کدام کشور را برای زندگی می پسندید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nilufar.Sh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آلمان
در زمان اقامت تو دولسدورف
در زمان تابعیت مونیخ

آلمان
سوییس
سوئد
انگلیس
هلند
استرالیا
آمریکا

بنظرم خوبن اینا...
ولی هنوز جدی ب مهاجرت فکر نکردم، ولی بخوام مهاجرت کنم از بین اینا فکر کنم انتخاب کنم...

چرا اسمی از فرانسه و ایتالیا نمیبرید؟ :))
قشنگ ترین جاهای دنیا همین کشورا هستن باور کنید :))

استرالیا ^^

هلند

البته اگر یه پولدار افسانه ای شم
میرم آندورا مسجد میسازم
یه مسجد بیشتر اونجا نیس
جای ایده آلی واسه زندگی پر آرامش..

در درجه اول بلاد کفر,امریکای جهانخوار ! تا به حول و قوه ی الهی محشور بشیم باهاشون!

در درجه دوم بلاد چلپاسه خیز عربستان! (با این رنسانس عربی که پادشاهشون راه انداخته ادم دلش نمیاد اولویت دوم نزارتش!

در درجه سوم بلاد رژیم غاصب منفور صهیونیستی!(دو رکعت نماز شکر برم در جوار مسجد الاقصی به جا بیارم:)

ژاپن و انگلیس و کانادا بمونه برا اولویت های بعدی:)

آخرین ویرایش:
فرانسه، سوییس، نروژ، از این قبیل کشور های بی حاشیه و کم دردسر : ))

کشور های کم دردسر که هیجان نداره
همه چیز سر جاشه، تقریباً چیزی خارج از برنامه نیست،
ایران خوبه، هیجان داره، هیچی سر جاش نیست، هر لحظه باید برای یه اتفاق عجیب (چه اقتصادی چه اجتماعی و...) باشی
ولی من اگه دلبستگی های خانوادگی و فراغ دوری و اینارو نداشتم
میرفتم کانادا
چون طبق یسری تحقیقات امن ترین کشور دنیاست
مردمش درهای خونشونو حتی قفل هم نمیکنن(تو یه مستند یه آمریکاییه رفته بود کانادا رفت به صورت رندوم درهای خونه مردمو باز کرد از شیش هفتا پنج تاش قفل نبود و باز شد)

کشورای انگلیسی زبان و مخصوصا آمریکا چون یادگیری یه زبان دیگه خیلی وقت گیره
و اینکه شخصا از فرهنگ آمریکا خوشم میاد :-":-":-"

هرجایی که 1-انگلیسی زبان 2-ایرانی بیشتر داشته باشه :

من که uk: لندن ، usa ، استرالیا ، کانادا
ولی سوال مهمتر اینه که کدوم کشور منو برای زندگی درش دوست داره?! :)))

ایران بهترین جا برای زندگیه .:-"
اما خب ...:-?
ژاپن
سوئیس
استرالیا
و ایتالیا

واقعا اون هایی که کشور های حوزه اسکاندیناوی مثل نروژ و فنلاند و سوئد و دانمارک رو انتخاب کردن یه چیزهایی رو باید بدونن.

این کشور ها خیلی سرسبز و خوش منظره هستن و همیشه هم تو رتبه بندی های جهانی از نظر امنیت و سرانه بهداشت و درمان و.... رتبه های بالایی رو بدست میارن.

اما.... اما....
نکته هایی هم هست. مثل سرمای بیش از حد و طاقت فرسا و به طبع اون خونسردی و برخورد بسیار سرد مردم با هم.همه سرشون تو لاک خودشونه.اصلا قابل مقایسه با ارتباطات آمریکا مثلا نیست.
زبان های سخت و وقت گیر برای یادگیری.مثلا نروژی یا فنلاندی. به خاطر جمعیت کم هم راحت شناخته میشید که خارجی هستید و باالطبع تو روابط کار آسونی رو پیش رو ندارید.به خصوص که با لهجه هم صحبت میکنید.

توصیه من اینه که اگه اونجا آشنای درجه یک دارید حتما مشورت کنید و بعد اقدام کنید.اگر هم ندارید سایت هایی هستن ولی کار سختی برای پیدا کردن یه آدم قابل اعتماد پیش رو دارید.به این سایت هایی هم که عکس های قشنگ اینترنت رو میزارن و میگن که بله اینجا امن ترین و بهترین و سرسبز ترین کشور دنیاست خیلی دل نبندید.این عکس ها گاها خیلی روتوش میشه و بعدش هم قرار نیست شما فقط روزا برید مناظر رو ببینید.شما با مردم در ارتباط هستید نه طبیعت.

ببخشید طولانی شد.نظری بود بفرمائید.

پ.ن: دانشگاههای این کشورها هم نه تنها از لحاظ علمی قابل مقایسه با آمریکا نیست بلکه پذیرش گرفتن اونم با فاند خیلی خیلی سخته...

من عاشق هلند م چون پره گله و اب و هواش بنظرم عالیه
همچنین استرالیا ک جای پیشرفت و موفقیت توش خیلی زیاده
و آلمان رو هم از بچگی دوست داشتم دوستمم اونجاست بریم باهاش حالو حول
خیلی هم عالی ولی توصیه من رو جدی بگیرید.حتما یه منبع قابل اعتماد اونجا داشته باشید ترجیحا اقوام درجه یک و فقط اونجا رو از اینترنت نبینید.خیلی هاش واقعی نیست.
اکثر افرادی هم که می رن اغراق میکنن چون اگه واقعیت رو بگن قضاوت و نقد میشن.

آخرین ویرایش:
کشور های کم دردسر که هیجان نداره
همه چیز سر جاشه، تقریباً چیزی خارج از برنامه نیست،
ایران خوبه، هیجان داره، هیچی سر جاش نیست، هر لحظه باید برای یه اتفاق عجیب (چه اقتصادی چه اجتماعی و...) باشی
ولی من اگه دلبستگی های خانوادگی و فراغ دوری و اینارو نداشتم
میرفتم کانادا
چون طبق یسری تحقیقات امن ترین کشور دنیاست
مردمش درهای خونشونو حتی قفل هم نمیکنن(تو یه مستند یه آمریکاییه رفته بود کانادا رفت به صورت رندوم درهای خونه مردمو باز کرد از شیش هفتا پنج تاش قفل نبود و باز شد)

این الان تعریف از ایران بود یا توهین؟

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
این الان تعریف از ایران بود یا توهین ؟:)):))وضعیته نابسامان هیجان داره اخه ؟:eek::-w
حال میده دیگه
هیجان داره
هر لحظه ممکنه یه تکون اقتصادی یا... اتفاق بیافته
یه خونه رو بفروشی در عرض پنج دیقه قیمت خونه دو برابر میشه دیگه نمیتونی بخری
باحال نیست؟

صد درصد باحال نیست!:|

کلا هرجا باشه ک حجاب آزاد باشه خوبه.
دلم میخواد برم آمستردام عه هلند:)
و همینطور کوالالامپورِ مالزی. اول و دوم دبستانم اونجا گذشت. برم مدرسه قدیمیمو ببینم:)

Back
بالا