• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه‌های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های دانشگاه فردوسی

دوستان زیاد در قید و بند این شروع زوج و فرد نباشید ! الان که شما تشریف میارید هفته سوم آموزشی حساب میشه و چه شروع فرد باشه و چه شروع زوج تفاوتی نخواهد داشت .
فقط اون کلاس هایی تون که توی برنامه درسی تون به رنگ قرمز هست هفته در میون هستن ! که البته اکثر اساتید کلاس های هفته درمیونشون رو هم ثابت میکنند ! :دی

به نقل از niloooofar :
بچه هایی که مهندسی شیمیه فردوسی آوردن میشه یگن رتبشون چن بوده؟؟؟
تو آرشیو نتایج نوشتن اغلب

۱۸ واحد
آموزش گفت اضافه نمیشه کرد.
مهندسیارو اکثرا ۱۴ واحد و ۱۶ واحد بستن!!
تو یک روز تو یک ساعت دوتا درس هردوتام فرد و سفید(!) ینی چی؟!

49432118053360739412.png

چندتا سوال!
1. اون نوارِ زردِ بالا ساعتِ شروع و پایانِ کلاس هست دیگه؛ نه؟

2.الان شنبه دو تا کلاس با هم هم‌زمان شدن یعنی چی؟

3.به من گفتن شماره‌یِ کلاسا با توجه به راهرو و طبقه و ایناست؛ چه جوریاس؟

پ.ن: طبقِ تقویمِ آموزشی کلاسایِ ترم اولی‌ها از همین شنبه یعنی 5اُمِ مهرماه شروع می‌شه.

میگم وقتی هفته زوج باشه یا فرد، ربطی به کلاس های ثابت نـداره ، پ چرا بازم برا همشون نوشته زوج و فرد رو ؟! واقعا دلیلش چیه ؟! :-?

بعد با این حساب، ما از شروع کلاسا عملا بدون توجه به زوج و فردی ک نوشته، همه رو باید بیایم دگ ؟! (البت بجز بحث یک هفته در میون های 3 واحدی مثلا!)

۱۸ واحد
آموزش گفت اضافه نمیشه کرد.
مهندسیارو اکثرا ۱۴ واحد و ۱۶ واحد بستن!!

18 تا؟! پ چرا یکی از دوستان ک م.شیمی هست و امروز صبح برنامه شو چکید، 16 واحد داشت ؟! تبعیض جنسیتی رخ داده آیا ؟! :-? :-"
________

به من گفتن شماره‌یِ کلاسا با توجه به راهرو و طبقه و ایناست؛ چه جوریاس؟

این لینک پست پارسال نیما درین باره هست تو همین تاپیک ! ;)

پ.ن: فقط یه سوالی! الان ریاضی1 ک نوشته «کلاس 5» با توجه به سه رقمی بودن کلاسها، منظورش چیه و این کلاس، کجاست ؟! :-"
______

همچنان منتظرم یکی بیاد و بگه من دقیقا چیکار کنم این زبان رو ک 6 صبح پای نت تشکیل میشه آخه ؟! ظاهرا عمومی ها اینطور شدن، چون فارسی عمومی بچه های م.شیمی مون هم 6 صبحه و به همین ترتیب!

ازونجا ک هردو 3 واحدی اند؛ این احتمالا به این معناس ک یه هفته شیمی دارین و هفته دگ، ریاضی ؛ یکی در میون! و چون حدس زدن واضحه این موضوع، مثلا قرمزش نـکردن جفتشونو ؟! :-?

پ.ن: یک احتمال دورتر هم میگه شاید کلاس هاش 1 ساعته باشن؟! اما خب خیلی بعید تره و بالایی منطقی تره!

یه مورد دگ یادم رفت! چرا پشت کارت دانشجویی دوستان از رشته های دگ؛ نام رشته رو به لاتین نوشتن اما برا کارت من نـنـوشته ؟! :|

.

همه کلاس مجازی دارن؟! نکنه منم ازین کلاسا دارم خبر ندارم؟! :-?? :-"

**فردا میرین همایش؟!؟ این همایشا همون اردو معارفس !؟؟ :-? :-?

به نقل از _نسیم_ :
همه کلاس مجازی دارن؟! نکنه منم ازین کلاسا دارم خبر ندارم؟! :-?? :-"

**فردا میرین همایش؟!؟ این همایشا همون اردو معارفس !؟؟ :-? :-?

برنامه ت رو ببین اول .. البت اگ ارائه مجازی باشه درسی، تو برنامه نـنـوشته! بلکه توی «گروه های درسی مجاز» باید بگردی دنبال اون درس و ساعت و .. ؛ اطلاعاتشو ببینی!
تا الان ک زبان و فارسی اینطوری بودن !! :-??

