• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

    ثبت نام عضویت

خبرگزاری سمپادیا

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع kahroba
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اتفاق غم‌انگیزی دیگری برای جامعه سمپادی‌ها رخ داد ...

یک دانشجوی سمپادی پس از چهار سال مقابله با سرطان دیروز به رحمت خدا رفت. فوت ایشان را، از طرف جامعه‌ى سمپادیا و خبرگزاری، به خانواده و دوستان وى تسليت عرض می‌كنيم.
در صورت تمایل برای همکاری در ختم قرآن برای "آرمین (محمدعلی) محمدزاده" به این تاپیک مراجعه فرمایید.
 
پاسخ : خبرگزاری سمپادیا

نشریه‌ی سمپادیا احیا می‌شود ...

پیش از این هم درباره‌ی نشریه خبر ارسال کرده بودیم، از انجمن سوت و کوری گفته بودیم، که در قسمت انجمن‌های ویژه‌ی سایت قرار دارد. از نشریه‌ای گفته بودیم، که آخرین تاریخ انتشارش مربوط می‌شود به دوسال پیش، و حتی کمی بیشتر. از کاربرانی گفته‌بودیم که هر از چندگاهی قصد احیای دوباره نشریه را دارند و شور و هیجان‌شان، پس از یکی-دو هفته خاموش می‌شود.
این‌بار جمعی از کاربران دوباره تصمیم به از سرگرفتن نشریه گرفته‌اند. تاپیکی با عنوان جان بدهیم به نشریه - شماره 13 توسط ـفاتــــ ، زده شده و در آن همکاری کاربران طلب شده‌است. عده‌ای برای نویسندگی، و عده ای برای هماهنگی چاپ نشریه با مدیر مدرسه‌ی خود. در صورتی که توانایی انجام این کارها، و یا هر کمک دیگری به نشریه را در خود می‌بینید، می‌توانید به ـفاتـــ یا میم میم دال پیغام‌خصوصی ارسال نمایید.
به امید آن‌که این‌بار تلاش کاربران با شکست مواجه‌نشود و بالاخره بتوانیم انتشار نشریه‌ی شماره 13 سمپادیا را مشاهده کرده و حاصل تلاش بچه‌های سمپادیا را مطالعه کنیم.
 
پاسخ : خبرگزاری سمپادیا

آلبوم هنرمندی های شما

تایپو گرافی و شعرگرافی نوعی تکنیک در گرافیک محسوب می شوند که در آن ها ، تلاش می شود با ایجاد تغییراتی در متن اعم از برجسته کردن لغات و قرار دادن تصاویر مناسب درکنار متن موردنظر ، جذابیت و تاثیرگذاری آن افزایش یابد.
این دو هنر ، با این که از شاخه های گرافیک محسوب می شوند اما انجام آن ها درمرحله ی ابتدایی برای هر فرد علاقه مندی ، تنها با استفاده از نرم افزارهایی چون فتوشاپ ، وُرد و پِینت امکان پذیر است و درواقع نقطه قوت آن ها ، سادگی درعین جذابیت و خلاقیت پذیر بودنشان است.

شما می توانید با مراجعه به تاپیک آلبوم تایپوگرافی/شعروگرافی‌های شما تایپوگرافی و شعرگرافی های خود را در معرض نمایش قرار دهید و یا از دیدن هنرمندی های سایر دوستانتان لذت ببرید .
 
استقبالی نامطلوب از مسابقه ای جدید در انجمنی جدید
بدون تاریخ انقضا!

