hanhyosoo کاربر نیمهفعال ارسالها 19 امتیاز 20 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرمان 2014/6/30 #131 پاسخ : نامه سمپادیا به ریاست جدید سلام به نظرمن هم فکرخوبیه واسه همکاری منم هستم ازفرزانگان ناحیه2کرمان
پاسخ : نامه سمپادیا به ریاست جدید سلام به نظرمن هم فکرخوبیه واسه همکاری منم هستم ازفرزانگان ناحیه2کرمان
انیس کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 172 امتیاز 220 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اهواز سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه جندی شاپور رشته دانشگاه پزشکی 2014/8/8 #132 پاسخ : نامه سمپادیا به ریاست جدید منم هستم.همه جوره پای ام. فرزانگان 3 اهواز.
zahra:) کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 545 امتیاز 5,223 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نجفآباد سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه الزهرا/رویان رشته دانشگاه بیوتکنولوژی/ژنتیک مولکولی 2014/8/8 #133 پاسخ : نامه سمپادیا به ریاست جدید امیدوارم مث دفعه ی قبل نشه! هماهنگ کردن ازمون(دیگه با ازمون نمونه دولتیا یکی نباشه!)+ سوالات هوش به ازمون برگرده تعداد بچه های ورودی رو پایین ببرن (کاهش کمیت افزایش کیفیت!)
پاسخ : نامه سمپادیا به ریاست جدید امیدوارم مث دفعه ی قبل نشه! هماهنگ کردن ازمون(دیگه با ازمون نمونه دولتیا یکی نباشه!)+ سوالات هوش به ازمون برگرده تعداد بچه های ورودی رو پایین ببرن (کاهش کمیت افزایش کیفیت!)
alibasirat کاربر حرفهای ارسالها 536 امتیاز 754 2014/8/8 #134 پاسخ : نامه سمپادیا به ریاست جدید بی فایدست.شما یه نکته رو خوب دقت نکردید اینجاایرانه!