پاسخ : چگونه یک ترماوّلی ضایع نباشیم؟-بایدها و نباید
به نقل از s-ss :
خو گفتم اینجا شاید فرق کنه
استادای زنو عین دبیرستان بهشون بگیم خانوم ضایس؟
میشه وسط کلاس اگ سوال داشتی همینجوری یهو بلند بپرسی؟مسخره نیس ک؟
آهان من خیییییییییلی لهجه دارم!همیشه هم با لهجه خودم میحرفم!مطمئنم اگ وسط کلاس بحرفم همه میترکن
نه از نظر من کلا استاد و تیای رو، چه مرد و چه زن و چه پسر و چه دختر، استاد صدا کنید.
برای سوال حتما دستتون رو ببرید بالا و اجازه بگیرید، درسته که خیلی زیادند اینها که با عرض پوزش مثل گاو همینجوری شروع میکنن به حرف زدن ولی خب هرچی تعداد بیشتری رعایت کنند فضای آکادمیک و آدمحسابیگونهی دانشگاه رو این بینظمیها هم کمتر میشه. استاد هم بیشتر بهتون احترام میذاره.
درباره لهجهم نگران نباشید. چیزیه که هست و دست شما نیست خب. اگر کسی خندید از بیشعوریه اون فرده. مثلا خود من همیشه رعایت میکنم بجز درمورد لهجه کرمانی که خندم میگیره و خب به وضوح بیشعوری از منه :دی
به نقل از Samira :) :
استادای دانشگاه خیلی بد اخلاقن؟؟
من سرم داد بکشن همونجا میشینم گریه میکنما!!
دست خودم نیس به خدا
یا اگه تیکه ای چیزی بندازن چی؟
هیچی نگیم؟ [-(
اصن رفتارایی رو که یه استاد در زمان خشمگینی ممکنه از خودش نشون بده رو بگین یهو نترسیم
نه یخیلی، ولی خب فضا نسبت به مدرسه جدیتره.
بدترین حالتش اینه که انقدر یه استاد رو عصبی کنید که به شما بگه برید درس رو حذف کنید وگرنه بهتون صفر میده. که البته این هم معمولا یک تهدیده و اگر آدم باشید و برید باهاش صحبت کنید و عذرخواهی کنید مشکل حل میشه.
ببینید یه موضوع مهم تو رابطه با استاد که عده کمی بهش توجه میکنن ولی من خیلی خوشحال میشم که به شما بگم و روی رفتار شما در سالهای پیش رو اثر بذاره.
این موضوع مهم اینه که تقریبا همیشه باید توی ذهن داشته باشید که کسی که روبروی شماست خیلی انسان محترمیه. موارد معدودی از این قضیه مستثنان. باید توجه کنید که این استاد اگر کچله، اگر یه پاچهش بالاس یکیش پایینه، اگر زیرپوشش از زیر لباسش زده بیرون، اگر کمی گیج و بی حواسه، اما سالها درس خونده و به هزاران نفر مثل شما درس داده. حتی اگر به شما بی احترامی کرد نباید زورو بازی دربیارید.
این مشکل بیشتر از همه برای پسرهای ترم یک و دو پیش میاد، که میخوان زورو بازی در بیارن سر کلاس و باحال به نظر برسن و اصلا توجه نمیکنند که اون آدمی که اون جلو وایستاده چقــــــــــــــــــــــــــدر خفنتر از اینهاست.
اولا بدونید که اون آدم هم قدرتش رو داره که یه بلایی سرتون بیاره که تا آخر ترم پشیمون بشید، و هم توانش رو داره سر کلاس شمایی رو که میخواین باحال به نظر برسید جوری ضایع کنه که دیگه نتونین جمش کنید. اما حتی اگر این کارها رو هم نکنه با شما، نباید ازین بامزهبازیا و خوشمزه بازیای توهین آمیز دربیارین.
در این باره انقدر حرف دارم که باید کتاب بنویسم. برای همین تمومش میکنم و زیاد ادامه نمیدم دیگه. اما جدا احترام بذارید به استادها. اکثرشون خیلی مظلوم و بیچارهاند و جایگاهشون ده برابر چیزیه که الان دارن.