• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه‌های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های دانشگاه فردوسی

البته آخر ها هم برید مشکلی پیش نمیاد! کل کار منم (از نوبت گرفتن تا دریافت کارت دانشجویی) که شماره ام ۱۸۰ بود، یک ساعت و نیم طول کشید حدوداْ.
البته از من اون گواهی «فراغت از تحصیل» رو هم گرفتن.
عکس هم نخواستن اصلا.

یک سوال:
اکسس پوینت های اینترنت دانشکده مهندسی همیشه روشنه دیگه؟ پس چرا امروز تو سالنی که برای ثبت نام درنظر گرفته بودن، هیچ شبکه‌ای پیدا نمی‌شد؟ (گوشی من که پیدا نکرد)
ترفند خاصی داره؟ یا از عمد اون اکسس پوینت مخصوص اون سالن رو خاموش کرده بودن؟

یکی از دوستانم که صبحِ زود رفته بود به من توصیه کرد که حدود 11 اینا برم، گفت اون موقع که بری زود کارت راه می‌اُفته و اینا.
گفت خیلی از بچه‌ها واسه خاطرِ نگرانی صبحِ زود می‌رن برای همین شلوغ می‌شه و دیر کارت راه می‌اُفته.

کل کار همون 1 تا 1.5 ساعته حداکثر! منتها از فرط بیکاری، و براساس نظریه نسبیت و .. !! شما زمان برات مثل همه نـمیگذره! :-" ;D

فرق خاصی هم شاید نـداشته باشه با این اوصاف پس ک کِی بری! منتها صبح خوبیش اینه ک تا ظهر اونجا نـیستی و 10 اینا تمومه! شاید همین؟! :-?

بطور خلاصه ، از شماره 20 ک نوبتش بود و ما رفتیم تو آمفی تئاتر، تا 82 ک من بودم؛ 1 ساعتی علاف بودیم! حالا حساب کن دوستِ من ک موقع ورود 70 اینا رسید و شماره ش حدود 160 بود، چقد باید علاف باشه حدودا ؟!

البته از من اون گواهی «فراغت از تحصیل» رو هم گرفتن.

جدی؟! چرا اینجورین اینا ؟! ما ک فقط 4 مدرک اصلی رو دادیم!!! :-??

بمن اول گفت ریز نمرات دیپلم، بعد ریز نمرات پیش، بعد گفت مدرک دیپلم و گواهی پایان دوره پیش .. دگ چیزی نـخواست خودش و منم تاکید کردم همیناس؟! گفت آره تمومه!

پ.ن: سجاد هم ک با من بود، همینارو داده فقط !!

یکی ک امروز دیدم و فک کنم آشنا !! بود ؛ گفت با سال بالاییا مشورت کن .. الان ک زمان حذف و اضافه ست (29 تا 31 شهریور) ، گاهی میگن بعضی درسارو میشه و بهتره ترم 1 بگیری مثلا!

خب الان هنوز به ما برنامه درسی و امکانات اینجوری رو تو بخش آموزشی پرتال نـدادن ک! نـمیشه کاریش کرد مثلا ؟! :-?

.

این فنی رو چرا تو بیابونا ساختن؟ حداقل 4 بار از در باهنر رفتم تا علوم و برگشتم 8-| جالب بود از هر کی می پرسم یه جور آدرس می ده. رفتم میدون با هنر همین طور سیخ ایستادم زنگ زدم دوست سال بالایی م برداشت بردم :-" :))
بعد به من کارت ندادن، مشکلی نیس نه؟

آقا زمینای ورزشی دانشگاه تون عــــــــالی بود، تازه زمین تنیس رو هم دیدم، شاخ درآوردم! ;D

امکانات تون بالاست ها!!!

(دانشکده روانشناسی فکر کنم مارو برده بودند واسه فوتبال)

بچه هایی که مهندسی شیمیه فردوسی آوردن میشه یگن رتبشون چن بوده؟؟؟

سلام
منم نرم افزار فردوسی ورودی 93

امروز گفتن 15-16 واحد میدن :-<

برنامه کلاسی رو کی میزنن؟

به نقل از Bentolhoda :
سلام
منم نرم افزار فردوسی ورودی 93

امروز گفتن 15-16 واحد میدن :-<

برنامه کلاسی رو کی میزنن؟

الان برا تعداد واحدا غصه میخوری؟! :-? ;D

همه جا همینه! ترم یک بین 16 تا 18 نهایتش میدن بطور معمول .. بخصوص ک ترم هم برا ما دیرتر شروع میشه کمی، و خب هنوز به جوّ و .. عادت نـداریم + یسری درسا پیش نیاز و اینا دارن،

کلا بد نـیس همین تعداد واحد بنظرم. غصه خوردن براشو ک دگ اصن درک نـمی کنم !! :-"
_______

برنامه کلاسی؟! سوال خوبیه .. نـمیدونم !! :|

تو همین هفته ولی باید بزنن قاعدتا ؟! :-??

.

به نقل از Fitz William . Darcy :
الان برا تعداد واحدا غصه میخوری؟! :-? ;D

همه جا همینه! ترم یک بین 16 تا 18 نهایتش میدن بطور معمول .. بخصوص ک ترم هم برا ما دیرتر شروع میشه کمی، و خب هنوز به جوّ و .. عادت نـداریم + یسری درسا پیش نیاز و اینا دارن،

کلا بد نـیس همین تعداد واحد بنظرم. غصه خوردن براشو ک دگ اصن درک نـمی کنم !! :-"
_______

برنامه کلاسی؟! سوال خوبیه .. نـمیدونم !! :|

تو همین هفته ولی باید بزنن قاعدتا ؟! :-??

.
یه سال بالایی امروز به من توصیه کرد که وقتی حذف و اضافه شروع شد، یه درسِ عمومی اضافه کنم به درسام. :-??

خانومی که مسئولِ تطبیقِ مدارک و اینا بود گفت از فردا انتخاب واحد برایِ سال اولی ها رو شروع می‌کنن.

Back
بالا