• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نامه سمپادیا به ریاست جدید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Quf
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : نامه برای بازگرداندن سمپاد به وضع قبلی

به نقل از Moose :
بهترین کار!
آقا من، تایپ میکنم! همه کاریم میکنم! حتی پستش میکنم!!!! فقط بمن بدید که من بذارم(ینی مشکلا و اینارو بدید که من بذارم تو نامه!)
تو فیسبوکم پذیرایی میشه ازتون!
بله همه ی اینکارا رو انجام میدیم ولی عجله نکنین ;D برای مشکلات و پیشنهادات باید بعد یا همین تاپیک رو یه تغییرات کوچیک بدیم یا اینکه یه تاپیک بزنیم . یه مدتی فرصت بدیم که بچه ها وقت داشته باشن بیان نظراتشون رو بگن و بعد شروع کنیم با توج بهش متن رو تنظیم کنیم .
راستی بچه ها وقتی نظر میدید بعدا که مشکلات رو خواستیم پیدا کنیم خوبه که برای مشکلات راه حل هم پیشنهاد کنیم . راه حل های عملی . چه کسی بهتر از خودمون ؟
چون اگر یه تومار پر از مشکلات بدیم دست وزیر و بگیم بشینین برامون حل کنین مشکلات رو احتمالا مستقیم بره بایگانی ;D

بعله +
a.maede: باو بروبکس یه دور بخونید تاپیکو گفتیم ک میفته وتسه اخرای شهریور ک همه بچه ها مدرسه باشن نگران نباشین
در راستای پست محمد دال و فهیمه:
بچه ها بعیده اقای اژه ای برگردن هرچند ما خواستاز این میشیم + مهم وضعیت سمپاد هم هست
+من با یکی از دوستان صحبت کردم قراره اقای اژه ای رو ملاقات کنیم و قبلش با خودشون مشورت بعد نامه رو بنویسیم
به نقل از A.maede :
یه سوال: وقت زیاد میگیره این کار؟
اخه من دوست دارم کمک کنم ولی میترسم از درسم عقب بیفتم!
نه نگران نباشید یه امضا باید بگیرید و اینکه مشکلات مدرستونو بگین برای امضا از بقیه بچه های مدرسه کمک بگیرید برای مشکلاتم ک وقت زیادی نمیگیره
+ همچنان ممنون از این ک ب فکر هستید

به نقل از A.maede :

بستگی به خودت داره که چقدر سریع بتونی بچه ها رو قانع کنی!
و اینکه تعداد بچه های مدرسه چقدره !
اگر سختته میتونی به کمک چند تا از بچه های مدرسه این کار رو انجام بدید

به نقل از ســـرونــاز :
تو لیستم :-L

+ خب اول به قول فهیمه : « آروم آروم » ;D
بعدشم... ما از همین الان بیایم دونه دونه مشکلا رو بگیم و اینجا بحث کنیم یا بذاریم اکثریت بیان بعد؟

الان فعلا اعلام آمادگیه ، برای اعلام مشکلات خبرتون میکنیم ;)

به نقل از A.maede :
بستگی داره بخوای چه مشارکتی کنی.
اگر فقط بخوای امضا بدی خب نه یقینا . اگر بخوای مشکلات رو دسته بندی کنی و مسئول بشی ، وقتت بیشتر میره.
میگم بستگی به میزان مشارکتت داره

https://www.facebook.com/oldsampad

دوستان
کمتر عجله کنید اگه با همین سرعت ادامه بدید بتون ین نوید را می دم که هفته دیگه از این تاپیک خبی نیست
بد نیست اشاره کنم به میینگ بهمن هشتاد و هشت یه پتانسیل خوب شکل گرفت و بچه ها خوب استقبال کردن ولی از اون جا که نسنجیده و بی گدار به اب زدیم شد انچه که شد یه شب قبل میتینگ بود اول گفتن می ریم بعد یه عده نه اوردن بعد دوباره گفتن می ریم ولی این جوری و اونجوری....
دلیل اصلی شکست اون طرح عجله بود شما هنوز ایده تون ورز نیومده داید در باره جزئیات صحبت می کنید؟!
فکر کنید ایده جدید بدید بحث کنید تا به نتیجه برسیم

فرزندانم فک کنم خیلی جوگیر شدیم ;D ;D

+منظورتون از مشکلات مدارس این نیس که چمدونم کولرمون خرابه بخاری نداریم درمون صدا میده تختمون هوشمند نیس ،خدایه نکرده؟ :o

بچه ها! اکثرا جوابش تو پست های قبلی هست پس شلوغش نکنیم تاپیکو ;)
از الان تا 1 هفته بذارید بچه ها اعلام امادگی کنن بعد یه تاپیک میزنیم اینجا از این ب بعد فقظ کسایی پست بدن ک میخوان اغلام امادگی کنن
اگه سوالیم داشتید ک جوابش نبود به من یا فهیمه یا بهار یا moose پ.خ بدید ک الکی اینجا شلوغ و نامنظم نشه ممنون

در مورد ترسيدن بچه ها

چند تا امضا از بچه هاي تاپ مدرسه چه فارق التحصيل چه محصل بگيريد بچه ها اعتماد ميكنن...

به نقل از Moose :
من به فیسبوک دعوتتون میکنم! اونجا خیلی راحت تره بحث کردن! سوالاتونو حداقل میتونید اونجا بپرسید!
ای بابا اقا الان سوالو از راه پ.خ و کلا غیر تاپیک از من و فهیمه و بهار وmoose بپرسید
اینجا فقط اعلام امادگی
+ ازهمه دوستان دوباره تشکر + اگر دیدید کسی از این تاپیک با خبر نیست با خبرش کنید اطلاع رسانی در واقع ;D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا