كاري به بقيه ش ندارم فعلا ولي همين مورد آخر قبلا هم گفتيم بايد طوري باشه كه كسي نفهمه و قرار نيست همه امضا كنن پس احتمالش كمه كه مديرا بفهمن ...به نقل از King daiMon :درضمن فقط بدونین اونایی ک میخوان امضا جمع کنن...مدیر بفهمه=اخراجتون...حالا خود دانین...من عاشق سمپادم پای نامه هم برسه خودم حاضرم کل تهرانو برم تا امضا جمع کنم...مدیرمونم ازون برادراس کلن بفهمه100% اخراجم...ولی ریسکشو قبول میکنم
به نقل از وکیل آینده :اژه ای کیه؟!
جددداً نمی دونم کیه!تورو خدا نخندین!
نه ولی جداً،کیه؟!
خب بسیار عالی و خوب! منتها، خود آقای اژه ای چون الان مسئولیتی ندارن نمیتونن کار خاصی بکنن، در اصل این نامه فقط میتونه ایشونو متاسف کنه!!! نامه باید به کسی داده بشه که بتونه رییس رو عوض کنه! با این حال بسیار کار خوبیه... بنظرم اگر وزیر یا هرکس دیگه ایو متفاعدش کنید که آقای اژه ای میتونن کمک(نه رییس چون خودشون استعفا دادن) خوبی هستن... میتونید نامه رو به آقای اژه ای هم بدید!!!به نقل از SHIELDSHADOW::SCAM :کمپین درخواست برای استقلال مجدد سمپاد
دوستان برین اینجا و حمایت کنین
عکس نامه
این نامه ی پیشنهادی این کمپینه که اگه وارد لینک بالا بشین بقیه کار رو توضیح میده و تا الان هم تعداد زیادی حمایتشونو اعلام کردن شما هم دست به کار شین
بچه ها تا اونجایی که من میدونم موسس سمپاد کس دیگه ای بوده ها یه کسی به نام دکتر برومند قبل از انقلاب این کار رو کردهبه نقل از ســرونـاز :دکتر اژه ای موسس سمپاد بودند ، و به مدت 21 سال هم رئیس این سازمان بودند . تا اینکه رفتند و ....
اطلاعات بیشتر میخوای تو همین سمپادیا میتونی دنبالش بگردی . چون اینجا درباره شناخت ایشون بحث نمیشه .
مهم نیست کی موسسش بوده، مهم مدیریته که... خب بهتر از اژه ای نبوده تا حالابه نقل از لـــیـلــی :بچه ها تا اونجایی که من میدونم موسس سمپاد کس دیگه ای بوده ها یه کسی به نام دکتر برومند قبل از انقلاب این کار رو کرده
ولی به طور رسمی در سال ۱۳۶۶ اساسنامه سمپاد توسط میر حسین موسوی نخست وزیر وقت تصویب شد و این سازمان تحت نام سمپاد
با ۲ مرکز و ۸۰۲ دانش آموز به آموزش و پرورش پیوست گفتم کلا در جریان باشین!
تو اين كه اژه اي يه مدير عالي بوده كه شكي نيس من فقط خواستم اطاعات درست رو بهتون داده باشمبه نقل از سَجاد :مهم نیست کی موسسش بوده، مهم مدیریته که... خب بهتر از اژه ای نبوده تا حالا
ما الان مدیر خوب میخوایم نه موسس خوب؛ قطعا برا موسس هم نمیخوایم نامه بفرستیم، پس در این مورد اهمیتی نداره.به نقل از موذی همیهف =)) :نمیتونم درک کنم بر چه اساسی میگید موسس مهم نیست ! درسته مدیریت خوب برای ادامه یک سیستم خیلی خیلی اهمیت داره
ولی اگر موسس نبوده اون سیستم هم نبوده که با یه مدیریت خوب به جاهای والا برسه !!!
موسس اگر بیشتر از مدیریت نباشه کمتر هم نیست !!!
به نقل از سَجاد :ما الان مدیر خوب میخوایم نه موسس خوب؛ قطعا برا موسس هم نمیخوایم نامه بفرستیم، پس در این مورد اهمیتی نداره.
من علت این بحث رو نمیفهمم من با هدف اصلاح خبر این مطلب رو گفتم فک نمیکردم در مقابلش جبه گرفته بشه!به نقل از سَجاد :ما الان مدیر خوب میخوایم نه موسس خوب؛ قطعا برا موسس هم نمیخوایم نامه بفرستیم، پس در این مورد اهمیتی نداره.
چرا نمی تونیم؟به نقل از موذی همیهف =)) :اولا که مدیر سابق رو نمیتونیم برگردونیم
دوما من کلا در جواب حرفت اینو گفتم و مطمئنا بدون موسس مدیری هم وجود نخواهد داشت !
در مورد این برنامه هم که باید ببینیم الان دقیقا میخوایم نامه رو واسه کی بفرستیم ؟؟!
به نقل از uranuscelona :چرا نمی تونیم؟
کسی جز دکتر اژه ای به فکر ما نیس