- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 6
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- مدال المپیاد
- نانو
- دانشگاه
- علوم پزشکی البرز
پاسخ : سمپاد را نجات دهیم
دست عزیز قرار نیست فقط نامه رو خودمون بنویسیم بدیم بره که !
لیلی داوطلب شده که نامه رو تنظیم کنه و وقتی تنظیم کرد میذاره اینجا تا بررسی بشه و یه نامه خیلی خوب دراد ازش !
بعدش ما این همه اینجا جار نزدیم از هر مرکز یکی نماینده شه که هیچ کاری نکنه که ! واسه همین مواقعه ! وقتی نامه تنظیم شد این نماینده ها وظیفه دارن تو مدرسه بچرخونن و پیشنهادات رو جمع کنن .
تا بعدش تصمصم نهایی و ادامه کار ها رو انجام بدیم !
مطمئن باش هنوز به فکر کاری که میخواستیم هستیم و در موردش تا حدودی فکر شده !
به نقل از ســرونـاز :دوستان آخه اینطور که نمیشه ؛ یک نفر میاد میگه من متن رو تنظیم میکنم و چند نفر هم نظراتشون رو بدن . درسته من قبول دارم که همکاری نیست . چون متاسفانه عموم مردم ما یاد گرفتن در مراحل غر زدن همراهی کنند و نه در هنگام عمل . اما اینم بدونید که اگر بین جمعیت n نفری دانش آموزان سمپاد ، فقط شما بخواید متنی رو تنظیم کنید به هیچ جا نخواهید رسید .
یه ایده ای ، یه کاری ، تبلیغی یا هرچیز دیگه ای باید بشه که اکثریت دانش آموزان جذب بشند و همکاری کنند . پس دست نگه دارید و جای نوشتن ، بذارید بیشتر فکر کنیم . هنوز دیر نشده .
دست عزیز قرار نیست فقط نامه رو خودمون بنویسیم بدیم بره که !
لیلی داوطلب شده که نامه رو تنظیم کنه و وقتی تنظیم کرد میذاره اینجا تا بررسی بشه و یه نامه خیلی خوب دراد ازش !
بعدش ما این همه اینجا جار نزدیم از هر مرکز یکی نماینده شه که هیچ کاری نکنه که ! واسه همین مواقعه ! وقتی نامه تنظیم شد این نماینده ها وظیفه دارن تو مدرسه بچرخونن و پیشنهادات رو جمع کنن .
تا بعدش تصمصم نهایی و ادامه کار ها رو انجام بدیم !
مطمئن باش هنوز به فکر کاری که میخواستیم هستیم و در موردش تا حدودی فکر شده !