1- پرسپولیس استقلال که با هتریک ایمون زاید پرسپولیس 3-2 برد. اینقدر آدرنالین خونم بالا رفته بود داشتم از شدت هیجان خفه میشدم!
2- پرسپولیس، سپاهان که دقیقه 96 سپهر حیدری گل زد و قهرمان شد. واقعا بسی حال داد!
3- دورتموند 3- مالاگا 2 این بازی رو متاسفانه به لطف رسانه ی ملی ندیدم ولی بعدا که به صورت غیر زنده دیدمش هم مو به تنم سیخ شد! دورتموند - مالاگا که فکر کنم سوپر دراماتیک ترین بازگشت این چند سال اخیر باشه. من که نتیجه رو میدونستم هم ضربان قلبم رفت بالا و وقتی سانتانا دقیقه 93 گل زد پریدم بالا خوشحالی کردم!
عجب بازی بود، عجب دورتموندی بود
4- دورتموند رئال دور برگشت UCL امسال. دورتموند سه گل خورده بود تو برنابئو، تو بازی برگشت هم 6 فقط 6 یار اصلیش رو داشت و اینقدر تعداد مصدوم ها و محروم ها زیاد بود که بعضی از بازیکن ها تو پست غیرتخصصی و بعضی ها هم برای اولین بار تو UCL بازی میکردند. ولی اون غیرتِ زنبور ها باعث شد تو نیمه اول دو تا گل بزنه و اگه میختاریان کمی کمتر چلاغ بود شاید امسال رئال باید لادسیما رو تو خواب میدید! آخرش باختیم ولی من هم مثل همه کسایی که تو وستفالن بودن، پا شدم و کف زدم برای تیم. :)
5- بازی هلند- پرتغال تو جام جهانی 2006 که اگه اشتباه نکنم 4 تا اخراجی داشت!
بیشتر به خاطر بزن بزن ها یادم مونده و حاشیه ها ولی هیچ وقت یادم نمیره حس و حال اون موقعم رو.
6- ایران - آرژانتین!!!