!Khodam Hastam!
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تـهران
پاسخ : دیسوگرافی
اسم : ریـحانـه
بارز ترین ویژگی شما :بعضیا میگن مهربونی , بسیار بسیار احساساتی , کلا آدم شادیم !!! :)
بد ترین صفتی که توی خودت میبینی : آدم شدید ســاده ایم ! هر کی یه چیز بگه سریع میپذیرم ...!
فعالیت های مورد علاقه : آهنگ گوش دادن , ورزش , عکس گرفتن , با دوستام بریم بیرون !!! , با آهنگ خـــــوندن , خوردن میوه سر کلاس
ریاضی
برای آینده ی تحصیلیت چه برنامه ای داری ؟: دوس دارم برم تو کاره هنر ...
چجوری با سمپادیا آشنا شدی ؟: دختر خالم هی می اومد اینجا منم متنفر بودم از سمپادیا بعدش نمیدونم چی شد عضو شدم دیگه
هدفت از اومدن به سمپادیا : کلا دوس دارم یه جا پست بذارم بعد برم ببینم چند تا لایک خورده همین
چه کارایی (از طرف بقیه ) ناراحت یا عصبانیت میکنه ؟: دل کسیو شکوندن , تهمت زدن , کسیو آدم به حساب نیاوردن.
کتاب مورد علاقه : کلا کتابای آر.ال.استاین :)
نویسنده ی مورد علاقه : همون ار.ال.استاین !
ژانر/سبک مورد علاقه کتاب: ترسناک , رمانتیک
آهنگ مورد علاقه : خـــــــیلی زیاده ... ولی اینا : I Love u Like A Love Song Baby - Selena Gomez , Pas To Kojay - Shahin s2 ,Just give Me a Reason - P!nk , Set Fire to The Rain - Adele , Hamishe Ba Hamim - 25 Band , Only Girl - Rihanna
اهنگساز و موزیسین مورد علاقه: نمیشناسم کلا
سبک موسیقی مورد علاقه: پاپ , راک .
بـــازیگر مورد علاقه : شهاب حسینی ( از نظر بازی ) سحر قریشی ( خوشگله ) نیما شاهرخ شاهی ( توی میلیاردر ) نگار جواهریان , رامبد جوان , مهدی پاکدل , لیلا حاتمی :)
فیلم مورد علاقه : گشت ارشــاد , دختر آدم پسر حوا , سمپترزبورگ
کارگردان مورد علاقه: اصغــــر (فرهادی) .
ماشین مورد علاقه : جنسیــــس
ورزش محبوب: شنا , ,والیبال , دو ! , بدمینتون , فوتبال
تیم محبوب: فجر سپاسی
رنگ محبوب: ســـبز , ارغوانی , مشکی , ســــفید .
جمله معروف: عجیبه , بــــله!!! , خوش بگذره ! , خوش باشی ! نگا کن ...!!! :)
مهمترین آرزو: ...!
نظرت در مورد سایت: بدک نیس ... ! خوبه ... :)
سخن پایانی : همیشه سعی کنین شـــاد باشین :) امیدوارم به هر چیزی که خواستین برسین :) خدافـــــــــــــظ
اسم : ریـحانـه
بارز ترین ویژگی شما :بعضیا میگن مهربونی , بسیار بسیار احساساتی , کلا آدم شادیم !!! :)
بد ترین صفتی که توی خودت میبینی : آدم شدید ســاده ایم ! هر کی یه چیز بگه سریع میپذیرم ...!
فعالیت های مورد علاقه : آهنگ گوش دادن , ورزش , عکس گرفتن , با دوستام بریم بیرون !!! , با آهنگ خـــــوندن , خوردن میوه سر کلاس
ریاضی
برای آینده ی تحصیلیت چه برنامه ای داری ؟: دوس دارم برم تو کاره هنر ...
چجوری با سمپادیا آشنا شدی ؟: دختر خالم هی می اومد اینجا منم متنفر بودم از سمپادیا بعدش نمیدونم چی شد عضو شدم دیگه
هدفت از اومدن به سمپادیا : کلا دوس دارم یه جا پست بذارم بعد برم ببینم چند تا لایک خورده همین
چه کارایی (از طرف بقیه ) ناراحت یا عصبانیت میکنه ؟: دل کسیو شکوندن , تهمت زدن , کسیو آدم به حساب نیاوردن.
کتاب مورد علاقه : کلا کتابای آر.ال.استاین :)
نویسنده ی مورد علاقه : همون ار.ال.استاین !
ژانر/سبک مورد علاقه کتاب: ترسناک , رمانتیک
آهنگ مورد علاقه : خـــــــیلی زیاده ... ولی اینا : I Love u Like A Love Song Baby - Selena Gomez , Pas To Kojay - Shahin s2 ,Just give Me a Reason - P!nk , Set Fire to The Rain - Adele , Hamishe Ba Hamim - 25 Band , Only Girl - Rihanna
اهنگساز و موزیسین مورد علاقه: نمیشناسم کلا
سبک موسیقی مورد علاقه: پاپ , راک .
بـــازیگر مورد علاقه : شهاب حسینی ( از نظر بازی ) سحر قریشی ( خوشگله ) نیما شاهرخ شاهی ( توی میلیاردر ) نگار جواهریان , رامبد جوان , مهدی پاکدل , لیلا حاتمی :)
فیلم مورد علاقه : گشت ارشــاد , دختر آدم پسر حوا , سمپترزبورگ
کارگردان مورد علاقه: اصغــــر (فرهادی) .
ماشین مورد علاقه : جنسیــــس
ورزش محبوب: شنا , ,والیبال , دو ! , بدمینتون , فوتبال
تیم محبوب: فجر سپاسی
رنگ محبوب: ســـبز , ارغوانی , مشکی , ســــفید .
جمله معروف: عجیبه , بــــله!!! , خوش بگذره ! , خوش باشی ! نگا کن ...!!! :)
مهمترین آرزو: ...!
نظرت در مورد سایت: بدک نیس ... ! خوبه ... :)
سخن پایانی : همیشه سعی کنین شـــاد باشین :) امیدوارم به هر چیزی که خواستین برسین :) خدافـــــــــــــظ