hojjatele
کاربر حرفهای
- شهر
- قم
- مدال المپیاد
- ندارم !
- رشته دانشگاه
- نرم
پاسخ : اینترنت بهتر است یا اینترانت؟
من اولین بارمه میشونم سرعت لود به دامنه هم ربط داره.
چند سال؟ بنظر خودت چند سال؟؟ نخواستیم. وگرنه کاری نیست که این جوونا نتونن بکنن . خیلی ها الان دارن خیلی کارها تو همین ضمینه وب می کنن که واقعا لذت بخشه وقتی آدم میبینه ما ایرونیا خودمون داریم به چه الگوریتم هایی میرسیم
اتفاقا من قائلم اگر اینترانت بشه قطعی کمتر میشه. چون کلا داخل ایران هست و همه چیز تحت کنترله، پس دلیلی نداره برای رویداد خاصی سرعت رو کم کنن!
به نقل از pash.u :خوب برادر من الان وقتی یه مناسبتی میشه سرعت اینترنت یهو داغون میشه ،حالا کی داره این اتفاق میفته؟؟؟؟وقتی که اینترنت وجود داره نه اینترانت و شبکه اصلی دست ایران نیس، وای به حال زمانی که همه چی رسما بشه واسه ایران و اینکه یه ذره به محدودیت هایی که الان تو ایترنت وجود داره فک کن ....
به نظرت یه موتور جوستجو گر ایرانی چند سال طول میکشه تا بتونی میزان دقت گوگل رو بدست بیاره؟؟
و اینکه سرعت لود سایت علاوه بر محل هاست به نام دومین هم بستگی داره.
من اولین بارمه میشونم سرعت لود به دامنه هم ربط داره.
چند سال؟ بنظر خودت چند سال؟؟ نخواستیم. وگرنه کاری نیست که این جوونا نتونن بکنن . خیلی ها الان دارن خیلی کارها تو همین ضمینه وب می کنن که واقعا لذت بخشه وقتی آدم میبینه ما ایرونیا خودمون داریم به چه الگوریتم هایی میرسیم
اتفاقا من قائلم اگر اینترانت بشه قطعی کمتر میشه. چون کلا داخل ایران هست و همه چیز تحت کنترله، پس دلیلی نداره برای رویداد خاصی سرعت رو کم کنن!