• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه‌های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های دانشگاه فردوسی

به نقل از حـــــجـــــت 73 :
خب اين همايش معنوي ميثاق مهر هم که لغويد !! :)

مطمئنی؟ چرا ؟؟! #-o

فک کنم امسال همه درسا رو چه عمومي چه پايه و چه تخصصي رو تفکيک جنسيتي کردن :o واسه همين زمان بندي کلاسا داغون شده !!! ~X(

سال قبل هم اینجوری بود ... :دی
تا حدی که بتونن و ممکن باشه جدا میکنن ... :دی

اما خبمعمولا ترم اول خیلی برنامه ها مزخرف میشه و مثلا هر روز یه کلاس صبح زود دارین و یکی عصر !!! اما خب از ترم های بعد که خودتون انتخاب واحد کنین تا حدودی میتونین بهتر برنامه ریزی کنین ... :دی

آقا نيما : بعدش يه چيزي الان من عمرانم ۱۴ واحد گذاشتن فعلن !!! تو اين چارت درسي عمران معمولا نقشه کشي رو واسه عمرانيا ترم اول ميزارن ولي امسال واسه ما زمين شناسي مهندسي گذاشتن. حتي تو حذف و اضافه هم درسي به اسم نقشه کشي نبود !!!
بعد ما وروديان ما ترم اوليا ميتونيم اصن حذف و اضافه بکنيم اصن ؟؟!! اگه ميشه توصيه تون اينه که اينکارو بکنيم يا نه مثلا چند واحد اضافه کنيم ؟؟؟! عمومي اضافه کنيم يا اختصاصي ؟؟ کلا يه توضيحي در مورد اين پديده حذف و اضافه بدين !!! ;D هر درسي هم که ميبيني خوبه واسه ترم اول به خاطر همين تفکيک جنسيتي کلاسا زمانش با بقيه کلاسامون تداخل داره !! X-(
از لحاظ مقررات آموزش کل نمیتونین . اما خب از لحاظ سیستمی و اینکه این قابلیت رو داشته باشید آره ! من خودم سال گذشته نقشه کشی صنعتی 1 رو حذف و اضافه برداشتم .
مهندسی کمی هم بی در و پیکیر هست ، رئیس آموزش کل دانشگاه میگفت حق ندارین بردارین ، آموزش مهندسی میگفت اگر چیزی میخواین و خالیه برین بردارین و من دیگه واحد نمیدم بیشتر بهتون !!
من توصیه میکنم ترم اول بین 14 تا 16 واحد بردارین . ;D

در ضمن ما رياضي ۱ مون هم با آقاي حامد نجفيه . استاد خوبين در کل ؟؟ البته خيلي جوونن !!! ;D
حامد نجفی بد نیست ، یعنی درس دادنش خوبه ، نسبت به حضور و غیاب و تاخیر سخت گیر نیست . ( در حالی که مثلا پرویزی حتی یک دقیقه تاخیر داشته باشی و بعد از استاد برسی به هیچ عنوان راه نمیده و ... )
اما خب توی بحث نمره دادنش زیاد تعریفی نداره و خیلی خوب نمره نمیده !
اصولا ریاضی یک هم خب زیاد میفتن ، سال قبل هم خیلی از بچه ها از نجفی بابت این قضیه شاکی بودن ... زیاد انداخته بود کمی ...
ولی خب اگر از اول ترم کتاب رو بگیرین و باهاش پیش برین و بخونین و اینا مشکلی واقعا نخواهید داشت . :دی

• لایک
امتیازات: hh73
پاسخ : سمپادی های دانشگاه علوم پزشکی مشهد

به نقل از SS201 :
نه عزیزم من نگفتم شوخیه
اما اگه جدی باشی میشه
دوستان من امروز از اموزش سوال کردم گفتن بهمنیایی که رتبشون زیرصده حالا کشوری یامنطقه نمیدونم میتونن عوض کنن احتمالزیاد
اره دورقمیایی که اعتراض نوشته بودن مهری شدن.

