swz کاربر فوقحرفهای ارسالها 904 امتیاز 10,100 2015/6/18 #41 پاسخ : نظر، پیشنهاد، انتقاد (خبرگزاری سمپادیا) اکثر اعضای تحریریه درگیر امتحانات بودن [و بعضا هستن هنوز :-"] و خب کمتر فعال بودن. دیگه تقصیر ما نیست که اتفاقات همهباهم و دقیقا وسط امتحانات میافته. :-"
پاسخ : نظر، پیشنهاد، انتقاد (خبرگزاری سمپادیا) اکثر اعضای تحریریه درگیر امتحانات بودن [و بعضا هستن هنوز :-"] و خب کمتر فعال بودن. دیگه تقصیر ما نیست که اتفاقات همهباهم و دقیقا وسط امتحانات میافته. :-"
a.khakpour77 گُمدَرسَر!!! ارسالها 1,402 امتیاز 17,211 نام مرکز سمپاد فرزانگان 5 تهران شهر فرز 1 بندرعباس/فرز 5 تهران سال فارغ التحصیلی 1396 مدال المپیاد مدال که نه...اما سه تا مرحله یک دارم... دو تا ادبی، ی زیست... دانشگاه علومپزشکی تهران رشته دانشگاه ژنتیک 2019/9/9 #42 حیف نیست اینجا خاک بخوره؟! ن، واقعاً حیف نیست؟! تاپیک ب این خوبی الانم ک بچههای فعال و خلاق کم نیستن خاکروبی کنیم اینجارو بعد سالها شخصاً حاضرم فعالیت کنم اینجا... @MTHR @shnava @mohad_z @incognito @حمیده
حیف نیست اینجا خاک بخوره؟! ن، واقعاً حیف نیست؟! تاپیک ب این خوبی الانم ک بچههای فعال و خلاق کم نیستن خاکروبی کنیم اینجارو بعد سالها شخصاً حاضرم فعالیت کنم اینجا... @MTHR @shnava @mohad_z @incognito @حمیده