پاسخ : باید ها و نباید های سال اولی ها
بچه ها راست میگن من میترسم از اون ور بوم بیفتین !!!

)
واقعیت اینه دانشگاه معمولا انقدر خوش میگذره که با هیچ چیز دیگه ای قابل ملاحظه نیست..
یه محیطیه که من میرم توش حس امنیت میکنم..
مثلا پارکای بیرون تک بشینی معلوم نیست چی بشه ولی تو پارکای داخل دانشگاه میدونی تکی بشینی تو بارون هندزفری بزاری گوشت...اصن دلت خواست گریه کنی..
نمیدونین تو بارون...ساعت 5 عصر،،جلوی یه استخر بشینی که دورش پر. گل و درخته ...اصن مناظر فوق العاده...خود منظرش مهم نیست مهم اینه اونجا حس امنیت هست
پسرا راحت والیبالو فوتبالو. و ...
ما هم یه عالمه جا برای قدم زدن..یه عالمه بوفه و کتابخونه و .. برای امتحان کردن..
یه عالمه دوست جدید...از هر ده تا 9 تاشون بچه های خوبین هرچند از لحاظ اعتقادی و سیاسی به هم نخورین..
دانشگاه جایی بود که من فهمیدم از تعداد موهای معلوم یک دختر نباید اخلاقشو در نظر بگیری..
دانشگاه جاییه که یاد میگیری دوست پیدا کنی هر چند با دوستت 40 درصد تشابه داشته باشی و اون درصدم فکر کنم به شباهت ژنوم گونه بشر برمیگرده

)
بعد قرار نیست با همه 100% تو همه چی رفیق باشی..بعد همه چیتو به همه رفیقات نباید بگی..چون درجه رفاقتتون فرق داره ولی عوضش کلی رفیق داری که تنها نمیمونی
مثلا تنها بشینی یکی میاد میگه فلانی بریم بیرون دلت باز شه?بعد مثلا میرید سینما....خوب اخه داشتیم از اینا تو دبیرستان? ته تهش طرف میگفت پاشو بریم سر کلاس

)
خلاصه دانشگاه خیلی باحاله ولی مخاطراتشو داره بالاخره،،من بازم بگم ابرو دار باشی،،مردمو مسخره نکنی،،،هر بلایی هم سر خودت بیاد کسی در مورد خودت فکر بد نمیکنه
من بخوام لذت دانشگاهو و بچه ها رو با یه چیزی مقایسه کنم هر روز دانشگاه برام مثل یک روز اردوی مدرسه ست..
من شبی که رفتم خوابگاه بچه های بسیجمون که حالت عادی زیاد طرفشون نمیرم منو بردن اتاقشون کلی بازی و خوراکی و پانتومیم و ....بالاخره همه یه خوبیایی دارن اگه بگردین پیدا میکنین..اونا هم خیلی با حال بودن...من مشهدم که رفتم با اونا بودم...ولی حالت عادی دوستای دانشگام به جز من همشون مقنعه شون عقبه...پس ببینید این چیزا مبنا نیست..ولی حتی الامکان دوستاتون شبیه خودتون باشن..
فقط من میگم حواستون جمع باشه اول کاری نرید عاشق شید..همین..این همه کارای دیگه هست...