بیپرده با GCD
متن فرمال خبر: خبرگزاری سمپادیا تقدیم میکند ...
متن کژوال خبر:
خب از آنجایی که همه نسبت به پردهبرداشتن علاقۀ خاصی نشان میدهند و از سری پیشین یعنی
"بیپرده با مطهری" استقبال گرمی به عمل آوردند، تصمیم گرفتیم باز هم پرده برداریم برایتان، منتها از نوع جیسیدی اش؛ یعنی این که پرده از حقایق جیسیدی برداریم. حق مطلب ادا نشد بهتر است این مدلی بگویم:
«از جیسیدی پردهبرداری کنیم.» حالا درست شد.
حال سوال اینجاست که کی قرار است این کار را انجام بدهد؟ یعنی کی قرار است پردهبرداری کند از جیسیدی؟ حدس بزنید... حدس زدید؟ پففف خب کاملا اشتباه حدس زدید و اون فرد کهربا نیست متأسفانه. همهش که نباید کهربا مصاحبه انجام بدهد. چه خبر است. بروید پادکستهایش را گوش کنید، 90% کار صدای خودش است آن 10 درصد هم موزیک غمگین پخش میکند وگرنه اگر امکانش بود خود آن موزیکها را هم با صدای خودش درست میکرد میگذاشت.
خب اگر کهربای دلربا نیست پس کیست؟ نمیگویم کیست خودتان بروید بفهمید. ایشان قرار است بکند این کار را و از این کارش هم ریکورد تهیه کرده. بله. و شما هم قرار است این ریکورده را بشنوید. جالب است نه؟ به همین راحتی که گفتم. کلا زندگی را انقدر سخت نگیرید. منم یک دورانی خیلی به خودم فشار میآوردم، بعد دیدم چیزی از این فشارها درنمیاید شل کردم، شما هم شل کنید.
شلکردن چیز خوبی ست. #درس_اول. از بحث اصلی خارج نشویم. چی میگفتم؟ آها... هیچی دیگه. بروید بگیرید بشنوید ببینید خوب پرده از جیسیدی برداشتیم یا نه. همین دیگه. چقدر حرف میزنم. آقا عنوان مشخصه دیگه. چیو الان باید توضیح بدم؟ برو گوش کن ببین چیه دیگه. مرسی. اه.
کلا با یک کیفیت آپلود کردیم و حجمش هم زیاد نیست.
سعی کنید در زندگی باکیفیت باشید. کیفیت خیلی مهم است. ارجحیت دارد بر کمیت. #درس_دوم. بعد حالا شاید یک پرسندهای یا پرسشگری - فرق نمیکند حالا. جنبندهای اصن - بیاید بگوید آقا، چرا صوتی؟ در جوابش باید بگوییم که تنوع. و ضمن این که اصلا مگر میشود از صدای فرشید گذشت؟ نمیشود دیگر. اگر از نزدیک میدیدینش و بوج میداد بهتان میفهمیدید که نمیشود. یا اصلا این به کنار، آقا ما دوست داشتیم صوتی باشد. بعد حالا شاید برای همون جنبندۀ عزیز با اون قیافهاش سوال جدیدی ایجاد شود که خب چرا تصویری نه؟ عزیزم همیشه به چیزی که جلویت میگذارند قانع باش و ناشکری نکن.
دندون اسب پیشکشی را نمیشمرند که. #درس_سوم. حالا اینجا اسب نبود، بیپرده بود. کمیت نردهای بود. بگذریم. این کار به همراه کار قبلی بخشی از سری "بیپرده با بزرگان" است. هی همینطوری تصمیم داریم پردهبرداری کنیم اگر توانش باشد.
«راوی»