بیش از یک سال از راه اندازی انجمن محیط زیست توسط "Lily Delicated" می گذرد و حالا این انجمن نسبتاً نوپا سه هفته ای هست که شاهد اولین مسابقه ی خود می باشد. مسابقه ی ساخت وسایل به درد بخور از اشیاء دور ریختنی، به منظور کمک به حفاظت از محیط زیست؛ نمونه ای کوچک از کارهایی بزرگ که در دنیای امروز انجام می شوند!
با توجه به تعداد بازدید های کاربران از تاپیک مسابقه، می توان حدس زد این قبیل مسابقات طرفدار زیادی دارند اما چه دلیلی باعث می شود این بازدید ها بدون شرکت در مسابقه باشد؟
Lily Delicated، مدیر انجمن محیط زیست، در جواب این سوال می گوید:« کاربران این مسابقات را می بینند اما حوصله ی شرکت در آن ها را ندارند! زمانی که تاپیک ها و انجمن های به نسبت زیادی وجود دارد که کاربران به راحتی می توانند در آن ها فعالیت کنند و صرفاً استفاده ی تفریحی از سایت داشته باشند، کمتر برای انجمن های علمی و مفید سایت و این نوع مسابقات وقت می گذارند.»
این مدیر انجمن با گلایه از کاربرانی که وقت زیادی را در سایت می گذرانند اما در انجمن های علمی فعالیت نمی کنند، ادامه داد:« مثلا یک کاربر در انجمن محیط زیست پست میدهد و در جایی مثل انجمن خاطرات هم پست میدهد و وقتی می بیند ارسال پست در خاطرات، هم راحت تر است و هم بازدید و لایک خوره بیشتری دارد، مسلماً دفعات بعد میلی به پست دادن در محیط زیست نخواهد داشت.»
وقتی از مدیر انجمن دلیل عدم تعیین مهلت شرکت در مسابقه را پرسیدیم، گفت :« میزان بازدید از این مسابقه، قبل از برگزاری غیر قابل پیش بینی بود. به همین دلیل امکان تعیین تاریخی دقیق برای شرکت در مسابقه وجود نداشت! »

در آخر این سوال پیش می آید که آیا گرفتن نشان به عنوان جایزه در مسابقات سایت، کافی است و می تواند کاربران را جذب کند؟!
 
خبرگزاری سمپادیا؛ "انجمن نوروساینس را دریابیم."

- ویژه گزارش انجمن ها

انجمن نوروساینس را دریابیم.

اسم نوروساینس یک مقدار سخت است، نه این که سخت باشد، ولی خب از آن کلمه‌های رایج مثل حرف‌بزن و خاطرات و این‌ها نیست. یعنی مثلا وقتی می‌گویند انجمن نوروساینس فکر می‌کنی که یک انجمن تخصصی است و فقط کسانی می‌توانند فعالیت کنند که کلی اطلاعات داشته باشند.خب این درست نیست، راه‌های زیادی برای کسانی که می‌خواهند از سطح صفر شروع کنند وجود دارد ...

اصلا نوروساینس چیست؟
هرکس برای اولین بار به انجمن بیاید و نگاهی به تاپیک‌ها بیندازد متوجه می‌شود که انجمن نوروساینس حول چه موضوعاتی می‌چرخد. اما اگر بخواهیم در تاپیک‌های مهم انجمن دنبال مفهوم نوروساینس بگردیم، چیز دقیقی پیدا نخواهیم کرد و به‌قولی توضیحات یک‌مقدار گنگ و مبهم هستند. و البته خود βlôкег هم در یکی از تاپیک‌های مهم این انجمن ذکر کرده که "هیچ توضیح کلی‌ای قرار نیست داده بشه و کاربرها با نگاه به تاپیک‌های انجمن و درگیری مستقیم با محتوا می‌تونن بفهمن که نوروساینس چیه."
حال اگر که بیشتر در تاپیک‌ها و ماهیت کلی‌شان دقت کنیم، خواهیم دید که تقریبا بیشتر تاپیک‌ها مربوط به مغز و فعالیت‌های مربوط به مغز و دستگاه عصبی‌ـه و چون مغز در هر فعالیتی که ما انجام می‌دهیم دخیل‌ است، پس می‌توانیم نتیجه بگیریم نوروساینس تقریبا همه‌ی رشته‌ها رو دربر می‌گیرد.
[quote author=βlôкег ]
اگه بخوام بطور خلاصه بگم نوروساینس در واقع یه علم میان رشته ایه که مربوط به آناتومی و فیزیولوژی دستگاه عصبی، هوش مصنوعی و علوم کامپیوتر و برنامه نویسی، برخی مفاهیم فیزیک (فیزیک کوانتم)، روانشناسی، جامعه شناسی، زیباشناسی و فرهنگ شناسی و حتی فلسفه و ادبیاته.
[/quote]

