- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2️⃣
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
پاسخ : رفتگران طبیعت سمپادیا - تهران
رفتین بالاخره ؟
گزارش کار بذارین !
رفتین بالاخره ؟
گزارش کار بذارین !

به نقل از استرانسیم :رفتین بالاخره ؟
گزارش کار بذارین !

چرا نیومدی خب ؟ 

نسـیبه / نصـیبه :به نقل از NaSiBeH :14-15 تایی که می گه شاید 2-3 تا پر و 2-3 تای دیگه خالی یا نیمه پر بود. پر از "فرهنگ". فرهنگ سازی ب خوبی انجام شد اینکه دربند فرهنگ مرهنگ کشکه و این که یخا خیلی یعنی خیلی زود آب میشه. واقعا به این مناسبت "فرهنگی" باید و فقط باید تبریک گفت. مدیریت عالی. فرهنگ سازی عالی. مشارکت همه"عالیییییییییییی". :ضدلایک #![]()
کلی هم خندیدیم. 

یکی هم گفت شما چقد زیادین! خدا زیاد ترتون کنه!
بعد از یه صخره ای رفتیم پاینن (با هزار بدبختی) رسیدیم به یه رودخونه و اب بازی!
به نقل از lab0o :قصد داشتم بیام ولی خوب نشد
----------ااا نسیبه خودمونی؟چه جالب. مشکل چی بود خوب این شکلی انتقادی حرف نزن کامل بگو...
+ یکی بیاد یه عکسی چیزی بذاره بگه در مجموع چند نفر بودید... البته من توقع داشتم خیلی بیشتر از این حرفا مشارکت داشته باشیم...
مشکل اینجاست که من که مثلاً باید هماهنگ میکردمُ اینا، اصَن دربندُ بلد نبودم، بار ِ اولم بود. باید مثلاً یکی که چند بار رفته بود مثِ PanterA مسئول میشد که بلد بود راهُ، قشنگ تایم میداد، مکان میداد، برنامه میداد و سرگروه هم معرفی میشدُ باقی پیرو بودن.به نقل از PanterA :به هر صورت دیروز هم همه همکاری کردن هم امیدوارم خوش گذشته باشه بهشون.
منم زانوم شب قبلش تو استخر آسیب دیده بود راحت نمیتونستم خم بشم. ببخشید اگه یه کیسه تونستم پر کنم البته اونم کامل نشد. اونجا نگفتم ، گفتم حالا شاید منظوری نداری از حرفات ولی خب مثل اینکه داری !
راستی در مورد اینکه گفتی یخ ها زود آب میشه هم بگم! : آقا من به خاطر شوخی دیروز نه ناراحتم نه دلخورم ، هیچی ! خیلی هم خوب بود اتفاقا!کلی هم خندیدیم.
شیدا : مرسی بابت هماهنگی.
خلاصه ! خوش گذشـت ، به هدفمون هم رسیـدیم. مرسـی از همـه.
من فکر میکردم نمیخوای به آشغالا دست بزنی 
به نقل از NaSiBeH :14-15 تایی که می گه شاید 2-3 تا پر و 2-3 تای دیگه خالی یا نیمه پر بود. پر از "فرهنگ". فرهنگ سازی ب خوبی انجام شد اینکه دربند فرهنگ مرهنگ کشکه و این که یخا خیلی یعنی خیلی زود آب میشه. واقعا به این مناسبت "فرهنگی" باید و فقط باید تبریک گفت. مدیریت عالی. فرهنگ سازی عالی. مشارکت همه"عالیییییییییییی". :ضدلایک #![]()

) جای کسایی که نیومدن خالی . در هر صورت ما به هدفی که میخواستیم رسیدیم ! ( شهر ما خونه ما !
) امیدوارم دوباره اجرا شه 
! این یه کلیپ کوچولوییه از دربند. چندتا عکس هم میذارم.