پاسخ : سمپادی های دانشگاه فردوسی
به نقل از M.Sh :
ینی کل مهندسیا فردا امفی تئاتر اند؟! اونقدرا بزرگ نبود ها
مهندسی 4 تا سالن آمفی تئاتر داره ، اونی که شما روز ثبت نام بودین سالن شماره 1 بود ...
+ صحبت های مسئول جهاد ترکونده گویا !! خطاب به سیدین بوده خیلی از حرف هاش که تازگی دانشکده مهندسی رو به گند کشیده ...
از جمله اقدامات اخیر ایشون که خیلی هم اعتراض بچه ها رو در پی داشته ، جدا کردن و تفکیک جنسی جهاد دانشگاهی ، انجمن های علمی و شواری صنفی و ... بوده !!!
اردوی معارفه ی شما ها بوده ، بچه های ما و ترم بالای ها میگفتن همه اون عقب سالن موقع صحبت های این دست میزدن و تشویق میکردن ...
من خودم متاسفانه کلاس داشتم و بعدش هم درگیر حذف و اضافه بودم و نشد بیام ... از دست دادیم ... کلی میخندیدیم اصلا ...
× دوستان باتوجه به اینکه واحد های مهندسی کلاس هلاس هاش پر شد مشخصه که واحد هاتون رو بهتون دادن !!!

توی بخش آموزش و برنامه کلاسی تون برین ببینین چیا بهتون دادن ...
اگر احیانا استاد خاصی مشکلی داشت یا میخواستین درسی اضافه کنین میتونین تا 1 ام که حذف و اضافه هست اینکار رو انجام بدید .
+ ریاضی1 دخترا مهندسی ، یه عده با کیمیا نارنجانی همسر دکتر میرزا وزیری خودمون هستن اگر اشتباه نکنم ...
+ آقا این اردوهای فرهنگی و حرم و اینا میگن الزامی هست ، من حقیقت خودم سال قبل حرم رو نرفتم و مشکلی هم برام پیش نیومد و هیچ گونه برخودی یا سوالی حتی نشد که چرا نیومدی ...

( :-بدآموزی )
اما خب اون اردوی تفریحی و اینایی که میزارن و به اسم میاثق مهر رو برید بد نیست ، هم اینکه با بچه های گروهتون و هم رشته تون آشنا میشید ، هم اونجا همه ی نهاد های مختلف دانشگاه حضور دارن و میتونین با اون ها آشنا بشید ، هم مسئولین هستند و جلسه ی پرسش و پاسخ با مسئولین هست و در مجموع برای آشنایی بدک نیست ...