- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان۱
- شهر
- اراك
- رشته دانشگاه
- پزشكی
- مصاحبه
"کهــربا"، امروز پس از گذشت بیشتر از یک سال، نشان ادبی مربوط به مسابقات نثر پارسی و شعر پارسی را دریافت کرد. برای اینکه ماجرا را از زبان خود او بشنویم مصاحبه ای را ترتیب دادیم:
- سلام:
- سلام
- ماجرای این نشان ها چی بوده؟
- خب راستش من تو اولین دوره مسابقه ی نثر پارسی شرکت کردم و در عین ناباوریِ خودم متنم مورد لطف قرار گرفت و انتخاب شد. خب اصلا خیلی حواسم به نشان نبود. بعد از یه مدتی به ذهنم رسید که مثل اینکه نشانمو ندادن. :) خب پیگیرش نشدم چون خیلی برام مهم نبود.
- اما مثل اینکه ماجرا به همینجا ختم نشد؟
- بله... چند ماه پیش تو چهارمین مسابقه شعرخوانی هم شرکت کردم چون علاقه زیادی به این مسابقه داشتم. سطح اون مسابقه خیلی خوب بود و من این شانس رو داشتم که با کارای خوب سنجیده بشم و خب در اونجا هم خدارو شکر کارم دیده شد و اول شدم. این بار با توجه به سابقه ی مسابقه ی قبل، حواسم جمع تر بود به نشان
این بار هم بعد از گذشت مدت زیادی دیدم که خبری از نشان نیست. هم جالب بود برام و هم تعجب آور و البته ندادن نشان تو این مسابقه دوم برام یه مقدار سنگین تر تموم شد، چون با توجه به مسایلی که تو جریان رای گیری این مسابقه پیش اومده بود، این ندادن نشان به نوعی دامن زدن به شایعات مطرح شده به نظر می رسید.
- چرا وقتی برنده شدید و دیدید نشان نگرفتیتد هیچگونه اقدامی نکردید؟
- همونطور که گفتم خیلی برام مهم نبود.
- پس چرا الان این نشان ها بهتون برگشت؟
- خب راستش تا حدی اتفاقی بود. تو جریان صحبتی که با یکی از مدیران داخلی در مورد قضیه مسابقه اخیر نثر پارسی و نشانی که نادرست به یکی از کاربرا داده شده بود، داشتیم، به شوخی کنایه ای در مورد نشان هایی که بهم ندادن زدم و البته اون مدیر سرنخ رو گرفت و با احساس مسئولیتش، هرچند که این اتفاق در دوران مسئولیتش نبود، و با همکاری با مدیران دیگه در طول چند ساعت نشان ادبی رو بهم دادن.
- به نظر شما این مشکل تقصیر مدیر انجمن بود یا خود مدیران داخلی؟
- اصلا دنبال مقصر نیستم و چون همون زمان پیگیری نکردم و الان هم مدیران داخلی و هم مدیران انجمن تغییر کردن خیلی خوب نیست که برگردیم و پی ماجرا رو بگیریم. مهم اینه که من به نشانم رسیدم : ))
- خودتون سوالی از خودتون ندارید؟
- چرا دارم... "خجالت نمیکشی از خبرگزاری برای اخبار شخصی استفاده میکنی؟"
این سوال رو میپرسم و جواب میدم چون ممکنه سوال بعضی ها باشه... راستش من قصد انتشار این خبر رو نداشتم ولی با توجه به اینکه ما قصدمون انتشار اخباره و اگه این خبر مربوط به هر کاربر دیگه ای هم بود قطعا در سطح گسترده تری منتشرش میکردیم و تا تهشو در میاوردیم
، قبول کردیم منتشر شه، و البته به نظرم هم نمیرسه که خیلی مساله شخصی باشه.
- ممنون از توضیحاتتون
- خواهش میکنم. : )
