- شروع کننده موضوع
big_bang
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگـا(') امیــ(')
- شهر
- نجف آباد
- دانشگاه
- اصفهان
- رشته دانشگاه
- اقتصاد
ســــــلام :]
یه موضوعی هست چن وقته ذهن منو درگیر کرده ، توی جامعه یسری از بچه های پرورشگاهی هستن که بعضی از خونواده ها به دلایل مختلفی اونا رو به سرپرستی قبول میکنن. خود من توی فامیل یا حتی دوستام کسایی رو میشناسم که پرورشگاهی هستن ولی خودشون نمیدونن.
سوالایی که من دارم اینا هستن :
× این خونواده ها باید این موضوع [پرورشگاهی بودن] رو به این بچه ها بگن ؟؟ یا تا آخر عمر ازشون مخفی کنن ؟؟ آیا دونستن این مسئله حق اون بچه هست ؟یا نه ؟
× آیا گفتن این مسئله ضرورتی داره ؟ یا ممکنه وضع رو بدتر کنه ؟
× چه سنی رو برای بیان این مسئله مناسب میدونین ؟ ( کسایی که موافقن)
× وظیفه ی اطرافیان این افراد چیه ؟
پ.ن : مدیران محترم مطمئن نبودم این تاپیکو باید اینجا بزنم یا توی انجمن جامعه شناسی،اگه جاش اینجا نیست لطفا انتقالش بدین. :)
یه موضوعی هست چن وقته ذهن منو درگیر کرده ، توی جامعه یسری از بچه های پرورشگاهی هستن که بعضی از خونواده ها به دلایل مختلفی اونا رو به سرپرستی قبول میکنن. خود من توی فامیل یا حتی دوستام کسایی رو میشناسم که پرورشگاهی هستن ولی خودشون نمیدونن.
سوالایی که من دارم اینا هستن :
× این خونواده ها باید این موضوع [پرورشگاهی بودن] رو به این بچه ها بگن ؟؟ یا تا آخر عمر ازشون مخفی کنن ؟؟ آیا دونستن این مسئله حق اون بچه هست ؟یا نه ؟
× آیا گفتن این مسئله ضرورتی داره ؟ یا ممکنه وضع رو بدتر کنه ؟
× چه سنی رو برای بیان این مسئله مناسب میدونین ؟ ( کسایی که موافقن)
× وظیفه ی اطرافیان این افراد چیه ؟
پ.ن : مدیران محترم مطمئن نبودم این تاپیکو باید اینجا بزنم یا توی انجمن جامعه شناسی،اگه جاش اینجا نیست لطفا انتقالش بدین. :)