رفتگران طبیعت سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Zed
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا در صورت برگزاری رفتگران طبیعت سمپادیا حاضر به شرکت هستید؟

• بله

رای‌ها: 127 83.0%
  • خیر

رای‌ها: 26 17.0%

• رای‌دهندگان
    153
پاسخ : رفتگران طبیعت سمپادیا

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
بچه ها من حاضرم ;D
حالا فقط یکی بهم بگه چی کار باید کرد؟ ;D
تو تاپیک شهر خودتون اعلام کنید، ببینید چند نفر تمایل دارن بیان و ببینین کسی هست که مسئولیت هماهنگی کار رو به عهده بگیره بعد به من اطلاع بدین براتون تاپیک میزنم و اطلاع رسانی میکنم.

هر کسی باید خودش برای خونش و شهرش یک رفتگر باشه

تاپیک خیلی خوبه چرا خلوته اینقدر ؟

به نقل از namira :
تاپیک خیلی خوبه چرا خلوته اینقدر ؟
در صورتی که بچه‌ها خودشون هم بخوان، می‌تونیم برنامه بذاریم براش. ;;)

به نقل از حمیـده :
در صورتی که بچه‌ها خودشون هم بخوان، می‌تونیم برنامه بذاریم براش. ;;)

خب چرا برنامه نمیذارید؟
اگه باشه که خوبه 8-^

• لایک
امتیازات: M.H.R

به نقل از لیـلآ :
خب چرا برنامه نمیذارید؟
اگه باشه که خوبه 8-^

به نظرم کنار بکش لیلا. :-" مثلِ پارسالِ من ضایع می‌شی از بچه های قم کسی پایه نیست. مخصوصاً این‌که دخترا با مختلط بودنِ داستان مشکل دارن و اگه هم که همه دختر باشیم می‌گن امنیت نداره و نمی‌آن. -_- #اسپم.

به نقل از لیـلآ :
خب چرا برنامه نمیذارید؟
اگه باشه که خوبه 8-^
ببین اول اینکه باید یه نفر داوطلب بشه، مسئول هماهنگی‌ها باشه. مکانش رو تعیین کنه، زمانش، چگونگی رفت‌وآمد، در صورت نیاز تغذیه و اینا ( که خب میشه گفت خود بچه‌ها بیارن. ) . دوم اعلام آمادگی حداقل 3 نفر برای این کار! :د

شما ببین اگه می‌تونی اینا رو پیدا کنی چرا که نه! خیلی وقته جای این کار خالیه تو سایت. ;;)

به نقل از حمیـده :
ببین اول اینکه باید یه نفر داوطلب بشه، مسئول هماهنگی‌ها باشه. مکانش رو تعیین کنه، زمانش، چگونگی رفت‌وآمد، در صورت نیاز تغذیه و اینا ( که خب میشه گفت خود بچه‌ها بیارن. ) . دوم اعلام آمادگی حداقل 3 نفر برای این کار! :د

شما ببین اگه می‌تونی اینا رو پیدا کنی چرا که نه! خیلی وقته جای این کار خالیه تو سایت. ;;)

خب پس من تو تاپیک شهر خودمون اعلام میکنم اگه قرار بود باشه میگم اینجا ;;)

به نقل از Suspicious Girl :
به نظرم کنار بکش لیلا. :-" مثلِ پارسالِ من ضایع می‌شی از بچه های قم کسی پایه نیست. مخصوصاً این‌که دخترا با مختلط بودنِ داستان مشکل دارن و اگه هم که همه دختر باشیم می‌گن امنیت نداره و نمی‌آن. -_- #اسپم.

نه اصن راه نداره :-"
من سعیمو میکنمB-)

داشتم به این فکر می‌کردم یه برنامه برای تهران بذاریم ولی مکان مناسبی به ذهنم نرسید.
من دیروز رفته بودم یکی از ده‌های رودبار قصران اون طرف‌ها در حد تأسف باری زباله داره. ولی ازون جا که مشکل رفت و آمد داره نمی‌دونم می‌تونه گزینه خوبی باشه یا نه.
کاش این پست دیده بشه و اگر گزینه‌ای که دسترسی بهش راحته پیشنهاد بشه برای این کار.
1a.jpg

من از همین تریبون اعلام میکنم ک اگ بچه های ------گرگانی------ بخان برین منم همکاری میکنم و حاضرم مسوولیت محول شده هم بقبولم!
تا هوا خوبه بیاین بریم طرح خوفیه اجر اخروی داره :D

عاشق اون 21 نفرم :D
اگه اصفهان بود منم هستم :لایک

بچه ها بچه ها
این تاپیکو جدی بگیریم و بکنیم این کار رو
نیاز به هماهنگی خیلی دقیق داره چون طبیعت قرار نیست جلوی خونه هامون باشه و احتمالا مشکل بشه هماهنگ شد .
اما خب
کسی میخواد عمل کنه ؟
میتونیم به صورت آزمایشی دو تا نماینده تو دوتا استان انتخاب کنیم ، حتی لوگو هم طراحی کنیم واسه خودمون و نفرات جذب کنیم . حتی میتونه مهم‌ نباشه اعضاش سمپادی باشن یا عضو این سایت . همین که هسته ی کار و نماینده ها اینجا سازماندهی بشن باشن خیلی خیلی خوب میشه

بچه ها بچه ها
نیاز به هماهنگی خیلی دقیق داره چون طبیعت قرار نیست جلوی خونه هامون باشه و احتمالا مشکل بشه هماهنگ شد .
اما خب
کسی میخواد عمل کنه ؟
میتونیم به صورت آزمایشی دو تا نماینده تو دوتا استان انتخاب کنیم ، حتی لوگو هم طراحی کنیم واسه خودمون و نفرات جذب کنیم . حتی میتونه مهم‌ نباشه اعضاش سمپادی باشن یا عضو این سایت . همین که هسته ی کار و نماینده ها اینجا سازماندهی بشن باشن خیلی خیلی خوب میشه
من فقط در صورتی میام که صبح خیلی خیلی زود بریم مثلا ساعت 6،6:30 اونجا باشیم ، دیرتر باشه وقت نمیکنم که بیام :-"""

بچه ها بچه ها
اما خب
کسی میخواد عمل کنه ؟
میشه دوباره؟!

پشمام این! ما یه بار چندین سال پیش رفتیم مشد واسه همین برنامه با بچه ها فک کنم! یادمه عکساش رو هم گذاشته بودن! یادش به خیر! :))

به یک لیدر جهت پیکر بندی اینجا نیازمندیم

Back
بالا