• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اولین گردهمایی رسمی سمپادیا و بنیاد کودک در مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گردهمایی سمپادیا و بنیاد کودک در مشهد

این شماره مطمئنه؟نریم یوزر رومون بدیم سو استفاده بشه؟تازه اسم واقعیمونم لو میره.انشاا..اینجا مثل نردبان المپیاد نیست که دخترا نتونن بیان؟

به نقل از fateme12 :
این شماره مطمئنه؟نریم یوزر رومون بدیم سو استفاده بشه؟تازه اسم واقعیمونم لو میره.انشاا..اینجا مثل نردبان المپیاد نیست که دخترا نتونن بیان؟

باید عرض کنم که این شماره هرچند شماره شخصی من نیست و مربوط به طرح سمپادیا و بنیاد کودک میشه اما به نام من هست و مسئولیت پاسخ گوییش هم در حال حاضر به عهده خودم هست .

شماره های دوستان به هیچ عنوان منتشر نمیشه و فقط برای امور گردهمایی در اختیار خودم خواهد بود تا بتونیم در صورت نیاز از این طریق با دوستانی که اعلام حضور میکنند برای اعلام اطلاعیه و یا خبررسانی ها در ارتباط باشیم .

نسبت به خود منم برای اینکه خیالتون راحت تر بشه ، اطلاعات دقیق تری از خودم و سوابق گذشته ام در امور مشابهی که میتونه موجب جلب اعتمادتون نسبت به مساله که مطرح کردید باشه عرض میکنم ...

نیما مجری سازان طوسی - فارغ التحصیل مرکز شهید هاشمی نژاد 1 مشهد - دانشجوی مهندسی مکانیک فردوسی

جزو مسئولین برگزاری همایش ریاضی پژوهان جوان (رضا صادقی) در دوره های 7 و 8 و دسترسی به آرشیو کامل همایش رضا صادقی و لیست اسامی و شماره تماس بیش از 1000 نفر از مدعویین همایش از سراسر ایران در دوره های مختلف
مدیر سایت سمپادیا و دسترسی به فیلد شماره تماس بیش از 1000 نفر از کاربرانی که فیلد شماره تماس موجود در پروفایل هاشون رو تکمیل کردند ...
مسئول طرح سمپادیا و بنیاد کودک و دسترسی به شماره تماس و اطلاعات شخصی بسیاری از اعضای شرکت کننده در این طرح ...
و ...

مخلص کلام میتونم بهتون این اطمینان رو بدم که هیچ سواستفاده ای از مشخصات و شماره تماس و سایر اطلاعات شما نخواهد شد .

شرکت توی این گردهایی هم برای خانم و آقایون سمپادی و خانواده هاشون آزاد هست .

من یه پیشنهادی دارم , مسلما از برنامه فیلم برداری میشه دیگه ؟! فیلمش رو بزارید اینجا که بچه های شهر های دیگه هم از برنامه استفاده کنن :-"

فیلم برداری هم اگر بشه قطعا حجم فیلم بالا خواهد بود و معولم نیست بشه حتما آپلود بشه کامل .
اما قطعا عکس برداری میشه و اینجا هم تصاویرش رو میزاریم . ;D

به نقل از نــيما :
فیلم برداری هم اگر بشه قطعا حجم فیلم بالا خواهد بود و معولم نیست بشه حتما آپلود بشه کامل .
اما قطعا عکس برداری میشه و اینجا هم تصاویرش رو میزاریم . ;D

خب فیلم برداری مسلما لازم نیست کل فیلم برنامه از اول تا آخر رو بزارید , میشه پارت پارت کرد هر قسمت برنامه رو که هر کی هر کدومشو خواست ببینه همونو دانلود کنه !

به نقل از نــيما :
باید عرض کنم که این شماره هرچند شماره شخصی من نیست و مربوط به طرح سمپادیا و بنیاد کودک میشه اما به نام من هست و مسئولیت پاسخ گوییش هم در حال حاضر به عهده خودم هست .

شماره های دوستان به هیچ عنوان منتشر نمیشه و فقط برای امور گردهمایی در اختیار خودم خواهد بود تا بتونیم در صورت نیاز از این طریق با دوستانی که اعلام حضور میکنند برای اعلام اطلاعیه و یا خبررسانی ها در ارتباط باشیم .

