imank92
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- مدال المپیاد
- کامپیوتر مرحله دوم
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مدیریت مالی
پاسخ : باید ها و نباید های سال اولی ها
فک نکنم لا اقل دخترای اینجا این قـــــــدر ساده باشن
پسراهم دیگه در این حد نامرد نیستن
این قسمتی رو که بلد کردم هم به ما ربطی نداره هرکس رو تو گور خودش می خوابونن :)
دختری که بخواد در این حد احمق باشه همون بهتر که افسردگی بگیرهبه نقل از معصومه :من فقط يه نكته اي رو بگم!
اين خيلي زشته كه يه عده پاشونو ميذارن دانشگاه شروع ميكنن با ادماي ساده تر سر به سر ميذارن..خيلي كارتون زشته
تو بچه هاي همين بچه هاي پزشكي دانشگاه تهران (ديگه از اين خفن تر سراغ داريد؟ برق شريف تهش بتونه هم سطحش باشه نه بالاتر..) ترم 4 داشتيم كه يه گروه از پسرا سال دوم اومدن با هم قرار گذاشتن كه هر كدوم بره سمت يكي از اين دخترايي كه ساده اند و ارايش ندارن و با كسي دوست نشدن طي دو سه ترم اول..
بعد قرار ميذاشتن هركي زودتر مخ بزنه B-)..بعد فكر كنين دختر بنده خدا اعتماد كرده دوست شده بعد چند روز پسره گفته من فقط ميخواستم ببينم پا ميدي يا نه..
الانم خدافظ!
دختره هم تو اين مدت شروع به ارايش و اينا هم كرده بوده..بعدش افسرده شده و دو هفته دانشگاه نميومده..
شما باشين چي كار ميكنين؟ دختره هم كه ابرشو جلوي همه رفته ميبينه...چون اون جمع پسرا به همه كلاس ميگن افتخاراتشونو :)
ماشالا به اين پسرا ..اين دعاهاي همين دختراست كه توشه ي بارشونه براي زندگي ايندشون..
از اون ور تو دخترا هم داريم كه براي پسراي ساده دست ميگيرن!
قشنگ قول ميدم نصفتون سه سال ديگه كلا ايدئولوژيتون روشن فكرانه اي ميشه كه تهش فقط بوي گند اين روابطو ميده..[nb]اين اموشناي سرخوش كه ميبينين همشون در واقع هستن..[/nb]
فقط بريد براي اينده تون دعا كنين..
كلا كمي ادميت!!!!!!!!!!!!!!!!!! به خدا سخت نيست!
فک نکنم لا اقل دخترای اینجا این قـــــــدر ساده باشن
پسراهم دیگه در این حد نامرد نیستن
این قسمتی رو که بلد کردم هم به ما ربطی نداره هرکس رو تو گور خودش می خوابونن :)