- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- گنبد کاووس
- سال فارغ التحصیلی
- 90
- دانشگاه
- امیر کبیر (پلی تکنیک)
پاسخ : چگونه یک ترماوّلی ضایع نباشیم؟-بایدها و نباید
بعضیا گریه و زاری میکنن، بعضیا خالی میبندن که ننه بابام دارن جدا میشن یا دارم میرم خارج نمرههام کم باشه قبول نمیکنن و غیره و یه جوری نمره رو میگیرند.
بعضیا هم عقیده دارند که غرور و آبروی دانشجو خیلی مهمه. من از این بعضیا هستم و نتیجش اینکه تو سه ترم اول، پونزده واحد افتاده و حذف کرده داشتم و معدلم هم سیزدهه.
نظر من اینه که نوع دوم باشید ولی درستون رو در حد کفایت بخونید. من خودم خیلی نگاه تحقیرآمیزی به دانشجوهایی که خودشونو کوچیک میکنن تا نمره بگیرن دارم. به نظرم خجالت آوره.
البته احتمالش هست در سالهای آتی دوباره وضع خوب شه.
بستگی به خودتون داره.به نقل از Samira :) :دوستان درباره رابطه ی استادا با دانشجوها و رفتاراشونم توضیح بدین یه چی نگن بشینیم گریه کنیم!! مثلا نمره ندادن چیکار کنیم؟؟
بعضیا گریه و زاری میکنن، بعضیا خالی میبندن که ننه بابام دارن جدا میشن یا دارم میرم خارج نمرههام کم باشه قبول نمیکنن و غیره و یه جوری نمره رو میگیرند.
بعضیا هم عقیده دارند که غرور و آبروی دانشجو خیلی مهمه. من از این بعضیا هستم و نتیجش اینکه تو سه ترم اول، پونزده واحد افتاده و حذف کرده داشتم و معدلم هم سیزدهه.
نظر من اینه که نوع دوم باشید ولی درستون رو در حد کفایت بخونید. من خودم خیلی نگاه تحقیرآمیزی به دانشجوهایی که خودشونو کوچیک میکنن تا نمره بگیرن دارم. به نظرم خجالت آوره.
بستگی به دانشگاهتون داره. دانشگاه ما اردوی مختلط رو کلا ممنوع کرده. اردوی معارفه هم که نداریم دیگه. در بهترین حالت سالبالاییها و شورای صنفی تو بعضی دانشکدهها برای ورودیهای جدید مراسم معارفه میذارن وگرنه در این چند سال اخیر اوضاع دانشگاه از این لحاظها خیــــــــــلی بد شده.به نقل از paradox of sand :آخیش رسیدم بهتون #
خیلی وقت بود اینجوری جمع نشده بودیما
این اردو که گفتید ، واقعی بود آیا؟! همه ی دانشگاها اردوی معارفه میذارن؟!
آخ جون اردو .... :P
البته احتمالش هست در سالهای آتی دوباره وضع خوب شه.