چه‌گونه شروع کنیم؟
درست است که کمی اطلاعات برای شروع پست‌دادن و تاپیک‌زدن لازم است، اما حتی اگر اطلاعات کافی برای شرکت در بحث‌ها را هم ندارید، می‌توانید با خواندن تاپیک‌های این انجمن و دنبال کردن بحث‌ها، اطلاعات جالب و مفیدی کسب کنید. خواندن بحث‌های قبلی و بحث‌های در حال انجام، در عین آشنا کردن شما با مفهوم نوروساینس و افزایش اطلاعات، کمک می‌کند تا با روند کار این انجمن آشنا شوید و توانایی شرکت در بحث‌ها را پیدا کنید. خب طبیعتا جستجو پیرامون نوروساینس در اینترنت و جمع‌بندی اطلاعات به‌دست‌آمده هم کمک زیادی برای دادن یک پست مفید در انجمن می‌کند.
[quote author=βlôкег ]
توی این انجمن کم کم موضوعات نوروساینس رو میشکافیم و دونه دونه بررسی می کنیم. سوال طرح می کنیم. ایده می زنیم و تحلیل می کنیم تا آشنایی شما بالاتر بره و همچنین چیزای جدیدی هم در حد خودتون یاد بگیرید.
[/quote]
گفتنی‌است انجمن نوروساینس سمپادیا، جزو بهترین منابع فارسی برای مطالعه‌ی نوروساینس است.
[quote author=نسترنّگار ]
الان توی سرچ گوگل سومین سایت هستیم!
هر کی به نوروساینس و علوم اعصاب علاقه داره می‌تونه برای شروع یه سر به این تاپیک بزنه یا کلاً بره تاپیک‌ها رو بخونه تا یکم آشنا بشه با موضوعات مختلف. اکثر تاپیک‌ها جوری هستند که نیازی به دانش‌ اولیه ندارند و هر کسی می‌تونه توشون پست بده.
[/quote]

حرف آخر.
از آن جایی که نوروساینس علم نسبتا جدیدی‌ست، این انجمن پتانسیل بالایی برای زدن تاپیک‌های جذاب و بحث برانگیز دارد. تعداد بازدیدهای هر تاپیک، جذاب بودن موضوعات برای کاربران را نشان می‌دهد.
[quote author=نسترنّگار]
هر تاپیک توی نوروساینس به طور متوسط هزار بار بازدید می‌شه. بد به نظر نمی‌رسه.
[/quote]
پس اگر در این حوزه اطلاعاتی دارید، یا ایده‌ای که به رونق‌بخشیدن به این انجمن کمک می‌کند، حتما آن را با دیگران به اشتراک بگذارید. اگر هم اولین بار است که اسم نوروساینس به گوش‌تان می‌خورد، برای یک‌بار هم که شده به انجمن نوروساینس سر بزنید، شاید کم‌کم این انجمن جزو انجمن‌های مورد علاقه‌ی شما گردد.
 
- ویژه ی گزارش انجمن ها
روانشناسی؛ علمی برای همه، انجمنی برای همه
آگاهی های روانی خود را افزایش دهیم!


روان شناسي علميست كه به همه مربوط مي شود و در زندگي همه ي ما نقشی اساسي دارد. توجه به این علم باعث می شود ارتباطات خود را با خود، خانواده و دیگران بهتر تنظیم کنیم و در نتیجه زندگی بهتری داشته باشیم. برای مثال وقتی ما با ویژگی های پدر و مادر خود آشنا هستیم، یا به عبارت دیگر خصوصیات روانی آن ها را می شناسیم، برای برقراری ارتباط، بیان درخواست ها و مشورت در کارهایمان، بهترین زمان و موثرترین شیوه را انتخاب خواهیم کرد.

مدیر انجمن روانشناسی، در رابطه با لزوم آگاهی همه ی افراد با این علم می گوید:«روانشناسی علمی است که انسان در تک تک لحظات عمر با آن درگیر است و برای داشتن بهترین عملکرد در اعمال خود به آن احتیاج دارد.»

نیلوفر ب. در مورد میزان فعالیت کاربران در این انجمن، گفت:«استقبال کاربران از انجمن روانشناسی راضی کننده است، به خصوص کاربران علاقه ی زیادی به تاپیک "تصور ما از کاربران سایت" نشان داده اند و عمده فعالیت های آن ها در این تاپیک است؛ البته این باعث می شود به سایر تاپیک ها توجه کمتری شود.»

نیلوفر همچنین خبر برگزاری یک مسابقه را در انجمن روانشناسی، برای افزایش فعالیت کاربران در این انجمن داد.

تاپیک هایی از قبیل مشاوره، افسردگی، استرس و تاثیر مشکلات خانوادگی بر شخصیت فرد، تاپیک هایی از این انجمن هستند که پتانسیل فعالیت بیشتری دارند.

نیلوفر ب. در جواب این سوال که کدام تاپیک ها مظلوم واقع شده اند، گفت:«تاپیک مشاوره علی رغم این که جای زیادی برای بحث و پاسخگویی به مشکلات دارد، کمتر مورد توجه قرار گرفته است.»

