• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه‌های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های دانشگاه فردوسی

به نقل از M.Sh :
پرسیدم از ی سال بالایی حسابداری!19واحد درسته:)

ما الان شنبه بیایم دانشکده،چجوری باید کلاسارو پیدا کنیم؟مثلا شیمی عمومی و ریاضی1 رو باید بریم سالن عمومی دیگه:-؟

کمد چجوری میگیرین:-؟

برو توی بخش آموزش ، برنامه کلاسی ، اونجا شماره های کلاس رو هم نوشته .

کلا یه راهنمایی برای کل دوستان مهندسی میزارم ...
دانشکده مهندسی یه راهرو اصلی و 3 راهرو فرعی متقاطع با اون داره ، اگر از ورودی اصلی دانشکده که سردر دانشکده مهندسی داره وارد بشین ، ابتدای اون راهرو اصلی نگهبانی هست و بعد یه ماکت از دانشگاه سمت چپتون گذاشته شده ، سمت راستتون که یکی از اون 3 راهرو متقاطع هست میره به سمت آموزش ( محلی که امور درسی و مشکلات آموزشی و ... رو میتونین پیگیری و دنبال کنن ) و انتشارات ( کپی فقط ) ، اگر راهرو اصلی رو ادامه بدید میرسین به 2 سالن آمفی تئاتر شماره 1 و 2 ، اگر اون مسیر اصلی رو ادامه بدید باز سمت چپتون یه دکه همراه اول میبینین ، و سمت راستتون اون راهرو دوم متقاطع ، اگر همچنان اون مسیر اصلی رو ادامه بدید میرسید به راهرو سوم متقاطع که به سایت میخوره و سمت چپتون هم که مسئولین دانشکده در رده های مختلف قرار دارن . و ادامه ی مسیر اصلی میخوره به نگهبانی و 2 تا دستگاه خودپردازی که گذاشته شده و در پشت دانشکده .

اما راجع به شماره کلاس ها ...
ببینین کلاس ها کلا 2 دسته هستند ، یا کلاس های عمومی یا کلاس هایی که شماره هایی 3 رقمی دارن !
کلاس های عمومی توی راهرو دوم ، سمت چب ، طبقه +1 برگزار میشه .
اما اون کلاس هایی که شماره هایی 3 رقمی دارن یه الگوی مشخصی داره شماره گذاری هاشون ... اول از همه اینکه همه ی این کلاس ها سمت راست راهرو ها هست و تنها کلاس هایی که سمت چب هستن همون کلاس های عمومی بودن ...
دقت کنین که رقم اول از سمت چپ اون عدد 3 رقمی ( صدگان ) مشخص کننده طبقه کلاس هست ، رقم دومش ( دهگان ) مشخص کننده شماره راهرو هست و رقم یکان اون هم در راهرو و طبقه معلوم شده کلاس رو مشخص میکنه .
فقط توجه داشته باشید عدد اول که برای راهنمایی طبقه است به این صورت هستش که : 1 ( همکف ) ، 2 ( طبقه +1 ) ، 3 ( طبقه +2) ...

با این حساب مثلا کلاس 112 یعنی راهرو اول ، طبقه همکف ( دقیقا رو به روی انتشارات میشه مثلا این کلاس )
یا کلاس 231 یعنی راهرو سوم ، طبقه +1 ...

انتهای اون 3 تا راهرو هم میخورن به راهرو های اساتید و اتاق های انجمن های علمی ... :دی

بازم اگر توضیحاتم مبهم بود یا نفهمیدین و سوالی داشتین بگین ! :دی

+ کمد هم ، بچه های ما که سال گذشته درخواست داده بودن ظاهرا اینجوری که شنیدم تازه این ترم بهشون کمد دادن !!! :دی
اما خب برای درخواستش میتونی بری توی پرتال ، بخش خدمات ، درخواست کمد ... :دی

پاسخ : سمپادی های دانشگاه علوم پزشکی مشهد

منظورم این نبود :)
ببین رقابت انقده شدیده که از همین بهمنی ها هم بتونی ببری شاخ غولو شکستی..دست کم نگیر

به نقل از M.Sh :
پرسیدم از ی سال بالایی حسابداری!19واحد درسته:)

کمد چجوری میگیرین:-؟

کمد از سایت بگیر

این 2 روز اول چه طورا بود ؟؟ :دی
مشکل خاصی توی دانشگاه نداشتین ؟ :دی

به نقل از نــيما :
این 2 روز اول چه طورا بود ؟؟ :دی
مشکل خاصی توی دانشگاه نداشتین ؟ :دی

نیما در نقش بابای دانشگاه :))

