- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب 1
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر - علوم تصمیم و دانش
پاسخ : ... Rescue A & B ...
اینجور که میگید یعنی میخواید توی پیشرفته شرکت کنید!
ولی خوب طبق اطلاعاتی که وارد کردید راهنمایی هستید!
چون اکثر تیم هایی که میان توی مقدماتی ربات استاد ساز هست و همچینین چون رقابت بین هم سن هاتون هست و احتمال مقام آوردن شدیدا زیاد تر میشه!
و چون قوانین جوریه که اگه اومدید دبیرستان شانس شرکت توی مقدماتیو از دست میدید و چون راهنمایی هم هستید وقت زیاد دارید، به نظر من بهتره توی مقدماتی شرکت کنید! (البته میدونم که نباید فوضولی کنم ولی چون یکی یه زمانی این حرفارو به خودم زده باید بگم که بعد به خودم نگم شنیدیو منتقل نکردی!)
(از نظر یاد گیری هم هیچ فرقی نداره چون تنها تفاوت توی بلند کردن مصدومه!)
به نقل از daneshvar.amr :آره مکانیکش یه گریپر می خواد تا بتونه مصدوم رو بلند کنه و برای همین دو تا موتور نیاز میشه. حتما یه دلیلی داره که بیشتر از cny70 استفاده میشه. احتمالا همون خطای کمترش باعث شده استفاده زیادی ازش بشه. داریم رو الف کار می کنیم اگه برسیم شرکت می کنیم. تا الان فقط پی سی بی هامونو چاپ و لحیم کردیم. مکانیک هم داخل سالید ورکس میکشیم که آخراشه. برنامه مونده. به این زودیا تموم نمیشه.
شما چی؟
اینجور که میگید یعنی میخواید توی پیشرفته شرکت کنید!
ولی خوب طبق اطلاعاتی که وارد کردید راهنمایی هستید!
چون اکثر تیم هایی که میان توی مقدماتی ربات استاد ساز هست و همچینین چون رقابت بین هم سن هاتون هست و احتمال مقام آوردن شدیدا زیاد تر میشه!
و چون قوانین جوریه که اگه اومدید دبیرستان شانس شرکت توی مقدماتیو از دست میدید و چون راهنمایی هم هستید وقت زیاد دارید، به نظر من بهتره توی مقدماتی شرکت کنید! (البته میدونم که نباید فوضولی کنم ولی چون یکی یه زمانی این حرفارو به خودم زده باید بگم که بعد به خودم نگم شنیدیو منتقل نکردی!)
(از نظر یاد گیری هم هیچ فرقی نداره چون تنها تفاوت توی بلند کردن مصدومه!)