اوهوم منم مهر شدم >:D<

بچه ها کلاسا از کی شروع میشه؟؟؟ :-? :-? نمیشه من از شنبه هفته دیگ بیام؟؟ :-" :-" :-"

به نقل از زهــــــــــــــــــــــــرا :
اوهوم منم مهر شدم >:D<

بچه ها کلاسا از کی شروع میشه؟؟؟ :-? :-? نمیشه من از شنبه هفته دیگ بیام؟؟ :-" :-" :-"
کلاساازشنبه هفته بعدشروع میشه.بازم زنگ بزن ازدانشکده بپرس

• لایک
امتیازات: zmaa

میدونم یه سوال بپرسم همه بچه های اینجا خفم میکنند :-"(الخصوص کسی که باید جواب بده :-")

خب شعورم نمیرسه اینجا جای این سوالها نیس :-"

برای اپلای گرفتن از دانشگاه مشهد چجوریاس؟؟؟ 8-^

:-"

دوستان تبریک <:-P <:-P <:-P >:D< >:D< >:D< :-* :-*
دورقمی ها و هیئت علمیا و المپیادیا کارشون درس شد

و ما بدبختایی که دستمون به هیچ جا نمیرسه نه
ینی خدایی کسی که 100 شده 200 شده نسبت به کسی که 600،700 شده هیچ پوئن مثبتی که نداره هیچ اوضاشم داغونتره
به یارو میگم میگه برو از خداتم باشه
بهش میگم میگه برو برو
ینی واقعا موندم چی بگم
به اون یکی میگم میگه 4 ماه بمون خونه به مامانت کمک کن(البته ایشون مسئول نبودن و پدر یکی از بچه ها بودن)
دیگه این عدالت واقعا زیبا منو به وجد اورد
خوشحال شدم واقعا که کار شما ها حداقل درس شد شما دیگه اگه درس نمیشد خیلی بد بود >:D< >:D< >:D< =D> =D> =D> <:-P <:-P <:-P

شیمی ها برنامه نویسی دارن
شمام دارین؟ :-?

به نقل از zeinabt :
میدونم یه سوال بپرسم همه بچه های اینجا خفم میکنند :-"(الخصوص کسی که باید جواب بده :-")

خب شعورم نمیرسه اینجا جای این سوالها نیس :-"

برای اپلای گرفتن از دانشگاه مشهد چجوریاس؟؟؟ 8-^

:-"

توی ایران تنها 2 تا دانشگاه شریف و تهران هست که به دلیل نام دانشگاه و شناخته تر بودنش و حسن سابقه ی دانشجوهاش در بعضی دانشگاه ها مزیتی برای اپلای کردن ایجاد میکنه و سایر دانشگاه ها ایران از این لحاظ حقیقتا تفاوت خاصی ندارن .
بحثی که بیشتر توی این موارد برای اپلای کردن اهمیت پیدا میکنه سوابق پژوهشی و معدل و ... هست .
در هر صورت دوستان زیادی رو میشناسم بازم که کارشناسی فردوسی بودن و در مقاطع بعدی دانشگاه های خارج از کشور اپلای کردن و موافقت شده ...
اما خب طبیعتا ممکنه دانشگاه های خیلی تاپ مثل ام آی تی و استندفرد و اینا امکان پذیر نباشه زیاد !!! :دی

یه برنامه امتحانی دادن بهمون
نوشتن روز امتحان : صفرم
چرا دقیقا؟

به نقل از khadijeh1998 :
واقعاااااااااااااااا درست شد؟؟؟؟
خداروشکر منم خیلی براتون دعا کردم جدا مگیما >:D< 8-^ 8-^

<:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
میشه برا ما ها هم دعا کنی؟ :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

• لایک
امتیازات: zmaa
Back
بالا