• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه‌های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های دانشگاه فردوسی

یکی از دوستان من با آموزش تماس گرفته و به‌ش گفته شده واسه رشته‌های مهندسی پسرا 27 و 28 و دخترا 29ام شهریور ثبت‌نام حضوری دارن؛
که البته من از صحت این حرفا مطلع نیستم.

فرم تعهد چیه؟! درک نمیکنم... :-" این تعهدات جدیده یا واسه گذشتگانم بوده!؟؟ :-"

الان می‌شه دوستانی که ورودی سال‌هایِ گذشته هستن به ما بگن که آیا این پروسه‌یِ ثبت‌نام اینترنتی رو طی کردن یا نه؟ ;D

×اول این که منظور از ثبت نام الکترونیکی همون لینک "ثبت‌نام الکترونیکی" رو صفحه‌یِ اصلی‌ست؟
اگه آره، وقتی که باز می‌شه با این روبرو می‌شیم.
که نوشته:"قابل توجه پذيرفته شدگان بدون آزمون سال 1393 (استعدادهای درخشان): جهت ورود از شماره شناسنامه خود بجای شماره داوطلبی استفاده نمایید."
پذیرفته‌شدگان بدون آزمون؟

×دوم این که یعنی واقعن این قدر سیستم اطلاع‌رسانی ضعیفه؟
چندنفر خبر دارن که باید این کار را رو انجام بدن؟
من الان باید به 19، 20 نفر زنگ بزنم و خبر بدم.

به نقل از _نسیم_ :
فرم تعهد چیه؟! درک نمیکنم... :-" این تعهدات جدیده یا واسه گذشتگانم بوده!؟؟ :-"

دانشجو هایی روزانه باید تعهد بدن که بعد از تحصیل تو کشور کار میکنن و از دانششون برای پیشرفت کشور استفاده میکنن ، در غیر این صورت مدرک به اونا داده نمیشه ! ;D

به نقل از Mysterious Quéèn :
الان می‌شه دوستانی که ورودی سال‌هایِ گذشته هستن >)به ما بگن که آیا این پروسه‌یِ ثبت‌نام اینترنتی رو طی کردن یا نه؟ ;D

×اول این که منظور از ثبت نام الکترونیکی همون لینک "ثبت‌نام الکترونیکی" رو صفحه‌یِ اصلی‌ست؟
اگه آره، وقتی که باز می‌شه با این روبرو می‌شیم.
که نوشته:"قابل توجه پذيرفته شدگان بدون آزمون سال 1393 (استعدادهای درخشان): جهت ورود از شماره شناسنامه خود بجای شماره داوطلبی استفاده نمایید."
پذیرفته‌شدگان بدون آزمون؟

×دوم این که یعنی واقعن این قدر سیستم اطلاع‌رسانی ضعیفه؟
چندنفر خبر دارن که باید این کار را رو انجام بدن؟
من الان باید به 19، 20 نفر زنگ بزنم و خبر بدم.
بعضی دانشجو ها با چیزایی مثل خارزمی یا المپیاد یا امسال این ها ، با شرایط خاص بدون آزمون میان ، درباره ی شما ها که کنکور دادین نیست ;D

دانشگاه فردوسی هرسال چند هزار تا دانشجو میگیره ، به نظرتون میشه به همه زنگ بزنه بگه بیان ثبت نام مثلا ؟ کسی که قبول میشه خودش باید بره بگرده ببینه چیکار بیاید بکنه دیگه ! ;D

به نقل از A F S H I N :
دانشگاه فردوسی هرسال چند هزار تا دانشجو میگیره ، به نظرتون میشه به همه زنگ بزنه بگه بیان ثبت نام مثلا ؟ کسی که قبول میشه خودش باید بره بگرده ببینه چیکار بیاید بکنه دیگه ! ;D
الان ما کجا باید ثبت‌نام کنیم؟

و این که منظور من این نیست که زنگ بزنن، من می‌گم درست اطلاع رسانی کنن، چرا اطلاعاتِ سایتِ اصلی با بخشِ آموزش یکی نیست؟
چرا سایت به روز نمی‌شه؟
حرف‌م اینه! ;D

قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون سراسری سال 1393 در دانشگاه فردوسي مشهد[/size]
[/color]

ضمن عرض تبريك به مناسبت پذيرفته شدن در مقطع كارشناسي دانشگاه فردوسي مشهد، به اطلاع مي رساند :
تاريخ و نحوه ثبت نام متعاقبا در همين سايت اعلام خواهد شد .خواهشمند است از مراجعه حضوري به دانشگاه قبل از اعلام در سايت خودداري نموده و به اطلاعيه هاي بعدي توجه فرمائيد.مدیریت آموزشی دانشگاه فردوسی
[/size]مشهد
.

