• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه‌های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های دانشگاه فردوسی _ سوال ؟!

به نقل از Fitz William . Darcy :
آقا حالا ک جواب داده شده یسری چیزا ، کسی درباره اون همزمانیِ کلاس ها حرف نـزد چرا ؟! :-?
می‌شه به این گزینه فکر کرد که اشتباهی رخ داده یا بعدن قراره اصلاح بشه؟!

پاسخ : سمپادی های دانشگاه فردوسی

به نقل از _نسیم_ :
این تذکر هم راستش هرچند خوشایند نیست ، اما اگر یک ترم بگذره خودتون هم به این نتیجه میرسید که ضروری هست . چون به یه عده اگر رو داد با یه وضعی میان دانشگاه که ... :|

بله بله قبول دارم،بعضیا متاسفانه.... :|
دانشکده معماری از این خبرا نیست. اونجا همه دوستن کسیم کاری به کار بقیه ندارن. لباس و این داستنام خیلی راحت تر از بقیه دانشکده هاست. کلا محیط بازتریه.

برنامه کارگاهام اینجوریه که شما 4 ساعت وخ داری کاری رو انجام بدین. دیگه بچه ها بینش هروخ خواستن میرون بیرون به بقیه زندگیشونم میرسن.یعنی اینجوری نیس 4 ساعت پشت بند بشینی پشت صندلی

به نقل از Mysterious Quéèn :
می‌شه به این گزینه فکر کرد که اشتباهی رخ داده یا بعدن قراره اصلاح بشه؟!
در همین راستا، امروز به آموزش مراجعه‌کردیم و برنامه‌مون اصلاح‌شد. :)

در همین راستا، امروز به آموزش مراجعه‌کردیم و برنامه‌مون اصلاح‌شد. :)

جدی؟! هی من گفتم برم آموزشا ؛ آخرم حواسم نـبود و نـشد :|

پ حتما فردا قبل از هر کاری اول میرم آموزش برای همون مورد کلاس فردا عصرمون !! :-"

.

صرفا جهت بالا اومدن تاپیکمون!! :-"
______

فیزیک1 که تشکیل نـشد ساعت 10 .. بعدم علاف بودیم و چرخیدیم و .. با بروبچ تا 12 شه و بریم آمفی تئاتر برا این کلاسای مجازی.

جالبی کار این بود ک روی برد راهرو، زده بودن جلسه توجیهی، هم زبان و هم فارسی عمومی .. اما طرف آموزش، زده بودن فارسی فقط! و خب آخرم فارسی بود صرفا => الان من فردا 12 صرفا برا نیم ساعت توضیحات احتمالی استاد زبان، پاشم برم دانشگاه درحالیکه کلاسم نـدارم ؟! :-? :|
...
رفتم آموزش میگم کلاسامون تداخل داره، گفت تا فردا درست میشه .. گفتم کدومو بریم امروز پس؟! گفت اندیشه1 .. گفتم مکان/زمان کلاس نوشته توسط دانشکده باید اعلام شه! گفت پ هیچی دگ ؛ برید خونه!! :-"

خلاصه امروز کلا کلاسا همگی پَر !!!

پ.ن: غذای سلف هم خوب بودا. لااقل ماهی ش اینطور بود .. تا بعدیا چی باشن! ;)

.

ما از شنبه واسه اصلاح برنامه گفتيم نصف بچه ها اصلاح شدن،مال من اصلاح نشده :|

يه سرى کلاس هم داريم که مکانش مشخص نيست.

ما از شنبه واسه اصلاح برنامه گفتيم نصف بچه ها اصلاح شدن،مال من اصلاح نشده :|

يه سرى کلاس هم داريم که مکانش مشخص نيست.

میگم دگ؛ الان اندیشه1 ما هم مکانش مشخص نیس .. فیزیک1 استاد نـداره و اینا هس دگ فعلا!!
....
سرشون شلوغ بوده ;D اصلاح میکنن حالا!

پ.ن: کلاست تموم شد و .. ؟! آخه الان باید کلاس باشی ک تو !!! :-"

میگم ترم1 بودنم سخته ها! جوّ کمی سنگینه اصن هرجای جدیدی ک قدم میذاری .. بخصوص اگ تنها بری!
.

به نقل از Fitz William . Darcy :
میگم دگ؛ الان اندیشه1 ما هم مکانش مشخص نیس .. فیزیک1 استاد نـداره و اینا هس دگ فعلا!!
....
سرشون شلوغ بوده ;D اصلاح میکنن حالا!

پ.ن: کلاست تموم شد و .. ؟! آخه الان باید کلاس باشی ک تو !!! :-"

میگم ترم1 بودنم سخته ها! جوّ کمی سنگینه اصن هرجای جدیدی ک قدم میذاری .. بخصوص اگ تنها بری!
.
استاد فيزيکى نصييبمون شده که گويا اولين باره داره درس مى ده؛اين قدر امروز بچه ها پيچوندنش که 3 تعطيل کرد کلاسو و الان علافم تو دانشکده.:-"

منم با يکى از دوستان برقيم (عکبر) اين ور اون ور مى رم تا بشه. :))

5 دقیقه به شروع کلاس ساعت 4 ک خونه هم بودم ؛ متوجه شدم اندیشه1 تشکیل میشه!!! کار نـدارم خوابیدم و اینا؛ با از دست دادن جلسه اولم اصن مشکلی ندارم .. ولی این چه وعضه واقعا؟! :-?? :-"

صبح و ظهر دوبار رفتم آموزش تاکید کردم چه کنیم، گفتن هیشکدوم نـیست و برید خونه!! تا 2 هم دانشکده بودم، اطلاعیه ای درباره مکان/زمان تشکیل اندیشه1 نزده بودن ؛
بعد دمِ ساعت 4 رفتن اطلاعیه زدن تو دانشکده ک اندیشه1 در فلان کلاس تشکیل میشه ..

پ.ن: ولی دو هم رشته ای پیدا کردم خوابگاهی، اونجا نزدیکن و میرن - میان خبرارو میدن بهم. همینش خوبه! ;)

بچه های مکانیکمون گفتن استاد فیزیک1 گفته اگ خواستین، هالیدی بگیرین و تمریناشو حل کنین .. یعنی اصراری هم نـداشته!! حالا منتظرم ببینم استاد ما چهارشنبه چی میگه؟!
الان هالیدی های المپ فیزیکمو دیدم، ویرایش پنج اند .. چقدر با این ویرایش 8 ک جدیدترینه ظاهرا، تفاوت داره ؟! :-?

.

دخترای مهندسی صنایع با آقای شریفی کلاس دارن به‌شون گفته هالیدی بگیرن و خیلی هم رویِ حلِ کردنِ تمرین‌ـاش تاکید داشته.

استادِ فیزیکِ ما هم تغییر کرد، آقایِ کمپانی نیستن؛ خانومِ قاآنی‌ تدریس می‌کنن.( 8-| )

Back
بالا