- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مواد و متالورژی
پاسخ : نامه برای بازگرداندن سمپاد به وضع قبلی
برای مشکلات و پیشنهادات باید بعد یا همین تاپیک رو یه تغییرات کوچیک بدیم یا اینکه یه تاپیک بزنیم . یه مدتی فرصت بدیم که بچه ها وقت داشته باشن بیان نظراتشون رو بگن و بعد شروع کنیم با توج بهش متن رو تنظیم کنیم .
راستی بچه ها وقتی نظر میدید بعدا که مشکلات رو خواستیم پیدا کنیم خوبه که برای مشکلات راه حل هم پیشنهاد کنیم . راه حل های عملی . چه کسی بهتر از خودمون ؟
چون اگر یه تومار پر از مشکلات بدیم دست وزیر و بگیم بشینین برامون حل کنین مشکلات رو احتمالا مستقیم بره بایگانی
بله همه ی اینکارا رو انجام میدیم ولی عجله نکنینبه نقل از Moose :بهترین کار!
آقا من، تایپ میکنم! همه کاریم میکنم! حتی پستش میکنم!!!! فقط بمن بدید که من بذارم(ینی مشکلا و اینارو بدید که من بذارم تو نامه!)
تو فیسبوکم پذیرایی میشه ازتون!
برای مشکلات و پیشنهادات باید بعد یا همین تاپیک رو یه تغییرات کوچیک بدیم یا اینکه یه تاپیک بزنیم . یه مدتی فرصت بدیم که بچه ها وقت داشته باشن بیان نظراتشون رو بگن و بعد شروع کنیم با توج بهش متن رو تنظیم کنیم . راستی بچه ها وقتی نظر میدید بعدا که مشکلات رو خواستیم پیدا کنیم خوبه که برای مشکلات راه حل هم پیشنهاد کنیم . راه حل های عملی . چه کسی بهتر از خودمون ؟
چون اگر یه تومار پر از مشکلات بدیم دست وزیر و بگیم بشینین برامون حل کنین مشکلات رو احتمالا مستقیم بره بایگانی