- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان دو/یک
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- روانشناسی
پاسخ : رفتگران طبیعت سمپادیا

--------
دوستانی که اعلام آمادگی می کنید لطفاً مکان هایی که در نظر دارید و به نظرتون نیاز به پاکسازی داره هم بگید.
هر کسی هم که می خواد مسئولیت هماهنگی هر شهری رو قبول کنه. به من اعلام کنه که افراد اون شهر باهاش هماهنگ کنند که اگر افراد به حدّ نصاب رسید برگزار بشه.
همون عواقبی که گفتی
------------
من خودم یه ایده دارم نظرتون رو دربارش بگید میشه با گروه های رفتگران طبیعت استان ها همراه بشیم که صفحه فیسبوکشون توی تاپیک رفتگران طبیعت هست. این طوری خیلی شاید راحت تر باشه برگزاریش
اون برنامه سمپادی بودند نه سمپادیا! ما قرار نیست کاری که اون ها انجام دادند رو انجام بدیم کهبه نقل از Xibir :طبق گفته ی دوستان در دوره ی قبلی این برنمه هر کاری انجام شده یه جز جمع کردن زباله !
مثل دفعه ی قبل میشه که مثلاً جرئت حقیقت و جوجه درست کردن میشه نقطه ی کمال برنامه .
از ما گفتن بود . این بچه ها حرف رو زیاد دارن ولی عملشون تعریفی نداره .

--------
دوستانی که اعلام آمادگی می کنید لطفاً مکان هایی که در نظر دارید و به نظرتون نیاز به پاکسازی داره هم بگید.
هر کسی هم که می خواد مسئولیت هماهنگی هر شهری رو قبول کنه. به من اعلام کنه که افراد اون شهر باهاش هماهنگ کنند که اگر افراد به حدّ نصاب رسید برگزار بشه.
اطراف خیابون ها برای این کار خطرناک نیست؟ اصولاً جمعیت زیاد توی خیابون نظر پلیس و غیره رو هم جلب می کنه.به نقل از ســـرونــاز :من یه پیشنهادی دارم ؛ شاید یکم عواقب داشته باشه اما میشه روش فکر کرد .
میگم جای اینکه بریم مکان هایی مثل دامنه کوه و اطراف جاهای دیدنی رو تمیز کنیم ، بریم بگردیم خیابون های پر رفت و آمد و همچنین کثیف شهر هامون رو تمیز کنیم .
به نظرم اینکار باعث میشه تا اولا کارمون بیشتر تاثیر گذار باشه . همچنین خبر رسانی بیشتری از کارمون میشه . وقتی ما در جلوی جمعی اینکار رو بکنیم ، قطعا تاثیرگذار تر خواهد بود .
همچنین میتونیم برای تاثیر بیشتر نوعی کارت رو تهیه کنیم با چنین نوشته هایی : « من یک دانش آموزم » و امثال این . که اینطور خب شاید بازم تاثیر بیشتری داشته باشه .
البته بازم ذکر کنم که اینکار نیاز به مقدمات بالایی داره .
همون عواقبی که گفتی

خوب واقعاً سخته بخوایم این جمعیت رو که اکثراً هم دانش آموز هستند تا اون جا هم برد. من خودم ایده دربندسر [nb]من همین دو هفته پیش رفتم وحشتناک کثیف بود[/nb]رو داشتم ولی یه مقدار از شهر دوره مگر این که اتوبوس بگیریم دسته جمعی بریم هماهنگیش مشکل میشه.به نقل از تـارا :همیشه که میریم شمال تو فکرم میاد که با یه سازمانی هماهنگ شه یه روز کل جاده رو ببندن ملت رو تیکه تیکه پیاده کنن تو جاده تا تمیز کنن.این عباس آباد خصوصا خیلی حیفه!
حالا نمی دونم درین حد پایه هستین که بخواین همچین کار عظیمی برگزار کنید یا نه ولی نشد هم در همون حد خودمون میشه جم کنیم.فقط باید یه هماهنگی بشه و فرهنگسازی بشه که باز برنگرده به اون اوضاع قبل.
ایده خیلی عالیه
------------
من خودم یه ایده دارم نظرتون رو دربارش بگید میشه با گروه های رفتگران طبیعت استان ها همراه بشیم که صفحه فیسبوکشون توی تاپیک رفتگران طبیعت هست. این طوری خیلی شاید راحت تر باشه برگزاریش

[/nb] هماهنگیش که این جاست مگه میتینگ های سمپادیا رو سمپادی های دیگه هم میاند؟