پاسخ : سمپاد را نجات دهیم
دوستان رئیس جمهور عملا دخالتی نمیکنه...تهو توشو دراوردم...تنها راه خود وزیر آموزش پرورشه...عملا رئیس جمهور تو کارای وزرا دخالت زیادی نمیکنه...درضمن میدونستین سمپاد سازمانه؟؟دوباره از مرکز درومد؟؟از زمانی ک با باشگاه قاطی شد دوباره سازمان شد ولی زیر نظر آموزشو پرورش...و میدونستین اینم ک طبق قانون پنجم توسعه باید نهادهای زیر نظر رئیس جمهور کم شه...و وزارتخونهاهم تاحد ممکن کمترشه؟پس عملا این کار ریسک بزرگی داره و ممکنه کار ب پرسش از وزیرو یا حتی استیضاحش برسه...پس عملا انتظار اتفاق خوبیو بانامه نداشته باشین...
این نامه و اینا نظر خودم بود خیلی وقتم هست پیشو گرفتم حتی از2سال پیش من نامرم دارم ولی عملا بدرد نمیخوره تا زمانی ک آموزشو پرورش وزیر نداره...تازه بعدشم بدرد نمیخوره...باید از چند جهت ب وزیر فشار بیاریم...اونش بامن...ترتیبشو دارم میدم...تا چن وقت دیگه خبرای خوب یا بدی میارم...ولی فعلا خبر خوبش اینه ک سمپاد دوباره سمپاده ولی زیر نظر رئیس جمهور نیستش...و البته بدون هیئت مدیره...و اینکه رئیسشو وزیر مشخص میکنه...الان کاری ک ما باید بکنیم اینه اژه ایو بیاریم...چون قانونا!!!!نمیشه برد سمپادو زیر نظر رئیس جمهور...اول اژه ای میاد بعدن ترتیب بوجود اومدن هیئت مدیره رو میده...بعدشم یه21سال دیگه ریاست میکنه...
درضمن فقط بدونین اونایی ک میخوان امضا جمع کنن...مدیر بفهمه=اخراجتون...حالا خود دانین...من عاشق سمپادم پای نامه هم برسه خودم حاضرم کل تهرانو برم تا امضا جمع کنم...مدیرمونم ازون برادراس کلن بفهمه100% اخراجم...ولی ریسکشو قبول میکنم