• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

به یاد موندنی ترین بازی فوتبالی که دیدین؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh.sh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : به یاد موندنی ترین بازی فوتبالی که دیدین؟

به نقل از آیدا-ق :
راستش دقیق یادم نبود که 3تابود یا 4تا گفتم بگم 3تا نگن الکی زیاد نکن! :-"
مرسی از اینکه گفتی! :)

کلاً بازیهای لیگ اسپانیا مخصوصاً دربیاش (بارسلونا------ رئال) رو نگا میکنم :|

و یکی از بهترین بازیها برد 5-0 بارسا تو دربی بود من بازیشونو دانلود کردم هر وقت فوتبال ایرانو میبینم حالم بد میشه میرم اونو نگا میکنم حالم جا میاد :))

بازی که مسی جلوی رئال هتریک کرد..

بازی که زیاد بود از این مدلا... ;D
ولی واقعا همین بازی بایرن-چلسی سوپرکاپ و دورتموند- مالاگا تو لیگ قهرمانان فراموش نشدنین ;;)
و من فهمیدم فوتبال نود دقیقه است + وقت اضافه :>

البته بازی که مسی به رونالدو لایی زد... :-s
بازی بایرن بارسا که نشون داد تیم ضعیفم می تونه تیم قویو ببره(فوتبال غیر قابل پیش بینیه)متسفانه...

• لایک
امتیازات: Mir

به نقل از Armator :
البته بازی که مسی به رونالدو لایی زد... :-s
بازی بایرن بارسا که نشون داد تیم ضعیفم می تونه تیم قویو ببره(فوتبال غیر قابل پیش بینیه)متسفانه...

تیم ضعیف؟؟؟ نه مث این که شما خیلی با بایرن مشکل دارید ;D
بابا 7 تا گل که دیگه تیم ضعیف نمیتونه به قوی بزنه!!!!
این بایرن....تاریخی بود <:-P

من عاشق اون بازیم که استقلال 3تا زد به لنگیا ;D ;D :)) :))

و هم چنین فینال یورو 2012که اسپانیا 4 تا زد به ایتالیا ;D

دربی 77ام که دیگه جای خودشو داره ;D :)) 8-}

بازی زیاده!

1.سال 2002 بازی المان و برزیل!(فوق العاده بود اون جام جهانی ولی این بازیش خیلی خدا بود)

2.سال 2004 بازی پرتغال - یونان(عالی بود اون بازی اصلا یه وضعی! ;D)

3.سال 2005 بازی رویایی میلان - لیورپول (میلانی که 3-0 جلو بود 3تا خورد و در ضربات پنالتی باخت! به جرئت یکی از شاهکار های فوتبال بود، تیم میلانی که با ستاره هایی که داشت رو فرم ترین تیم دنیا بود و کل بازی توی دستاش بود ولی جرارد به بازی برشون گردوند و با سیو های خوبی که داشتن توی دروازه شون باعث شدن ستاره های میلان مث پیرلو و شوچنکو پنالتی هاشون رو خراب کنن)

4.سال 2006 بازی بارسا - ارسنال و بازی بارسا - چلسی(همون که رونالدینیهو پشت محوطه درجا شوت زد و همه بهت زده نگاهش کردن! البته شایدم سال 2005 بوده)

5.سال 2007 بازی بارسا - رئال (همون 6-2 ئه که اتوو و مسی و اگه اشتباه نکنم هانری گل زدن)

6. سال 2008 بازی بارسا - چلسی(گل دقیقه 93 اینیستا و برد تاریخی بارسا) و بازی اسپانیا - المان در یورو 2008

7.سال 2009 و باخت اسفناک بارسا جلوی اینتر!

8.سال 2010 بازی فینال جام جهانی اسپانیا - هلند( خراب کردن گل توسط ارین روبن و سوپر واکنش کاسیاس و گل فوق العاده اینیستا ی بزرگ) و بازی فینال بارسا-منچستر (بازی 3-1 تموم شد و گل دوم بارسا که توسط ناجی بارسا مسی با شوت قدرتمند زده شد) و بازی بارسا -رئال (همون 5 - 0 معروف! :)))

9. سال 2012 بازی برگشت چلسی - بارسا (بازی 2-2 شد و بارسایی که بهت زده به فرصت هاش فکر میکرد و حسرت میخورد)

10. سال 2013 برد بارسا جلو پاریسن ژرمن اونم با مسی مصدوم و باخت بارسا جلوی بایرن و نگاه پر اشگ اینیستا که هر وقت میبینم اشک تو چشمام جمع میشه!

و خیلی های دیگه! بازی ارسنال و لیورپول سال 2005 بود فک کنم! اون استارت خیره کننده هانری از وسط زمین و گرفتن توپ از کرگر و گل زدنش!

6 تایی های پرسپولیس و فینال جام جهانی 2010

بازیی که ایمون زاید سه گل زد به استقلال

فینال جام جهانی 2010

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا