کدام کشور را برای زندگی می پسندید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nilufar.Sh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
امریکا استرالیا ایتالیا انگلیس کانادا چین فرانسه سوییس هلند المان ترکیه خود ایران و... کلا دوست دارم تو همه جا ی مدت زندگی کنم

الان ارسال قبلیم رو توی این تاپیک که سال 2015 بود دیدم!!! مطمعنم اون من نیستم:eek:
من دیگه غلط کنم بگم اینجا!!!:))
فقط یجوری میخوام برم
استرالیا وایتالیا و !!!قطر!!! یکیشون رو انتخاب میکنم چون از لحاظ پیشرفت عالین!
اینجا داریم برمیگردیم به صدسال قبل
صفو...
.
.
4 سال قبل عجب بسیار بچه بودم!!!@-)

بعد از تموم شدنش برگردم که اینجا رو بسازم. فرار از مشکل اشتباهه و بنظرم باید راهشو یاد بگیریم، برگردیم و مملکت خودمونو بسازیم. جایی که توش عزت و احترام یه هموطن رو داریم. البته هرکس یکبار زندگی میکنه و اگه میبینه زندگی تو ایران اشتباهه، کارش کاملا درسته که بره یه جای دیگه و زندگی ای که میخواد رو بسازه.
یادتونه اینو گفته بودم؟
اشتباه میکردم.
این ویرانه دیگه درست نمیشه.

اسپانیا ، ایتالیا ، بریتانیا رو برای زندگی خیلی دوست دارم. (طبق اولویت بندیم گفتم :)))
ولی دلم می خواد به روسیه ، اکراین ، رمانی، لبنان ، کلمبیا ، کوبا ، برزیل ، آژانتین ، چک، کانادا ، کشور های اروپای شمالی مثل سوییس و نروژ و... اینا هم سفر کنم :)) (تقریبا به همه جای دنیا )

کره ی جنوبی،سئول یا بوسان
خیلی دوست دارم برم دعاکنین بشه...:)):))

ناحیه توسکانی ایتالیا
cypress-tree.jpg

spotlighttuscany_105490302_hero.jpg

تورنتو_کانادا
نیویورک_آمریکا
سیدنی_استرالیا

ایران - همین جا
ایران - تهران
ایران - یزد
امریکا - city of stars(لس آنجلس)
فنلاند - اسم شهراشو بلد نیستم
کانادا هم به طور کلی کشور خوبی به نظر میاد واسه زندگی(و استرالیا هم تا حدودی)
هر کدوم برای یه مسیر ممکن زندگیم خوبه و باز هم هست جاهایی که دوست داشته باشم. فعلا اینا:-"

فقط ژاپن رو عشقه.هم پیشرفت و هم زندگی عالی و مفرح و البته انیمه

آخرین ویرایش:
فقط ژاپن رو عشقه.هم پیشرفت و هم زندگی عالی و مفرح و البته انیمه
یه کم بیش تر انیمه نگاه کن منم انیمه بینم و البته تو کار مانگا بودم(ادیت مانگا) سایتای ژاپنی رو زیر و رو کردم خلاصه خیلی منابع متفاوتی نبوده که از ژاپن دیده باشم یه اتاکو ندیده باشه ولی الآن هیچ حس علاقه ای برای مهاجرت به ژاپن ندارم. برم چه کار آخه

Back
بالا