پ.ن: راستی شما ک هنوز ثبت نام نـکردین! برنامه هم نـباید داشته باشین علی القاعده ؟! :-? .. پ هیچی فعلا!
_________

فردا ک حرم هست .. اما من بشخصه احتمال زیاد نـرم! چون کار خاصی نیس دگ واقعا + صرفا سخنرانی نجفی و امام جمعه و رئیس دانشگاه و .. ست و شروع نمادین سال تحصیلی ورودی های جدید!! (بماند ک تهران مثلا چندروزه دارن میرن کلاس یا حتا جاهای دگ!!) :-"

.

به نقل از Fitz William . Darcy :
برنامه ت رو ببین اول .. البت اگ ارائه مجازی باشه درسی، تو برنامه نـنـوشته! بلکه توی «گروه های درسی مجاز» باید بگردی دنبال اون درس و ساعت و .. ؛ اطلاعاتشو ببینی!
تا الان ک زبان و فارسی اینطوری بودن !! :-??

پ.ن: راستی شما ک هنوز ثبت نام نـکردین! برنامه هم نـباید داشته باشین علی القاعده ؟! :-? .. پ هیچی فعلا!
_________

فردا ک حرم هست .. اما من بشخصه احتمال زیاد نـرم! چون کار خاصی نیس دگ واقعا + صرفا سخنرانی نجفی و امام جمعه و رئیس دانشگاه و .. ست و شروع نمادین سال تحصیلی ورودی های جدید!! (بماند ک تهران مثلا چندروزه دارن میرن کلاس یا حتا جاهای دگ!!) :-"

.
برنامه دارم آقا،برنامه دارم،الانم دارم میبینمش.... :-w من شمبه کلاس دارم،اما ثبتنام حضوریم هنو معلوم نیس کیه...ولی باتوجه ب "میم"اول فامیلم هفتمه احتمالا...
**زبان کلاس 12....ینی حضوریه

چند تا نکته رو من بگم فکر کنم خیال خیلی ها راحت تر بشه ;D

کلاس های عمومی ، یعنی کلاس هایی که با یک شماره مشخص میشن ، شماره ی 1 تا 5 که البته 5 ممیز هم داره ، تو راه رو عمومی تشکیلی میشه ، یعنی راه دوم طبقه ی دوم !
کلا دانشکده ی مهندسی به صورت یک E هست ، که سه تا راه رو داره و سه تا طبقه ! ;D

یک نکته ی دیگه این که اگه اول برین راهرو مد نظر ، بعد برین طبقه ، بعضی وقت ها اگه اول برین بالا بعد برین سمت راه رو مد نظر به هدف نمیرسین ! ;D

کلاس هایی که ساعتش هنوز مشخص نشده رو میزنن ساعت 6 صبح ، پا نشین 6 برین دانشگاه ، کلاس ها از 8 شروع میشه ، وقتی ساعت و مکان کلاس مشخص بشه خودشون اعلام میکنن بهتون ! ;D

کلاس ها مجازی عموما کلاسی تشکیل نمیشه ، فایل صوتی تو پرتال مجازی هست باید خودتون برین گوش بدین ، بعدش هم میرین امتحان !
vu.um.ac.ir

الان فقط یک سوال برای من پیش اومد ، مگه ثبت نام تموم نشده ؟ ;D

به نقل از _نسیم_ :
**زبان کلاس 12....ینی حضوریه

من چرا مدام یادم میره تو مهندسی نیستی ؟! :-"

خب اون دروس عمومی ک گفتم بصورت مجازی ارائه شده، برای دانشکده مهندسیه! زبان شما رو الان دیدم، همون حضوری و معمولی هستش. (استادتونم فک کنم همین خواجوی باشه؟!)

