• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اولین مسابقه ی الکترونیک سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع فاطمه م.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اولین مسابقه ی الکترونیک سمپادیا

دوستان يك راهنمايي كه شايد كمك كنه شما رو براي حل سوالات روي جدول كارنو و فيليپ فلاپ نوع D بيشتر وقت بذاريد و نمونه سوالاي موريس مانو رو حل كنيد.

طبق زمان بندی فردا آخرین روز از وقت مطالعه است و فردا ساعت ۱۲ شب یا کمی بعد تر سوالات مسابقه توی سایت قرار میگیرن.
هر نظر انتقاد یا پیشنهادی راجع به وقت مطالعه اگه داشتید تا قبل از ساعت 12 شب فردا همین جا مطرح کنید!!

نگفتید، مام می تونیم شرکت کنیم؟! ;D

به عنوان شرکت کننده ی آزاد بله :-" ینی برنده هم بشین خبری از جایزه نیست :دی نشان میگیرین ولی :دی

• لایک
امتیازات: N.Y.M

ببین گلم من تازه واردم اگه منم بتونم شرکت کنم و منو راهنمایی کنی معلوم میشه مسابقه واقعی هست. X-( X-(

الان جزوه هارو خوندید؟

به نقل از hosseinsohrabi :
ببین گلم من تازه واردم اگه منم بتونم شرکت کنم و منو راهنمایی کنی معلوم میشه مسابقه واقعی هست. X-( X-(
دوست عزيز آروم باش كمك به شخص تو = ظلم به ديگران بايد مساوات بر قرار باشه و شرايط براي همه كاملا" يكسان باشه

دوستان خسته نباشید .
نمیگم که این جور مسابقات بده اما من تا یاد دارم تو سمپادیا همه ی فعالیت های الکترونیکی در سطح خیلی پایین انجام میشه ! بد نیس اگه به فکر یه سری کار اساسی تر و حرفه ای تر باشید :-?

به نقل از Soroosh :
دوستان خسته نباشید .
نمیگم که این جور مسابقات بده اما من تا یاد دارم تو سمپادیا همه ی فعالیت های الکترونیکی در سطح خیلی پایین انجام میشه ! بد نیس اگه به فکر یه سری کار اساسی تر و حرفه ای تر باشید :-?

هدف این مسابقه اینه که بچه ها چیزایی رو یاد بگیرن و اینکه این مسابقه به هیچ وجه سطحش پایین نیست چون سوالاش دقیقا به سطح سختیه امتحان پایان ترم درس مدار منطقی دانشگاهه حالا تو یه فرم آسون تر بیان شده که ملموس تر باشه!! و خوب اگه نظری دارین بدین که چیکار میشه کرد فقط نگید به فکر یه چیز بهتر باشید!!

Back
بالا