مدیر انجمن روانشناسی، نظرسنجی از کاربران را راهی برای بهتر شدن انجمن دانست و از ایجاد سری جدید "تصور ما از کاربران سایت" با نظرسنجی خبر داد. او همچنین گفت برای بهتر شدن انجمن و رسیدگی بیشتر، نیاز به همکار دارد.

انجمن روانشناسی آماده ی پاسخگویی به سوالات کاربران و رفع مشکلات احتمالی آن هاست.
 
کمبود آب را جدی بگیریم

"بحران آب شوخی نیست!" تاپیکی‌است که توسط Lily Delicated مدیر انجمن محیط‌ زیست، در این انجمن زده‌ شده‌است. در این تاپیک Lily Delicated از بحران کمبود آب و بی‌اعتنایی مردم و بی‌توجهی مسئولین نسبت به این موضوع می‌گوید. لزوم مصرف‌نکردن بی‌رویه‌ی آب نیز، در این تاپیک روشن می‌شود.
باید به‌خاطر داشته‌باشیم که آب، جزو مهم‌ترین عوامل‌حیاتی‌ ماست و هدر دادن آن به هر نحو، خود ما را در آینده دچار مشکل می‌کند.
 
آغاز دومین دوره‌ی مسابقه‌ی شعروگرافی

فاطمه‌ م. از ساعاتی قبل قراردادن شعروگرافی‌های ارسالی شرکت‌کنندگان در دومین دوره‌ی مسابقه‌ی شعروگرافی را در این تاپیک آغاز کرده‌است. شما می‌توانید به این تاپیک مراجعه کرده و با لایک‌دادن به آثار مورد نظر خود، در این رای‌گیری شرکت نمایید. به گفته‌ی فاطمه م. تاثیر لایک در این مسابقه 25درصد است و نظر داوران 75درصد بعدی را تعیین خواهد کرد.
به برنده ی مسابقه نشان هنری داده‌خواهدشد.
 
جرقه ای کوچک برای کاری بزرگ کافیست!

چهار سال است که "بازارچه ی خیریه ی نرجس خاتون و شمیم کوثر" در تهران برگزار می شود. در این بازارچه، سود فروش اجناس، مستقیما به موسسات خیریه تعلق می گیرد. نکته ی جالب این است که امسال، یکی از غرفه های این بازارچه در دست تعدادی سمپادی است!

احســان در مورد انگیزه اش برای ایجاد این غرفه می گوید:«مادربزرگم در حال صحبت با مادرم بود؛ در مورد پسری صحبت می کردند که برای 750 هزار تومان، مجبور بود شش ماه زندان را تحمل کند! خب این خیلی ناراحت کننده بود. من این تابستان کار کرده بودم و می دیدم که درآمدم در حال بیهوده خرج شدن است! این شد که به فکر راه اندازی غرفه ای در بازارچه ی خیریه ی امسال افتادم.»

احســان در مورد دعوت همکاری برای ایجاد این غرفه می گوید:«من تاپیک دست سازه های close را دیده بودم و به او پیشنهاد دادم تا با دست سازه های خود برای ایجاد این غرفه همکاری کند.»

این غرفه با همکاری احسان، فاطمه م، close و تعدادی از سمپادی ها و کاربران سمپادیا از هجدهم شهریور دایر شده است و تا 23 شهریور، همه روزه از ساعت 11 صبح تا 9 بعدازظهر آماده ی بازدید است.

در پایان امیدواریم این حرکت ارزشمند و حرکت های مشابه مداوم باشند و در سال های بعد نیز توسط سمپادی ها ادامه یابند.
 
افتخارآفرینی‌های سمپادیا، این‌بار در المپیادهای کشوری

با گذشت نزدیک به یک‌هفته از منتشرشدن نتایج المپیادهای کشوری، همه منتظر آشنایی با مدال‌آوران سمپادیا بوده‌ایم.
دیروز مهسا م در تاپیک تالار افتخارات سمپادیا اسامی تعدادی از مدال‌آوران سمپادیا، در رشته‌های نجوم، زیست و کامپیوتر را منتشر کرد. به گفته‌ی او این لیست هم‌چنان در حال تکمیل است.
به این عزیزان، از طرف خبرگزاری سمپادیا و جامعه‌ی سمپادیا، تبریک گفته و برای این عزیزان موفقیت روزافزون را خواستاریم. امیدواریم همیشه بتوانیم درخشش سمپادی‌ها را در عرصه‌های مختلف مشاهده نماییم.
 
Back
بالا