- شروع کننده موضوع
سلام . تاپیک مشابهی ندیدم ، جست و جو هم کردم اما خطا داد . بگذریم !
سندی به اسم "گواهی نامه رانندگی" چیزیه که بیشتر افراد جامعه بهش نیاز دارند .
خیلی ها با گواهی نامه پشت فرمان میشینن ، البته این شامل "همه" نمیشه .
شاید افرادی مثل خودِ من دست کم هر روز برن تو خیابون و با ماشین دور بزنن ، بدون گواهی ! اما امروز که به عواقب نداشتن گواهی نامه
فکر کردم دلم واقعا لرزید ! شاید مثل من هزار بار بدون گواهی نامه رانندگی کرده باشید ، نه تصادفی کرده باشید ، نه پلیس بهتون گیر داده
باشه.
اما ممکنه دفعه ی هزار و یکم ، دفعه ی آخری باشه که بتونید فرمون رو دستتون بگیرید
شاید دیگه نتونید لذت واقعی آینده خودتون رو هم بچشید !
مثلا یه بچه رو خدای نکرده زیر کنید ، قتل عمد محسوب میشه +سو قصد حتی ! و باید قصاص بشید بر فرض که تبرئه بشید ، عذاب وجدانش ؟
یه فایلی رو برای اطلاع بیشتر از مشکلات بعد از تصادف و سانحه که بدون گواهی نامه از دید حقوقی اتفاق میافته رو آماده کردم. امیدوارم
مفید باشه ! :)
دانلود فایل حقوقی
سندی به اسم "گواهی نامه رانندگی" چیزیه که بیشتر افراد جامعه بهش نیاز دارند .
خیلی ها با گواهی نامه پشت فرمان میشینن ، البته این شامل "همه" نمیشه .
شاید افرادی مثل خودِ من دست کم هر روز برن تو خیابون و با ماشین دور بزنن ، بدون گواهی ! اما امروز که به عواقب نداشتن گواهی نامه
فکر کردم دلم واقعا لرزید ! شاید مثل من هزار بار بدون گواهی نامه رانندگی کرده باشید ، نه تصادفی کرده باشید ، نه پلیس بهتون گیر داده
باشه.
اما ممکنه دفعه ی هزار و یکم ، دفعه ی آخری باشه که بتونید فرمون رو دستتون بگیرید
شاید دیگه نتونید لذت واقعی آینده خودتون رو هم بچشید !
مثلا یه بچه رو خدای نکرده زیر کنید ، قتل عمد محسوب میشه +سو قصد حتی ! و باید قصاص بشید بر فرض که تبرئه بشید ، عذاب وجدانش ؟
یه فایلی رو برای اطلاع بیشتر از مشکلات بعد از تصادف و سانحه که بدون گواهی نامه از دید حقوقی اتفاق میافته رو آماده کردم. امیدوارم
مفید باشه ! :)
دانلود فایل حقوقی