بابا سایت دانشگاه که شبانه روزی نیست . طبیعتا یه چیزی وجود داره به اسم تایم اداری و اینکه مسئولین دانشگاه و بخش های مختلف هم کارمند محسوب میشن . از روزی هم که نتایج اعلام شده ، 5 شنبه و جمعه دانشگاه تعطیل بوده و تازه فردا اولین روز کاری هست ! ایشالا قطعا فردا اطلاعیه کامل تری برای نحوه مراحل ثبت نام روی سایت میزارن . مطمئن باشید . :)

+ نگران ثبت نام نباشید . واقعا نیازی به استرس و نگرانی نیست . به موقع وقتی توی سایت اعلام شد ثبت نام اینترنتی تون رو انجام بدید و بعد توی روز هایی که اعلام میشه برای ثبت نام حضوری با مدارکی که انتهای ثبت نام اینترنتی تون اعلام میشه بهتون تشریف بیارید .

بله!
اما بخش آموزش چیزایِ دیگه‌ای نوشته؛
الان همین‌هایی که من امشب باشون دارم تماس می‌گیرن، می‌یان و این اطلاعیه رو می‌بینن و می‌گن خب هنوز که چیزی اعلام نشده و الان روزهاست که دارن همین کار رو می‌کنن.
در صورتی که بخشِ آموزش واسه ثبتِ نام اینترنتی زمان مشخص کرده و سایر مسائل.

@نیما: حرف‌تون درسته اما یه ذره هم حق بدین به ورودی‌هایِ جدید، بالاخره محیط جدید استرس‌هایِ خاصِ خودش رو هم داره.

اون لینک بخش آموزش رو اصلا شما از کجا پیدا کردید ؟ :)))
خداییش تاحالا این سایت رو ندیده بودم ! هرچقدر هم توی سایت اصلی دنبال لینک یا پیوندی به این سایت گشتم چیزی پیدا نکردم ! :))

احتمالا دلیلی داشته که هنوز اون رو توی سایت اصلی اعلام نکردن . این سایت آموزش راستش تازه تاسیس هست و شاید یک دلیل اینکه اونجا هم هنوز اعلام نشده همین بوده که هنوز داشتن مطالبش رو تکمیل میکردن . سال خود ما اصلا همچین سایتی نبود و یک سامانه مجزایی برای ثبت نام ورودی های جدید ایجاد کرد بودند . :دی

به نقل از نــيما :
اون لینک بخش آموزش رو اصلا شما از کجا پیدا کردید ؟ :)))
خداییش تاحالا این سایت رو ندیده بودم ! هرچقدر هم توی سایت اصلی دنبال لینک یا پیوندی به این سایت گشتم چیزی پیدا نکردم ! :))

احتمالا دلیلی داشته که هنوز اون رو توی سایت اصلی اعلام نکردن . این سایت آموزش راستش تازه تاسیس هست و شاید یک دلیل اینکه اونجا هم هنوز اعلام نشده همین بوده که هنوز داشتن مطالبش رو تکمیل میکردن . سال خود ما اصلا همچین سایتی نبود و یک سامانه مجزایی برای ثبت نام ورودی های جدید ایجاد کرد بودند . :دی
دوستان زحمت‌ش رو کشیدن. ;D
در موردِ سال‌هایِ گذشته هم از طریق جستجو مطلع شدم که سامانه‌یِ جداگانه‌ای در نظر گرفته می‌شده.
لینک‌ِ ثبت‌نام‌ش برایِ ورودی‌هایِ بدونِ آزمونه.

حالا امیدوارم فردا اطلاعاتِ دقیق قرار بگیره رویِ سایت.

Back
بالا