• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کدام کشور را برای زندگی می پسندید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nilufar.Sh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کدام کشور را برای زندگی می پسندید؟

بیاید قبول کنیم که مثلا آلمان خیلی حال میده فرهنگ بالا کلا همه چی بالا کلا خیلی دوست داشتم تو آلمان بودم

پ.ن‌:‌ از یک ور هم میشه این استدلال رو کرد که هیچ زبونی ب جز فارسی من استعداد یاد گیری ندارم پس ایران بهترین جا برا منه :-?

مي دونيد!
همكار مامانم آشناشون تو كانادا دانشجوئه
اين طور كه مي گفت اون جا وقتي مهمون دعوت مي كني
اصن كسي نگاه نمي كنه خونت مرتبه يانه!
فقط واسه خودتميان
هيشكيم پذيرايي نمي كنه
هر كي هرچي بخواد مي ره بر مي داره
و اين كه اونجا كاملن حق با مشتريه
چندين روز يه چكمه رو پوشيده بوده خوشش نميومده مغازه9 داره بهش گفته حالا پولتونو مي خواين يا عوضش كنم
بعد اين كه ديده رنگ مبلاش به خونش نمياد اگه اشتباه نكنم بعد چن ماه عوض كرده
آره ديگه...

انگلیس....لندن.....از بچگی عاشق انگلیس بودم....اتوبوس دوطبقه ی قرمز میتونه خودش یه دلیل باشه.....وبارون زیاد
سیدنی استرالیا رو هم دوست دارم هم گرمه وخوش آب وهواس ...هم مهاجر پذیره

پاریس ولس آنجلس وبقیه شهر های معروفو دوست دارم فقط ببینم...

من دوست دارم توی ایران زندگی کنم اخه الان خارجم(استرالیا) و از اینجا دارم باشما صحبت میکنم :> :D
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.

..
.
..
.
خب حالا خودتو نکش :D
من دوست دارم داخله ایرانی زندگی کنم که سالم باشه
دخترا و پسراش ... 8-|
خودتون میدونین چی میخوام بگم :|
شاید بعضیا قبول نداشته باشن سالم بودن یا نبودن ایرانو بخاطر این دلیلی که گفتم :|
اما ایران وطنمه و با هیج جایی عوضش نمیکنم >:D< :x
ولی کاش یه روزی بیاد که ایران سالم بشه ;)
همین ;;) /m\

آمریکا ، کانادا ، اروپا و... :-"

یا یه ایران اصلاح شده از نظره اجتماعی سیاسی فرهنگی!

خب اگه بخوام رویایی فکر کنم؛ایالت متحده،لس انجلس.اما خب نه گرین کارت دارم،نه کسی رو دارم که سیتیزن اونجا رو داشته باشه،نه سرمایه برای سرمایه گذاری دارم.برای تحصیل میتونم برم که خب دیگه برای زندگی نیست،بعد از اتمام تحصیلات باید برگردم(مگه اینکه اونجا ازدواج کنم:-")
گزینه ی رویایی بعدیم؛آلمان، برلین.آب وهوای این کشور عالیه.همیشه باران در تمام فصول سال.زبان قشنگی دارن که خیلی تمایل به یادگیریش دارم.ولی بازم به همون دلایل بالا نمیتونم برم.(یانیکم آلمانه:-<)
دو تا گزینه اخر که دیگه رویایی و دور از ذهن نیستن؛سوی(ء)د،سنگاپور.اونجا دیگه فامیلامون هستن.اما باز سوء(ی)دی بلد نیستم.تمایلی هم به یادگیریش ندارم.از طرفی تحصیل اونجا خوبه اما بعدش باید بمونی کار کنی:-"اینم دوس ندارم.
سنگاپورم خوشم نمیاد:))
خولاصه فعلا که ایران هستیم.

اسپانیا ، مهاجرت بهش راحته و راحتم میشه ویزای دانشجویی گرفت وبارسلون هم دانشگاه های محشری داره اصلا شما عکس کتابخونه هاش روببین :D ولی خب به خاطر اقتصاد داغونش یه مقداری کارکردن سخته . خب چی اسپانیا رودوست دارم؟ مردم خونگرمش ، مافیا"-: ،رقصشون ولباس های رنگی وگرما .

اگه از نظر آب و هوا و نوع اقلیم بخوام بگم.همیشه عاشق هوای بارونی یا مه گرفته بود به علاوه سواحل سنگی و دریای خروشان.همه اینارو اضافه کنید به چمنزارهای سرسبز و کوه های بلند و دریاچه ها و جنگل ها میبینید که از این لحاظ برای من هیچ کشوری بهتر از اسکاتلند نیست.
http://www.seemorgh.com/images/iContent/1388-10/great_landscapes_ian_cameron13.jpg

از لحاظ تاریخ و سبک زندگی و غذا و تحصیل اگه بخوایم بررسی کنیم، واقعا شیفته ایتالیا هستم.
بر خلاف خیلی از کشوره های اروپایی که انگار تا حد زیادی از لحاظ فرهنگی یکدست هستن ایتالیا هر منطقه ش برای خودش دنیایی داره.
برای من که خیلی به سبک های هنری و ادبی علاقه دارم.قدم زدن توی رم یا فلورانس میتونه مثل قدم زدن توی بهشت باشه.
ساحل های تمیز،هوای معتدل،غذاهای جالب. 8-^

البته اطمینان دارم که توی این دو کشور که برام محبوبترین هستند هم بیشتر از یکسال دووم نمیارم.حتی اگه همه خانواده و عزیزانم پیشم باشند،زندگی توی ایران رو با همه کاستی ها و مشکلات ترجیح میدم.

ایران
روسیه
آلمان
سوییس
کره جنوبی

من که خیلی دوست دارم بورسیه برای ادامه تحصیل در کشور اروپایی مانند آلمان بگیرم. ایتالیا رو هم خیلی دوست دارم. ایتالیا مردمش خیلی مهربونن اما من مردم المان رو ترجیح میدم چون خودم عاشق قانونمندی و نظم هستم. همین نظم المانی ها باعث پیشرفتشون در خیلی از زمینه ها مثل علم و ورزش و اقتصاد و صنعت و... شده

Back
بالا