• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

باید ها و نباید های سال اولی ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع F@hime
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : باید ها و نباید های سال اولی ها

به نقل از سعیـد :
امیرکبیر بیاین تربیت 1 ندارین /m\. هر دو تا واحد تربیت بدنی ورزش تخصصی ارائه میدن و این جنگولک بازیای تربیت 1 جاهای دیگه رو نداره

الان من نمیتونم دیگه پُز بدم که شریفم نه!؟ :-< امیرکبیری‌ـا بیاین پز بدین :-"

ترم يكي ها روز اول نبايد برن سركلاس,چون ترم يكي اند.اكربتونن هف :-"ته اول رو نرن كه چه بهتر:p

هیچ فکر کردین اگه 5شنبه بیاد نتایج(!) 5شنبه جمعه مدر3 و آموزش پرورش از کحا گیر بیاریم؟!!!!!!!!!!!! :-?? :-? :-" :|

به نقل از Shalale :
هیچ فکر کردین اگه 5شنبه بیاد نتایج(!) 5شنبه جمعه مدر3 و آموزش پرورش از کحا گیر بیاریم؟!!!!!!!!!!!! :-?? :-? :-" :|

خب سنجش هم دیگه اینقدر نفهم نیست ...

یه مهلتی هست قطعا" واسه این کارا ;)

به نقل از Shalale :
به اينجاش فك نكرده بودم :-?

اي خدا.... #-o

اميدوارم فكر اينجاشو كرده باشن

به نقل از Shalale :

مدرسه و آموزش پرورش واسه چی ؟ دقیقا باید چیکار کنیم ؟

به نقل از نیرمـا)΄ :
مدرسه و آموزش پرورش واسه چی ؟ دقیقا باید چیکار کنیم ؟

منم م3 شما! ;D نمیدونم باش چکا کنیم دقیقن

ولی میدونم یاس بریم مدر3، پرونده اینا بگیریم..ببریم آموزس پرورش مهر و امضا کنه و ایناا...یعد بریم دانشگاه ;D

اینا میگن 5شنبه میاد همون 4 شنبه از ساعت 12 به بعد میاد روسایت واسه کارایی هم که باید انجام بدید برید سایت دانشگاه هایی که فک میکنید درصد قبولیتون توش بیشتره همه ی کارایی که یه جدیدالورود باید انجام بده نوشته من که مطمئنم کدوم دانشگاه قبول میشم رفتم کارامو کردم تازه برنامه ی سال تحصیلیم هم رفتم نگاه کردم ;D

به نقل از H.AFSHARI :
اینا میگن 5شنبه میاد همون 4 شنبه از ساعت 12 به بعد میاد روسایت واسه کارایی هم که باید انجام بدید برید سایت دانشگاه هایی که فک میکنید درصد قبولیتون توش بیشتره همه ی کارایی که یه جدیدالورود باید انجام بده نوشته من که مطمئنم کدوم دانشگاه قبول میشم رفتم کارامو کردم تازه برنامه ی سال تحصیلیم هم رفتم نگاه کردم ;D

الان مثلن علوم پزشکی تبریز همچین چیزی داره؟! نداره که ;D :|

سلام.یه سوال دارم که البته شاید برای بعضی دوستان واضح و مبرهن(؟) باشه اما جواب بدید خو!
توی هر ترم علاوه بر شهریه خوابگاه دانشجو چه خرجای دیگه ای داره و کجا ها باید پول بپردازه؟ چقدر باید پول دم دستمون باشه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا