- شروع کننده موضوع
فاطمه م.
فاطمه م.
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان چهاردانگه
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- ادبی
- دانشگاه
- پلی تکنیک تهران
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
اولین مسابقه ی الکترونیک سمپادیا
بدون نیاز به آموخته های پیشین در این زمینه
آموزش ببینید، مسابقه بدید، جایزه بگیرید
بدون نیاز به آموخته های پیشین در این زمینه
آموزش ببینید، مسابقه بدید، جایزه بگیرید
سلام دوستای عزیز
بدون مقدمه؛ روال مسابقه این جوریه که یک جزوه ی آموزشی رو در اختیار شما قرار داده میشه، مدت زمان مشخصی فرصت دارید این جزوه رو مطالعه کنید و سوالاتی رو که احتمالا براتون ایجاد میشه تو تاپیک مربوطه مطرح کنید تا من یا آقای شیرازی یا بقیه ی دوستان پاسخگو باشیم، بعد از مدت تعیین شده سوال مطرح میشه و شما مدت مشخص و محدودی فرصت دارید تا بهش پاسخ بدید و جوابتون رو به من یا آقای شیرازی [متعاقبا در برنامه اعلام میشه] با استفاده از پیغام خصوصی ارسال کنید، با برسی پاسخ ها درستی یا غلطی اون ها اعلام میشه و به تمام کسایی که پاسخ درست داده بودن نشان برنده ی مسابقه ی علمی در سایت اهدا میشه، به بهترین پاسخ [که با توجه به جواب، و زمان ارسال جواب و چیزهایی اینچنینی انتخاب میشه] یه هدیه ی کوچیک هم از طرف خودم داده میشه.
در نهایت هم همه ی پاسخ ها و تحلیلشون و پاسخ درست در یک تاپیک قرار داده میشه تا جنبه ی آموزشی داشته باشه.
اگه تازه واردید و تازه شروع به یادگیری الکترونیک کردید اصلا نترسید و حتما توی مسابقه شرکت کنید، شما با مطالعه ی جزوه ای که در اختیارتون قرار داده میشه میتونید به سوال پاسخ بدید، اصلا این شکل از مسابقه ایجاد شده که شما هم بتونید درش شرکت کنید و ترغیب بشید :)
چند نکته:
× لطفا از آموخته های خودتون استفاده کنید و خودتون رو بسنجید، نه از آموخته های دیگران، خودتون رو گول نزنید و حق بقیه رو هم زیر پا نزارید، در کنار هم محیطی سالم رو برای رقابت های علمی ایجاد کنیم تا بتونن تاثیر های مثبت خودشون رو نشون بدن.
× سوال هایی رو که در حین خوندن جزوه ی آموزشی براتون ایجاد میشه تو تاپیکی که لینکش رو بهتون خواهم داد مطرح کنید. نه جای دیگه ای.
× بعد از ارسال هر پاسخ از طریق پیغام خصوصی، یک پست توی این تاپیک بدید که درش یک شماره باشه، شماره ی شرکت کننده، هم برای برقراری نظم، هم برای مشخص شدن این که چند نفر تا به الان توی مسابقه شرکت کردن.
متعاقبا در روز های آینده جزوه ی آموزشی قرار داده میشه و موضوع اون بهتون اعلام میشه.
فعلا این پست جهت اطلاع رسانی به شما برای وجود همچین مسابقه ای بود!