نه دیگه یه نامه ی واحد نوشته میشه . به بچه ها در مدارس مختلف اطلاع رسانی میشه و متن نامه رو میدیم بهشون .به نقل از Moose :ینی یه نامه به همه مراکز مره همشون امضا مییشن بعد همه میرن وزارتخونه؟! ینی nتا نامه یه شکل؟!
به نقل از Moose :ینی یه نامه به همه مراکز مره همشون امضا مییشن بعد همه میرن وزارتخونه؟! ینی nتا نامه یه شکل؟!
کار دیگه ای نمیشه کرد؟!به نقل از A.maede :میدونین چقدر امضاء میشه؟
یه کار دیگه نمیشه کرد؟
منم با اینکه سال دیگه کنکور دارم دوس دارم یه کاری کنم!
فیس بوک؟! نظری ندارم !به نقل از Moose :من الان یه پیج تو فسبوک میزنم! حمایت! حمایت!
به نقل از پـــــــــاپوک :اره درسته .
ولی امضا نمیکنن فک میکنن چه خبره ای و قراره چه اتفاق خاصی براشون بیوفته
+ترس از اینکه ممکنه براشون مشکلی به وجود بیاد .
بعد یه چیزه دیگه تو پستای قبلی خوندم که میخواین مشکل هر مرکز و بنویسد.
جالبه به نظرتون؟اصن خونده یا رسیدگی میشه ؟
بهترین کار!به نقل از Bahar_R :نه دیگه یه نامه ی واحد نوشته میشه . به بچه ها در مدارس مختلف اطلاع رسانی میشه و متن نامه رو میدیم بهشون .
امضاها جمع میشه و از یکی از مراکز فرستاده میشه امضاها رو هم جمع می کنیم و به اون یه دونه نامه پیوست می کنیم .
به نقل از ســـرونــاز :
فهیمه : بابا اخه این یه میلیون امضا رو کجای این نامه بذاریم؟؟
درضمن مطمئن باش خیلی ها امضا نمیکنند. از اونجایی میگم که دارم توی مدرسه خودمون و اینجا خیلی هارو میبینم که به اصطلاح محافظه کارند . یعنی میگن نه همینی که هست عالیه شما انتظاراتت زیاده
بله یعنی اینکه بچه ها ناه اصلی رو میخونن ، مشکلاتشون رو هم میگن نماینده مینویسه ، بعد وقتی میرسه دست ما جمع بند کلی که میشه همون جمع بندی کل مشکلات ضمیمه میشه به نامه اصلی + امضا ها ...به نقل از fitmal :بچه ها نه یه نامه کلی برای همه + مشکلات مدارس جدا
+ ممنون از همه اونایی ک اعلام امادگی کردن
بله همه ی اینکارا رو انجام میدیم ولی عجله نکنین برای مشکلات و پیشنهادات باید بعد یا همین تاپیک رو یه تغییرات کوچیک بدیم یا اینکه یه تاپیک بزنیم . یه مدتی فرصت بدیم که بچه ها وقت داشته باشن بیان نظراتشون رو بگن و بعد شروع کنیم با توج بهش متن رو تنظیم کنیم .به نقل از Moose :بهترین کار!
آقا من، تایپ میکنم! همه کاریم میکنم! حتی پستش میکنم!!!! فقط بمن بدید که من بذارم(ینی مشکلا و اینارو بدید که من بذارم تو نامه!)
تو فیسبوکم پذیرایی میشه ازتون!
نه نگران نباشید یه امضا باید بگیرید و اینکه مشکلات مدرستونو بگین برای امضا از بقیه بچه های مدرسه کمک بگیرید برای مشکلاتم ک وقت زیادی نمیگیرهبه نقل از A.maede :یه سوال: وقت زیاد میگیره این کار؟
اخه من دوست دارم کمک کنم ولی میترسم از درسم عقب بیفتم!
به نقل از A.maede :یه سوال: وقت زیاد میگیره این کار؟
به نقل از ســـرونــاز :تو لیستم
+ خب اول به قول فهیمه : « آروم آروم »
بعدشم... ما از همین الان بیایم دونه دونه مشکلا رو بگیم و اینجا بحث کنیم یا بذاریم اکثریت بیان بعد؟
بستگی داره بخوای چه مشارکتی کنی.به نقل از A.maede :یه سوال: وقت زیاد میگیره این کار؟
ای بابا اقا الان سوالو از راه پ.خ و کلا غیر تاپیک از من و فهیمه و بهار وmoose بپرسیدبه نقل از Moose :من به فیسبوک دعوتتون میکنم! اونجا خیلی راحت تره بحث کردن! سوالاتونو حداقل میتونید اونجا بپرسید!