جمع کن با این دانشگاهت بابا

رجوع کن به 3 تا حرف بزن اخرم :|

• لایک
امتیازات: farz

همه چی تقریبا چیزیه ک تصورشو داشتم..بجز اینکه فک نمیکردم استادا بگن پیش خوانی پس خوانی،3روز بعد مرور و..:|
کلاسا و استادا خوب بودن..البته هنوز اندیشه1 نداشتم:-"

به نقل از امــیـــررضـــا :
نیما در نقش بابای دانشگاه :))

جمع کن با این دانشگاهت بابا

رجوع کن به 3 تا حرف بزن اخرم :|

من دیدم اینجا خیلی سوت و کور شده برای این پرسیدم ... :)

راستش نظر شخصمیم همین هست . به خصوص ترم های اول و دروس پایه اصلا اساتید قوی نیستن . من خودم به شخصه واقعا از این بابت گله مند بودم .

این بی برنامگی هایی هم که میگی البته بیشتر ترم اول هست معمولا ... چون باید دانشکده های مختلف باهم هماهنگ کنن ، مثلا مهندسی از دانشکده ریاضی استاد میخوان ، دانشکده علوم برای فیزیک و شیمی استاد میخوان ، دانشکده ادبیات برای زبان و فارسی استاد میخوان و ... ! همین قضیه خب برنامه های ترم اول رو معمولا خیلی به هم ریخته و نامناسب میکنه ...

ولی در هر صورت 4 سال قرار هست اینجا باشیم ، من توصیه میکنم از این اول سعی نکنید سر این موضوعات کوجیک کلا از دانشگاه زده بشین یا کلا یه دید نامناسب و ناخوشایندی برای خودتون ایجاد کنین ...

هرچند من به شخصه به نظرم تو حقت این بود که تهران هم قبول بشی ، اما خب ... باید با شرایط ساخت دیگه ...

به نقل از M.Sh :
همه چی تقریبا چیزیه ک تصورشو داشتم..بجز اینکه فک نمیکردم استادا بگن پیش خوانی پس خوانی،3روز بعد مرور و..:|
کلاسا و استادا خوب بودن..البته هنوز اندیشه1 نداشتم:-"
:))
جدی کسی همچین چیزی گفته ؟ :))
کدوم درس ؟ ;D

• لایک
امتیازات: m-h

من بیشتر از اینکه از دانشگاه راضی باشم از موقعیت خونمون راضیم فعلا :))
هی کلاس کنسل میشه،هی من کیفمو می ندازم رو دوشم،میام خونه یه ساعت می خوابم،باز می رم دانشگاه :)) ;D
ناهارای مامان پز نصیبم میشه حتی =P~ 8-^
یه معضلیم که داریم اینه که تعدادمون از پسرا یکمی بیشتره (5برابریم،چیزی نیس که :-") بعد شاکین سر محدودیت مکانی که دارن ;D
کلا راضیم! بسیار خوش می گذرد ;D 8-^

به نقل از نــيما :
جدی کسی همچین چیزی گفته ؟ :))
کدوم درس ؟ ;D

ديروز انديشه ۱ داشتيم . استادش ميگفت فقط همين کتاب جلد صورتيه رو بگيرين . اين مباحثي رو هم که سر کلاس ميگمو واسه جلسه بعد آماده باشين که پرسش ازش صورت ميگيره !!! ضمنا کلاس هم ۵۰ ، ۶۰ نفري هستن :o :-" =))

رياضي ۱ ----> ۱۰۰ نفر ، فيزيک ۱ ---> ۹۰ نفر :o

کلا بر خلاف انتظاراتم فرق چنداني با دبيرستان نداره (حتي در بعضي موارد دبيرستان شاخ تر !!! :) )

البته اين مورد شايد واسه کلاساي ترم اوليا صادق باشه . چون من و دوستم موقع حذف اضافه يه اخلاق اسلامي اضافه کرديم . بعد امروز رفتيم سر کلاس ديديم همه سال سوم يا آخرشونه !!! اصن يه حسي داشتيم !! نصف کلاسم نبودن !!! (بعد واسه کلاساي ترم ۱ نيم ساعت قبل کلاس ميري ميبيني هيچي جا نيس !!! همه از ۱ ساعت قبل ميان :)) ) ولي اين کلاس اخلاق اسلامي بسي حال داد و خنديديم (بر خلاف انديشه۱) . البته استادشم خيلي آدم باحال و خوبي بود !! اينجا آدم احساس ميکرد دانشگاهه !! :)

اصن کلاس با ترم بالاييا يه چيزه ديگس ;D

به نقل از نــيما :
هرچند من به شخصه به نظرم تو حقت این بود که تهران هم قبول بشی ، اما خب ... باید با شرایط ساخت دیگه ...
شما لطف داری
حالا تهران و فعالا بذار کنار

بگو ریاضی 1 و چیکار کنم؟ ;D

Back
بالا