• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

درآمد برنامه نویسی چقدره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hosseinsohrabi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
البته فعلا اینطوریه

برنامه نویسانی که درآمد دارن باید دانششون در حد دانشگاه باشه یعنی دانشگاه رفته باشن؟
معمولا آره. من خودم لیسانس نرم‌افزار دارم و اکثر برنامه‌نویسایی که دارن از اینکار پول در میارن و میشناسمشون هم همینطور. دانشگاه ربط مستقیمی هم به برنامه‌نویسی نداره (توی دانشگاه کلا دوتا درس برنامه‌نویسی و برنامه‌نویسی پیشرفته بیشتر نداریم که اونها هم مزخرف محصن استاد میاد روی وایت برد کد مینویسه). بحث اطلاعات پیش زمینه‌ای هست که به دید برنامه نویسی کمک میکنه. درسهایی مثل ریاضی گسسته، ساختمان داده، طراحی الگوریتم و شی گرایی.

البته به این معنی نیست که اگه کسی دانشگاه نرفته باشه یا رشته‌ش نامرتبط باشه نتونه از این راه درآمد داشته باشه. من خودم یکی از خفنترین برنامه‌نویسهایی که میشناسم رشته‌اش تئاتر بوده (اسمش هست David Gassner اگه قسمت بود اینترنت وصل بشه میتونی سرچ کنی). فقط دانشگاه دید عمیقتری بهت میده.

سلام ببخشید این آقا کتابی چیزی ننوشته؟
سلام
یک سری دوره آموزش برنامه نویسی اندروید توی اینترنت ازش هست از شرکت Lynda. البته الان دیگه اسمش لیندا نیست رفته زیرمجموعه لینکدین شده Linkedin Learning.

سلام
یک سری دوره آموزش برنامه نویسی اندروید توی اینترنت ازش هست از شرکت Lynda. البته الان دیگه اسمش لیندا نیست رفته زیرمجموعه لینکدین شده Linkedin Learning.
جایی هست گه آپلود شده باشه با این‌وضع اینترنت؟ مثلا آپارات‌ دانلودلی؟

• لایک
امتیازات: ili
پاسخ : در امد برنامه نویسی چقدره؟

درآمدش درخارج کشور خیلی خیلی خیلی زیاده کارمند های کمپانی مایکروسافت که همون سازنده های ویندوز هستن به دوزبان

برنامه نویسی یعنی vb وc مسلط هستن وسالانه نزدیک به 300هزار دلار

یا یه همچین چیزی حقوق می گیرن ولی توی کشور ما ارزش برنامه نویسی شاید کم تر از مایکروسافت باشه و برای یه برنامه ی خیلی خوب شاید یه میلیون تومن بدن.

وبرای این که به زبان های برنامه نویسی مسلط بشید دنبال کتاب ها برنامه نویسی برید
سلام وقتتون بخیر باشه من تازه داشتم راجع به این رشته تحقیق می کردم می خواستم بدونم که برای اینکه مسلط بشی توی این رشته و به قولی برنامه نویس خفنی بشی واقعا چه قدر نیاز به تحصیلات دانشگاهی هست ؟ و البته چه قدر هم می تونه توی رزومه برای اپلای یا حتی کار پیدا کردن توی همین ایران تحصیلات دانشگاهی تاثیر بزاره ؟

Back
بالا