نشانی که بعد از یک سال به صاحبش رسید
"کهــربا"، امروز پس از گذشت بیشتر از یک سال، نشان ادبی مربوط به مسابقات نثر پارسی و شعر پارسی را دریافت کرد. برای اینکه ماجرا را از زبان خود او بشنویم مصاحبه ای را ترتیب دادیم:
- سلام:
- سلام
- ماجرای این نشان ها چی بوده؟
- خب راستش من تو اولین دوره مسابقه ی نثر پارسی شرکت کردم و در عین ناباوریِ خودم متنم مورد لطف قرار گرفت و انتخاب شد. خب اصلا خیلی حواسم به نشان نبود. بعد از یه مدتی به ذهنم رسید که مثل اینکه نشانمو ندادن. :) خب پیگیرش نشدم چون خیلی برام مهم نبود.
- اما مثل اینکه ماجرا به همینجا ختم نشد؟
- بله... چند ماه پیش تو چهارمین مسابقه شعرخوانی هم شرکت کردم چون علاقه زیادی به این مسابقه داشتم. سطح اون مسابقه خیلی خوب بود و من این شانس رو داشتم که با کارای خوب سنجیده بشم و خب در اونجا هم خدارو شکر کارم دیده شد و اول شدم. این بار با توجه به سابقه ی مسابقه ی قبل، حواسم جمع تر بود به نشان
این بار هم بعد از گذشت مدت زیادی دیدم که خبری از نشان نیست. هم جالب بود برام و هم تعجب آور و البته ندادن نشان تو این مسابقه دوم برام یه مقدار سنگین تر تموم شد، چون با توجه به مسایلی که تو جریان رای گیری این مسابقه پیش اومده بود، این ندادن نشان به نوعی دامن زدن به شایعات مطرح شده به نظر می رسید.- چرا وقتی برنده شدید و دیدید نشان نگرفتیتد هیچگونه اقدامی نکردید؟
- همونطور که گفتم خیلی برام مهم نبود.
- پس چرا الان این نشان ها بهتون برگشت؟
- خب راستش تا حدی اتفاقی بود. تو جریان صحبتی که با یکی از مدیران داخلی در مورد قضیه مسابقه اخیر نثر پارسی و نشانی که نادرست به یکی از کاربرا داده شده بود، داشتیم، به شوخی کنایه ای در مورد نشان هایی که بهم ندادن زدم و البته اون مدیر سرنخ رو گرفت و با احساس مسئولیتش، هرچند که این اتفاق در دوران مسئولیتش نبود، و با همکاری با مدیران دیگه در طول چند ساعت نشان ادبی رو بهم دادن.
- به نظر شما این مشکل تقصیر مدیر انجمن بود یا خود مدیران داخلی؟
- اصلا دنبال مقصر نیستم و چون همون زمان پیگیری نکردم و الان هم مدیران داخلی و هم مدیران انجمن تغییر کردن خیلی خوب نیست که برگردیم و پی ماجرا رو بگیریم. مهم اینه که من به نشانم رسیدم : ))
- خودتون سوالی از خودتون ندارید؟

- چرا دارم... "خجالت نمیکشی از خبرگزاری برای اخبار شخصی استفاده میکنی؟"
این سوال رو میپرسم و جواب میدم چون ممکنه سوال بعضی ها باشه... راستش من قصد انتشار این خبر رو نداشتم ولی با توجه به اینکه ما قصدمون انتشار اخباره و اگه این خبر مربوط به هر کاربر دیگه ای هم بود قطعا در سطح گسترده تری منتشرش میکردیم و تا تهشو در میاوردیم
، قبول کردیم منتشر شه، و البته به نظرم هم نمیرسه که خیلی مساله شخصی باشه.- ممنون از توضیحاتتون
- خواهش میکنم. : )

یادم نمیاد! 

شما تاحالا فکر کردیدبه این موضوع که چرا صدای من تو هیچکدوم از پادکستها نیست؟ B-)