• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه‌های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های دانشگاه فردوسی

به نقل از نــيما :
کس دیگه ای فردوسی نبود ؟!

نیما .. :-"

منم ورودی 93 صنایع فردوسی هستم .. ;)
_____

به نقل از _نسیم_ :
عهههههههه یه نفر جواب داد!سلام ;D ;D
زوده واقعا!؟!؟ :o باشه،همچنان رفرش کنان منتظر میمونیم! :|
لااقل بگن کی باید بریم آخه...

ثبت نام هرسال حدودای 26-27 امه ظاهرا! کلاسای ما ورودی های جدیدم میره طرفای 4-5 مهر .. پس زوده دگ واقعا هنوز! ;D
________

به نقل از cephus :
منم نرم افزار فردوسی .
خیلی داغونه نرم افزار ش ؟ :-<

چرا داغون باشه؟! حالا درسته شریف نـیس، اما برا کارشناسی ش حداقل سطحش خوبه و الکی غصه نـخور :) .. ما هم که دو سه تا از اساتیدشو دیدیم تابستون، خوب بودن بنظر! :-?

پ.ن: یکی از رفقای خودمم نرم افزار فردوسی هس.

.

به نقل از _نسیم_ :
عهههههههه یه نفر جواب داد!سلام ;D ;D
زوده واقعا!؟!؟ :o باشه،همچنان رفرش کنان منتظر میمونیم! :|
لااقل بگن کی باید بریم آخه...

احتمالا اوایل هفته آینده اطلاعیه ثبت نام اینترنتی رو میزنن و بعد برای اعلام زمان ثبت نام حضوری هم از طریق همون سایت دانشگاه اطلاع رسانی میشه . نگران مراحل ثبت نام نباشید . ;D

به نقل از cephus :
منم نرم افزار فردوسی .
خیلی داغونه نرم افزار ش ؟ :-<
در مقایسه با شریف و یا دانشگاه های تهران خب طبیعتا از لحاظ سطح علمی ضعیف تر هست . اما خب داغونم محسوب نمیشه واقعا دیگه !!! :| :))
بچه های کامپیوتر ما چه نرم افزار و چه سخت افزار بسیار بسیار فعال هستن ، تیم نکسوس و acm دانشگاه فردوسی مشهد جزو معروف ترین هاست و همه ساله بچه ها دارن توی مسابقات بین المللی مختلفی هم شرکت میکنن . :)

به نقل از Fitz William . Darcy :
نیما .. :-"
منم ورودی 93 صنایع فردوسی هستم .. ;)
به سلامتی ، مبارک باشه ! ;D

http://reg.um.ac.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=121:sarasari&catid=84:e&lang=fa

http://www.mums.ac.ir/education/fa/RegisterStudent

موفق باشید !!!

به نقل از pedana :
http://reg.um.ac.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=121:sarasari&catid=84:e&lang=fa

http://www.mums.ac.ir/education/fa/RegisterStudent

موفق باشید !!!

پس چرا بخش اطلاعیه های سایت خبری دانشگاه ک مسئول اطلاع رسانیِ ایناس ، چیزی نـزده درین باره و آخرین مطلبش همونه ک گفته متعاقبا اعلام میشه؟! :-?

بعد نکته مهمتر اینکه تو این اطلاعیهِ سایت خبررسانی اصلی دانشگاه، گفته تاریخ و نحوه ثبت نام متعاقبا « در همین سایت » اعلام خواهد شد!

پس حکایت این سایت و لینکی ک شما دادی چیه این وسط ؟! :-??

پ.ن: بدبین و شکاک هم خودتونید!! من فقط با توجه به این شواهد و اینکه این لینکِ معرفی شده برا ثبت نام اینترنتی مبلغ برا واریز میخواد و .. ؛ مثل همیشه محتاطم درین زمینه! :-"

پست بعدی م درین تاپیک رو بخونید ک مهمه .. حرفای این پست رو هم اونجا اصلاح کردم !

.

نمی‌دونید چقد من رو از فردوسی ترسوندن :|
مچکرم ازتون >:D<

مهم! ثبت نام دانشگاه فردوسی مشهد

خب دوستان! من لازم دیدم اصلاح کنم مطالب پست قبلی م رو __ من عاملی احتمالی بنام خواب و بیخیال بودنِ بودنِ دانشگاه رو در نظر نـگرفته بودم!!

با اینکه سایت خبری رسمی دانشگاه، صرفا در اطلاعیه 18 شهریورش برای ما نوشته متعاقبا اعلام میشه نحوه ثبت نام ؛ اما با توجه به اطلاعیه هایی ک برای پذیرفته شدگان ارشد و دکترا زده بوده پیشتر ؛

معلوم شد این سایتِ مدیریت آموزشی واقعا وابسته به دانشگاهه و من حرفمو اصلاح میکنم امشب .
_______

=> علیرغم اینکه سایت اصلی و خبری دانشگاه چیزی از ثبت نام ما کارشناسی ها نگفته هنوز، بنا بر اطلاعیهِ اون سایت مدیریت آموزشی :

ثبت نام اینترنتی در روزهای شنبه 22 و یکشنبه 23 شهریور (فردا و پس فردا !!) انجام خواهد شد. اطلاعیه رو حتما بخونید ..

و خب بنابر اطلاعیه، یکی از مواردی ک باید اسکن کنیم، فرم تعهد هست که در این لینک فرم ها موجوده ؛ و اینطور ک من فهمیدم ،

فرم شماره 4 برای من و سایر دوستان منطقه 1 کنکور ، و فرم 5 برای دوستان منطقه 2 -3 کنکور هستش ک باید پُر کنیم و اسکنش کنیم برا ثبت نام اینترنتیِ مذکور .

همین فعلا! :) نظراتتون رو هم خواستین بگین درین باره مثلا؟! :-?

.

امیدوارم فردا زمان ثبت نام حضوریو اعلام کنن..
درسته ک "همه"ی دانشجوهای فردوسی، مشهدین، اما "همه"مشهدی نیسن ک
!! فکر مام باشن... ;D ;D

به نقل از _نسیم_ :
امیدوارم فردا زمان ثبت نام حضوریو اعلام کنن..
درسته ک "همه"ی دانشجوهای فردوسی، مشهدین، اما "همه"مشهدی نیسن ک
!! فکر مام باشن... ;D ;D

ما همین زمان ثبت نام اینترنتی شو که فردا و پس فرداست، با کلی دردسر و به روش های پیچیده و غیرمستقیم و حل پازل بصورت کارآگاهانه (بشخصه!) فهمیدیم ؛ :-"

دگ از ثبت نام حضوری چه توقعی داری؟! :-? ;D

البت من باز برا اطمینان خاطر خودم، صبح قبل رفتن برا کارای اسکن مدارک و .. ؛ احتمالا یه زنگ به بخش های مربوطه دانشگاه بزنم !!

.

به نقل از Fitz William . Darcy :
ما همین زمان ثبت نام اینترنتی شو که فردا و پس فرداست، با کلی دردسر و به روش های پیچیده و غیرمستقیم و حل پازل بصورت کارآگاهانه (بشخصه!) فهمیدیم ؛ :-"

دگ از ثبت نام حضوری چه توقعی داری؟! :-? ;D

البت من باز برا اطمینان خاطر خودم، صبح قبل رفتن برا کارای اسکن مدارک و .. ؛ احتمالا یه زنگ به بخش های مربوطه دانشگاه بزنم !!

.
منم قراره زنگ بزنم،اینا هیچ کارشون معلوم نیس.. :-?
شما ک مشهدییییییی...

Back
بالا