نسبت به خود منم برای اینکه خیالتون راحت تر بشه ، اطلاعات دقیق تری از خودم و سوابق گذشته ام در امور مشابهی که میتونه موجب جلب اعتمادتون نسبت به مساله که مطرح کردید باشه عرض میکنم ...

نیما مجری سازان طوسی - فارغ التحصیل مرکز شهید هاشمی نژاد 1 مشهد - دانشجوی مهندسی مکانیک فردوسی

جزو مسئولین برگزاری همایش ریاضی پژوهان جوان (رضا صادقی) در دوره های 7 و 8 و دسترسی به آرشیو کامل همایش رضا صادقی و لیست اسامی و شماره تماس بیش از 1000 نفر از مدعویین همایش از سراسر ایران در دوره های مختلف
مدیر سایت سمپادیا و دسترسی به فیلد شماره تماس بیش از 1000 نفر از کاربرانی که فیلد شماره تماس موجود در پروفایل هاشون رو تکمیل کردند ...
مسئول طرح سمپادیا و بنیاد کودک و دسترسی به شماره تماس و اطلاعات شخصی بسیاری از اعضای شرکت کننده در این طرح ...
و ...

مخلص کلام میتونم بهتون این اطمینان رو بدم که هیچ سواستفاده ای از مشخصات و شماره تماس و سایر اطلاعات شما نخواهد شد .

شرکت توی این گردهایی هم برای خانم و آقایون سمپادی و خانواده هاشون آزاد هست .

نه . راست میگه ... من تاییدش میکنم نیمارو ;D
فقط یه چیزی که هست اینه که زمانش یکم شاید ناجوره
که البته فکر کنم باز سر نبود ساعت خالیِ سالن مرکزه :|

دوستانی که توی سایت عضو هستند و تمایل به شرکت توی این گردهمایی دارن لطفا زودتر اطلاع بدن تا ظرفیت گردهمایی با سایر دوستان سمپادی غیرعضو تکمیل نشه و ما شرمنده شون بشیم .

همونطور که احتمالا در جریان قرار گرفتید چند روزی که بعد از اعلام اون توی سایت و الویت برای اعضای سمپادیا برای اعلام حضور ایجاد کردیم توی فیس بوک اطلاع رسانی های گسترده ای شروع به انجام شده و آمار افرادی که دارن اعلام حضور میکنن رو افزایش داده ...

+ یه چیز جالب هم بگم ، معمولا توی این گردهمایی و این برنامه ها حضور آقایون پررنگ تر بوده ... ;D
اما خب تا الان بین اون افرادی که اعلام حضور قطعی کردن و کد پذیرش گرفتن تعداد خانم ها 10 نفر از آقایون بیشتر هست ... :))

پسرا ؟ کوشین پس ؟! :-" :))

باتوجه به سوال بعضی از دوستان باید تاکید کنم که به هیچ عنوان این مراسم یک میتینگ نیست و فضا در عین دوستانه بودن و صمیمیت رسمی خواهد بود .

قطعا بدونید به دلیل حضور خانواده ها و مسئولین بنیاد کودک فضا باید متناسب با حضور این عزیزان هم باشه . و همینطور از همه این ها مهم تر ، برای اعتماد نمایندگی سمپاد خراسان رضوی و در اختیار گذاشتن رایگان این سالن ازمون تعهداتی گرفتند و ما ملزم به رعایتشون خواهیم بود .

به نقل از شقایـقツ :
من یه پیشنهادی دارم :دی [که البته از بابت اینکه جای درستی دارم مطرحش میکنم اطمینانی ندارم :-"]
از اونجایی که این گردهمایی رسمی هست و به احتمال خیلی زیاد جمع زیادی از بچه های سمپادیا و سمپادی توش شرکت میکنن،پیشنهاد من اینه که یه طومار هم توی این گردهمایی امضا کنید و بخواین که از رشد ِ قارچی ِ مدارس سمپاد جلوگیری بشه !
شاید به واسطه‌ی این اجتماع صدامون حداقل یکم بلندتر بشه .
این ایده به خودی خود خیلی خوبه
اما به این فکر کردی که قراره چه کسانی این طومار رو امضا کنن؟

نميشه يه پست بدين بگين كه كيا ميان؟ :-"

Back
بالا