خوابگاه دخترا فکر کنم اتاقی نیس . سوییتی ـه . یعنی سرویس و اشپزخونه و ... همه یه جا و برای چند نفربه نقل از موهــ :علی جهان یک توضیح می دی که داخل هر اتاق چه امکاناتی دارن؟ آشپزخونه ندارن؟ هر طبقه کلا باید از یک آشپزخونه استفاده کنه؟
خیلیم قاطی پاتی نیست! سعی میکنن هم رشته ها تو یه اتاق باشن.به نقل از شواليه سبز :ببینم یه سوال دیگه . دوستان امیرکبیری ج بدن :)
الان رفتیم دانشگاه هیچ ملاکی ندارن واسه ریختنمون تو خوابگاها؟ همینطور قاطی پاتی میریم تو؟ سه چهار هفته خیلی زیاده وایسیم که بذارن عوض کنیم! هلاک میشم من
اره ...یه سری ظرف بیارین...مثل بشقاب قاشق ولیوان وقابلمه ماهیتابه وکتری ...بستگی به میزان اشپزی که میخواین بکنین دیگه بیارین...میتونین هم تهران بخرینبه نقل از mgh-nano :آقا
خیلی حرف زدین دیگه حوصله نداشتم بخونم
لابهلای حرفاتون، ما باید ظرف اینا همرامون ببریم خوابگاه؟
کلا به جز وسایل شخصیمون چی باید ببریم؟
منظورم اين الكل هاييه كه تو داروخانه ميفروشن همونايي كه ميگن كور ميكنهبه نقل از Stewie Griffin :باور کن نمیشه ها!!! اون ماده تلخ کننده رو اول باید با یه دستگاه تقطیر جدا کنی !!! اونم نه این معمولیاش اونایی که فاز بندی می کنه مواد رو!!
نکنه میخواید بگید که تخت نداره ؟به نقل از Nasrin737 :اره ...یه سری ظرف بیارین...مثل بشقاب قاشق ولیوان وقابلمه ماهیتابه وکتری ...بستگی به میزان اشپزی که میخواین بکنین دیگه بیارین...میتونین هم تهران بخرین
امیرکبیر روبالشتی وملافه و بالشت و پتو وتشک همه میدن...ازاین لحاظ هیچی نمیخواد بیارین
چطور؟به نقل از شواليه سبز :نکنه میخواید بگید که تخت نداره ؟
به نقل از Ostad M.Shajarian :منظورم اين الكل هاييه كه تو داروخانه ميفروشن همونايي كه ميگن كور ميكنه
ادم داريم بهش ميگن ارش اتانول ديدم هممينارو ميخوره
دوست من هفته ای یکی دو روز میره خوابگاه بقیش خونهبه نقل از Ostad M.Shajarian :عاقا يه سوالي دارم خواهشا ج بدين
اگه تهران خونه داشته باشين ولي تهراني نباشين ميريم خوابگاه يا خونه؟
اگه تواطلاعاتی که به دانشگاه دادین شهرتون به جز تهران وشهرهای تهران باشه میتونین خوابگاه بگیرین حتی اگه تهران خونه داشته باشین!به نقل از Ostad M.Shajarian :عاقا يه سوالي دارم خواهشا ج بدين
اگه تهران خونه داشته باشين ولي تهراني نباشين ميريم خوابگاه يا خونه؟
مشكل گرفتن خوابگاه نيستبه نقل از Nasrin737 :اگه تواطلاعاتی که به دانشگاه دادین شهرتون به جز تهران وشهرهای تهران باشه میتونین خوابگاه بگیرین حتی اگه تهران خونه داشته باشین!
این خیلی بستگی به خودتون دارهبه نقل از Ostad M.Shajarian :مشكل گرفتن خوابگاه نيست
به نظر شما ز تو كدوم زندگي كنم خوابگاه يا خونه؟
به نقل از pegah.nodet :آهان دیگم اینکه بچه های سمپاد خیلی حال میکنن رو زمین بشینن کلا نیمکت و صندلیم خالی باشه میشینن کف زمین ، اما تو دانشگاه جاش نیست! بقیه ی جوری نگاتون میکنن که انگار خییلی عقب افتاده ایدو اینا! دیگه باهاتون معاشرت نمیکنن!
به نقل از امپراطور استقامت(John Cena) :اینطوری که تعریف میکنند غذاها به لحاظ سیر شدگی از نظر میزان کافور همشون فرا سیر شده هستن....عیب نداره.اینطوری کمبود کافورهایی که تا حالا نخوردیم برطرف میشه..