اینو منم شنیدم از آشناهای تو فردوسی مون .. منتها گفتم و گفتی خودتم دگ! زبان و فارسی غیرحضوری هستش و اینو رسما نوشته => اینطوری نیس ک برای نامشخص بودن ساعت، نوشته باشه 6 صبح صرفا!
...
کلاس ها مجازی عموما کلاسی تشکیل نمیشه ، فایل صوتی تو پرتال مجازی هست باید خودتون برین گوش بدین ، بعدش هم میرین امتحان !
vu.um.ac.ir

الان تو پرتال گفته برا این زبان و .. ک مجازی ارائه میشن، به اینجا مراجعه کنیم ک!! پ این یکی سایتی ک الان دادی چیه باز ؟! :-?
الان تو سوالات متداول این سایتی ک گفتمو دیدم، همین سایتی ک گفتی رو هم معرفی کرده! بالاخره از کدومشون باید وارد سامانه شد و آیا فرقی میکنن و .. ؟!

ولی اگ واقعا اینطوری باشه ک فایل صوتی ش باشه و .. ؛ ک اتفاقا با منطق هم میخونه ؛ خیلی بهتر میشه واقعا.

خدا عمرت بده!! اصن مشکل بزرگی رو حل کردی برام تا حدودی!! >:D< ;D

الان فقط یک سوال برای من پیش اومد ، مگه ثبت نام تموم نشده ؟

ثبت نام مهندسی چرا .. البت برا اونایی ک نـتونستن این هفته ثبت نام کنن، مهلت دادن همین 5 و 6 مهر رو بازم!

اما مثلا نسیم ک الان معماری هس، خب هنوز ثبت نام اصلی شون نـرسیده و این هفته ک میاد ، هستش!!

اینم میدونستما!!

الان ازین عبارت «کلاس های عمومی» دو برداشت میشه کرد خب! برداشت اول ک من تا الان داشتم این بود ک منظور = دروس عمومی مثل همین زبان و غیره! ک اینا دگ غیرحضوری اند الان و منم فک نمیکردم ریاضی1 و فیزیک 1 اونجا تشکیل شه اولش!

اما الان ک فک می کنم ظاهرا میشه معنی عمومی رو اینطور هم گفت ک = کلاسایی ک مشترکه برای عموم رشته ها و جمعیت زیاده و .. !

یا شایدم هردو مثلا ؟! :-?? :-"

.

اینو منم شنیدم از آشناهای تو فردوسی مون .. منتها گفتم و گفتی خودتم دگ! زبان و فارسی غیرحضوری هستش و اینو رسما نوشته => اینطوری نیس ک برای نامشخص بودن ساعت، نوشته باشه 6 صبح صرفا!
...
الان تو پرتال گفته برا این زبان و .. ک مجازی ارائه میشن، به اینجا مراجعه کنیم ک!! پ این یکی سایتی ک الان دادی چیه باز ؟! :-?
الان تو سوالات متداول این سایتی ک گفتمو دیدم، همین سایتی ک گفتی رو هم معرفی کرده! بالاخره از کدومشون باید وارد سامانه شد و آیا فرقی میکنن و .. ؟!

ولی اگ واقعا اینطوری باشه ک فایل صوتی ش باشه و .. ؛ ک اتفاقا با منطق هم میخونه ؛ خیلی بهتر میشه واقعا.

خدا عمرت بده!! اصن مشکل بزرگی رو حل کردی برام تا حدودی!! >:D< ;D
کلا مطمعن باش کلاس ساعت 6 نیست
همه ی اطلاعیه ها تو همون سامانه ی مجازی اعلام میشه ، اگه قرار باشه درسی به صورت کلاس اجرا باشه ، تو وی یو ، اعلام میشه بعد میرین اونجا ، من تا به حال نرفتم ;D

الان ازین عبارت «کلاس های عمومی» دو برداشت میشه کرد خب! برداشت اول ک من تا الان داشتم این بود ک منظور = دروس عمومی مثل همین زبان و غیره! ک اینا دگ غیرحضوری اند الان و منم فک نمیکردم ریاضی1 و فیزیک 1 اونجا تشکیل شه اولش!

اما الان ک فک می کنم ظاهرا میشه معنی عمومی رو اینطور هم گفت ک = کلاسایی ک مشترکه برای عموم رشته ها و جمعیت زیاده و .. !

یا شایدم هردو مثلا ؟! :-?? :-"
این درسایی که میگی اسم کاملا ریاضی عمومی یک ، ریاضی عمومی دو و ...
+ کلا کلاس های عمومی یک سری کلاسه بزرگه که درس هایی که دانشجوهای زیادی دارن اونجا تشکیلی میشه معمولا

Back
بالا