
این که گفتین متغیره این توانایی ها هم صحیح ٬ اما ما داریم کلی نگاه میکنیم. زن ها اکثریت قریب به اتفاقشون آشپز های خوبین ٬ اما بهترین آشپز ها مرد ها هستن ٬ اما کسی نمیاد به خاطر اون چند درصد بگه کلا مردا آشپزای بهترین.
در کل اینکه بگیم این کار رو مطلقا زن یا مرد نمیتونه انجام بده غلطه ٬ اما خب وقتی بازده یه جنسیت توی یه کار کمه ٬ اجباری هست که حتما برای اینکه نشون بده «من میتونم» اون کار رو انجام بده ؟
دوست عزیز گفتید حکومت برای زنان شغل مناسبی نیست . بنده هم براتون مثال نقض آوردم که در راس کشور های پیشرفته ی جهان زنان در پست های مهم حکومت قرار دارن پس دارای صلاحیت تشخیص داده شدن .
اگر فرق شغل و غیر شغل رو میدونید که تاپیک در مورد شغل هست لطف کنید مواردی که به بحث تاپیک مربوط نیست مطرح نکنین .
مسئله اینه که توی شغل هایی که شما مثال زدید بازدید زنان کم نیست و شما فقط دارید به صورت غیبی این مسئله رو میگید .
اشتباه بزرگی که خیلی افراد می کنن اینه که فکر می کنن زن ها برای این وارد مشاغلی میشن که معمولا مرد ها انتخاب می کنن چون می خوان بگن ما هم میتونیم . اصلا چنین چیزی نیست . زن هایی هستن که به اون رشته علاقمند هستن و مستعدن و باید بتونن در رشته ی مورد علاقشون کار کنن و بحث اینکه نشون بدن ما میتونیم نیست .
ضمنا آدم یا وارد یه بحثی نمیشه یا وقتی وارد شد فکر نکنم زیاد کار قشنگی باشه که هی بگه من از فلان پست به بعد هیچی نمیگم . :)