• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اولین گردهمایی رسمی سمپادیا و بنیاد کودک در مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گردهمایی سمپادیا و بنیاد کودک در مشهد

من احساس میکنم دوستان نسبت به موضوع خانواده ها یکم گارد دارن

اما فک نمیکنم ابدا برنامه های همایش طوری باشه که اومدن خانواده ها مخلّ روابط دوستان و لذت بردن اونها از کنار هم بودن باشه

و همونطور که کاربران دیگه هم گفتن

اونوقت شب فکر برگشت هم باشین (مخصوصا دخترها)

به نقل از ناهیـــــــــــــــد :
چجوریه الان وضعیت جمعیت؟زیادن؟امکان تکمیل ظرفیت هم وجود داره؟
ما هنوز مطمئن نیستیم که میام یا نه، میخواستم بدونم امکان رزو هست ؟

تا الان بیشتر از 100 نفر اعلام حضور قطعی کردن . که البته با دوستانی که توی فیس بوک going زدند ولی هنوز کد پذیرش نگرفتند از مرز 150 نفر هم میگذره ...

اما به طور خاص باتوجه به اینکه شما از کاربران سایت هستید و از شهر دیگه ای هم میخواید تشریف بیارین و طبیعتا برنامه ریزی براش دشوار تر خوهد بود میتونین روز کنید و در صورتی که مشکلی داشتید بعدا تماس بگیرید و کنسل کنید .

+ چون راجع به خانواده ها هم دوستان بحث هایی مطرح کردن ...
خیلی از دوستان نگرانی ای دارند که شاید اونجا جو و فضا مناسب حضور خانواده هاشون نباشه ...
اما این اطمینان رو بهتون میدم که تمام مسئولین برگزاری خودشون با اعضای خانواده هاشون میان و قطعا بدونید اگر فضا مناسب نبود ما خودمون هم به هیچ عنوان خانواده هامون رو نمیاوردیم !! :دی

و این نکته رو هم باید قید کنم که خیلی از برنامه های ما به گونه ای هست که قطعا برای خانواده هامون از خودمون هم جذاب تر خواهد بود ...
برنامه هایی مثل معرفی و تغییر دید نسبت به سمپادیا ، درخت آرزو ها ، نمایشگاه نقاشی ها و نامه های بچه ها بنیاد کودک و ... که قطعا مورد استقابل خانواده ها قرار خواهد گرفت .

به نقل از نــيما :
تا الان بیشتر از 100 نفر اعلام حضور قطعی کردن . که البته با دوستانی که توی فیس بوک going زدند ولی هنوز کد پذیرش نگرفتند از مرز 150 نفر هم میگذره ...

اما به طور خاص باتوجه به اینکه شما از کاربران سایت هستید و از شهر دیگه ای هم میخواید تشریف بیارین و طبیعتا برنامه ریزی براش دشوار تر خوهد بود میتونین روز کنید و در صورتی که مشکلی داشتید بعدا تماس بگیرید و کنسل کنید .

+ چون راجع به خانواده ها هم دوستان بحث هایی مطرح کردن ...
خیلی از دوستان نگرانی ای دارند که شاید اونجا جو و فضا مناسب حضور خانواده هاشون نباشه ...
اما این اطمینان رو بهتون میدم که تمام مسئولین برگزاری خودشون با اعضای خانواده هاشون میان و قطعا بدونید اگر فضا مناسب نبود ما خودمون هم به هیچ عنوان خانواده هامون رو نمیاوردیم !! :دی

و این نکته رو هم باید قید کنم که خیلی از برنامه های ما به گونه ای هست که قطعا برای خانواده هامون از خودمون هم جذاب تر خواهد بود ...
برنامه هایی مثل معرفی و تغییر دید نسبت به سمپادیا ، درخت آرزو ها ، نمایشگاه نقاشی ها و نامه های بچه ها بنیاد کودک و ... که قطعا مورد استقابل خانواده ها قرار خواهد گرفت .
پس من رزرو میکنم در صورت تغییر برنامه هامون میتونم کنسل کنم دیگه.
راستی از فرزانگان نیشابور کسی ثبت نام نکرده ؟

به نقل از ناهیـــــــــــــــد :
پس من رزرو میکنم در صورت تغییر برنامه هامون میتونم کنسل کنم دیگه.
راستی از فرزانگان نیشابور کسی ثبت نام نکرده ؟

به اون شماره تماس گفته شده اطلاع بدید تا کد پذیرش بگیرید و در صورتی که نتونستید بیاید کنسل کنید .

حقیقت من اون دوستانی که نام کاربری شون رو توی سایت میپرسیدیم و عضو بودن رو دیگه مراکزشون رو نپرسیدم و نمیدونم آیا کسی از خانم های دیگه هم از نیشابور تشریف میارن یا نه .

+ ما تا الان از تهران ، قائم شهر در شمال ایران ، نیشابور ، قوچان و ... مهمانانی رو خواهیم داشت .

منم ثبتیدم! ;D ;D

من همین الان ثبت نام کردم :> :> با خونواده میام ;;) ;;) ;;)

مهلت ثبت‌نام قابل تمدید نیست؟!

مهلت ثبت نام و اعلام حضور به دلیل درخواست دوستان تا شنبه 26 مرداد تمدید شد .

منم اونموقع مشهدم خودمو میرسونم /m\
اگه من همراهام 2نفر اینا بیشتر بشن اشکالی داره عایا؟ :-/

به نقل از نــيما :
مهلت ثبت نام و اعلام حضور به دلیل درخواست دوستان تا شنبه 26 مرداد تمدید شد .
حالا شما بگین اسپمه اما فک کنم هیشکی نرفته الکی میگن به علت استقبال گسترده تمدید شد :))

×خب پاشین بیاین دیگه :|

Back
بالا